שלום, חזרתי....

מצב
הנושא נעול.

טוארג

New member
ברוך השב אלינו!!

שלום, חזרתי....
מפולין דרך וינה. רוב הזמן הייתי בורשה ובלובלין וגם יום בקרקוב, הכל בעניני עבודה אבל מצאתי זמן גם לצלם אוטובוסים ואפילו מטוס אל על 747-200 הצבוע בסכימה הישנה ועמד סגור ומסוגר בשדה התעופה של ורשה, כנראה חיכה לקבוצת תלמידים.
ברוך השב אלינו!!
אני מקווה שנהנית! יובל ת"א

david80

Active member
בני, האם ראית גם אוטובוסים חשמליים?

שלום, חזרתי....
מפולין דרך וינה. רוב הזמן הייתי בורשה ובלובלין וגם יום בקרקוב, הכל בעניני עבודה אבל מצאתי זמן גם לצלם אוטובוסים ואפילו מטוס אל על 747-200 הצבוע בסכימה הישנה ועמד סגור ומסוגר בשדה התעופה של ורשה, כנראה חיכה לקבוצת תלמידים.
בני, האם ראית גם אוטובוסים חשמליים?
ראיתי חשמליות בורשה ובקרקוב בעוד שכשהייתי בלובלין (בתאריך 18/03/97) ראיתי אוטובוסים כאלו! (איך קוראים לזה? טרוליבוסים???)

A-T

New member
אין כמו תמונות של מטוסים!!! תודה!!!

שלום, חזרתי....
אין כמו תמונות של מטוסים!!! תודה!!!
הזנב שנראה מימין לג'בו של אל על שייך למטוס איירבס של החברה הקנדית "אייר טרנאסאט" (Air Transat). אגב תמונות, אם מישהו רואה את התמונות שאני מעלה לפורום וחושב שהוא יכול לעזור לי לשפר אותן, בעיקר מבחינת הגודל, שיפנה אלי רק דרך המסרים בבקשה. אני לא רוצה לפתוח כאן שרשור חדש, תודה.

!!WELCOME BACK

שלום, חזרתי....
!!WELCOME BACK

ועכשיו ורשה, מיפרקית "איקרוס"

תודה!! ועל טרוליבוסים
אכן, טרוליבוסים ראיתי רק בלובלין...
איקרוס הינו מפעל אוטובוסים הונגרי שייצא את תוצרתו לכל מזרח אירופה. למיפרקית הזאת יש מנוע בחלק הקדמי. שימו לב לדלתות הכנפיים שנפתחות בחבטה שמזכירה את הצלילים של הרויאל טייגר הזכור לטוב.

ומיפרקית מודרנית תוצרת מ.א.ן

איקרוס הינו מפעל אוטובוסים הונגרי שייצא את תוצרתו לכל מזרח אירופה. למיפרקית הזאת יש מנוע בחלק הקדמי. שימו לב לדלתות הכנפיים שנפתחות בחבטה שמזכירה את הצלילים של הרויאל טייגר הזכור לטוב.
ומיפרקית מודרנית תוצרת מ.א.ן
ומאחוריה אוטובוס רגיל אבל ארוך כמו מיפרקית וסידור הגלגלים שלו 6X2

ארזS

New member
דווקא התמונה המקורית ללא העיבוד

התמונה לאחר עיבוד
והאוטובוס האחורי נראה יותר טוב...
דווקא התמונה המקורית ללא העיבוד
נראית אצלי הרבה יותר טובה ! יש קונטרסט מעולה של הצבעים. התמונה השנייה נראית חיוורת. אבל יתכן שזה תלוי אולי במסך ?

טומי*

New member
ברוך השב מהגלות הפולנית....

ולגבי האיקרוס ההונגרית, הם מיאצים לכל העולם, ויש להם כיום אוטובוסים מכל הסוגים,אפילו קומותיים. הנה דוגמית של אוטובוס שיוצא לבוגוטה

איקרוס נקלעה לקשיים כלכליים וכנראה

ולגבי האיקרוס ההונגרית, הם מיאצים לכל העולם, ויש להם כיום אוטובוסים מכל הסוגים,אפילו קומותיים. הנה דוגמית של אוטובוס שיוצא לבוגוטה
איקרוס נקלעה לקשיים כלכליים וכנראה
תיסגר.

ליילנד

New member
למיפרקית "איקרוס"

למיפרקית "איקרוס"
יש דלתות כמו לרויאל טייגר אז מה הפלא שיש לה "צלילים" כמו לרויאל טייגר. ואגב, מי שישב בכסא האחרון לפני דלת הירידה, לא רק שמע, אלא גם הרגיש חבטה בגב כשהדלת נפתחה, שנם לא ישבתי במקום הזה עד שהבנתי שהמכה הזו כבר איננה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה