שלום, חזרתי....

מצב
הנושא נעול.
שלום, חזרתי....

שלום, חזרתי....
מפולין דרך וינה. רוב הזמן הייתי בורשה ובלובלין וגם יום בקרקוב, הכל בעניני עבודה אבל מצאתי זמן גם לצלם אוטובוסים ואפילו מטוס אל על 747-200 הצבוע בסכימה הישנה ועמד סגור ומסוגר בשדה התעופה של ורשה, כנראה חיכה לקבוצת תלמידים.

"אגד לובלין"

שלום, חזרתי....
מפולין דרך וינה. רוב הזמן הייתי בורשה ובלובלין וגם יום בקרקוב, הכל בעניני עבודה אבל מצאתי זמן גם לצלם אוטובוסים ואפילו מטוס אל על 747-200 הצבוע בסכימה הישנה ועמד סגור ומסוגר בשדה התעופה של ורשה, כנראה חיכה לקבוצת תלמידים.
"אגד לובלין"
התחנה המרכזית של לובלין מזכירה תחנות מרכזיות שלנו בשנות הששים. המון אוטובוסים ישנים, המון קיוסקים מוזנחים, אבק והמון אנשים...

האוטובוס הכי נפוץ בפולין "אוטוסאן"

גם הרציפים מזכירים את הארץ...
את האוטובוסים האלה ראיתי גם בליטא ובלטביה. זהו אוטובוס פרוורי תוצרת פולין בן 47- 50 מקומות, תכנון משנות החמישים, רועש, רועד, מקרקש, גיר רגיל, דלתות נפתחות כמו בפרייבט, על ידי הנוסעים. באוטובוס הנראה בתמונה ביליתי שש שעות מחיי בנסיעה ליד לובלין. היתה חוויה כי זה היה אוטובוס של בוקר עם המון תלמידים וילדים שנוסעים חינם. אבל אחרי שירדתי מהאוטובוס כמעט נישקתי את האדמה. (האמת, בסין ובלטביה נסעתי ב"אוטובוסים" גרועים יותר)

והפתעה.ליילנד בלובלין..

את האוטובוסים האלה ראיתי גם בליטא ובלטביה. זהו אוטובוס פרוורי תוצרת פולין בן 47- 50 מקומות, תכנון משנות החמישים, רועש, רועד, מקרקש, גיר רגיל, דלתות נפתחות כמו בפרייבט, על ידי הנוסעים. באוטובוס הנראה בתמונה ביליתי שש שעות מחיי בנסיעה ליד לובלין. היתה חוויה כי זה היה אוטובוס של בוקר עם המון תלמידים וילדים שנוסעים חינם. אבל אחרי שירדתי מהאוטובוס כמעט נישקתי את האדמה. (האמת, בסין ובלטביה נסעתי ב"אוטובוסים" גרועים יותר)
והפתעה.ליילנד בלובלין..
כן..בין כל הגרוטאות תוצרת מזרח אירופה ואוסף "יד שניה" ממערב אירופה מצאתי גם "ליילנד נשיונל" אחד. חשבתי על ליילנד שלנו והתמונה מוקדשת לה.

ליילנד

New member
../images/Emo51.gif, נחמד וברוך השב ../images/Emo96.gif

והפתעה.ליילנד בלובלין..
כן..בין כל הגרוטאות תוצרת מזרח אירופה ואוסף "יד שניה" ממערב אירופה מצאתי גם "ליילנד נשיונל" אחד. חשבתי על ליילנד שלנו והתמונה מוקדשת לה.
, נחמד וברוך השב

מעניין

מעניין
כמה שזה אוטובוס "פרימיטיבי" בכ"ז יש מאחורי הנהג מחיצה אטומה, כדי שאפשר בלילה להדליק בתא הנוסעים תאורה מלאה בלי להפריע לנהג. גם לנסועי האוטובוסים במדינת ישראל מגיעה התחשבות כזאת!

עומר M

New member
שנות השישים? הצחקתם אותי

גם הרציפים מזכירים את הארץ...
שנות השישים? הצחקתם אותי
התחנה הזאת נראית הרבה יותר טוב מהרבה תחנות בארץ שאני מכיר כיום: ישנות, מוזנות, מלוכלכות, לא מְקוּרוֹת. בואו לראות למשל את התחנות בחדרה או בבת גלים, הלואי והם יראו כמו התחנה בלובלין. אין לנו שום סיבה בתור ישראלים להשוויץ בתחבורה הציבורית שלנו. יש לנו עוד הרבה לאן להתקדם

aas111

New member
אם בטח בעלי ראש קדום

שנות השישים? הצחקתם אותי
התחנה הזאת נראית הרבה יותר טוב מהרבה תחנות בארץ שאני מכיר כיום: ישנות, מוזנות, מלוכלכות, לא מְקוּרוֹת. בואו לראות למשל את התחנות בחדרה או בבת גלים, הלואי והם יראו כמו התחנה בלובלין. אין לנו שום סיבה בתור ישראלים להשוויץ בתחבורה הציבורית שלנו. יש לנו עוד הרבה לאן להתקדם
אם בטח בעלי ראש קדום
או שמרנים כמון באנגליה יכול להיות שאין להם כסף ולא מודרנים

omer landau

New member
welcome back ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

שלום, חזרתי....
welcome back

welcome to the house of fun !

שלום, חזרתי....
welcome to the house of fun !

ותודה לכל המברכים

והנה הפתעה: "קונקס" בפולין...
אולי משהו יסביר לי את הקשר בין חברת "קונקס" בארץ ובין האוטובוס הזה שנסעתי בו ליד לובלין? אפילו הסמל זהה.
ותודה לכל המברכים
מחר תמונות מורשה ומילה להערה בקשר לנקיון התחנות כאן ושם. אז אני הייתי בלובלין ובתחנה, ראיתי, הרחתי, שמעתי ואין מה לעשות. בעזובה ובלכלוך הם מנצחים אותנו...

aas111

New member
ברוך שובך לפורום ../images/Emo185.gif

ותודה לכל המברכים
מחר תמונות מורשה ומילה להערה בקשר לנקיון התחנות כאן ושם. אז אני הייתי בלובלין ובתחנה, ראיתי, הרחתי, שמעתי ואין מה לעשות. בעזובה ובלכלוך הם מנצחים אותנו...
ברוך שובך לפורום

aas111

New member
קוקונס זה חברה בילנאומי כמו מטרו

אולי משהו יסביר לי את הקשר בין חברת "קונקס" בארץ ובין האוטובוס הזה שנסעתי בו ליד לובלין? אפילו הסמל זהה.
קוקונס זה חברה בילנאומי כמו מטרו
אני מביא לך קישור ותקרא גם בעברית לאט לאט ותבין כמו כן את מטרו את מבין בזה ציטוט מאתר קונקס היא החברה המובילה באירופה בתחום ההסעות ואחת משלוש החברות המובילות בעולם התחבורה הציבורית. קונקס מפעילה כ - 20,000 אוטובוסים ברחבי העולם, קווי רכבות ומוניות כאשר המשותף לכולן הוא מעל הכל שירות הלקוח ומתן מענה לצרכיו לכל אורך הדרך. בעקבות תהליך הפרטת קווי תחבורה ציבוריים, זכתה קונקס במכרזים להפעלת קווי אוטובוסים בטבריה ובאשדוד. חברת קונקס שמה בראש ובראשונה דגש על הלקוח. אנו מפעילים אוטובוסים חדשניים ונהגים מיומנים, מקצועיים ואדיבים ביותר שנבחרו על פי הסטנדרטים הגבוהים של קונקס ברחבי העולם ואתם זוכים לשירות נעים, סבלני ואיכותי יותר. קונקס מנהיגה מהפך אמיתי בתרבות הנסיעה בתחבורה הציבורית. בקונקס תשתמשו בכרטיס אישי חכם Cפס , אשר מחליף את כרטיסיות הנייר הישנות. את הכרטיס תוכלו להטעין גם בתחנה המרכזית וגם באוטובוסים. לנוחיותכם תוכלו לבחור אם לטעון את הכרטיס בנסיעה רב- פעמית "כרטיסיית Cפס או "Cפס חודשי" - הבחירה כולה שלכם

אוהד11

New member
קונקס גם בוורשה

קונקס גם בוורשה
הייתי בורשה ושם ראיתי אוטובוסים של התחבורה הציבורית כשעליהם מופיע סמל קטן של קונקס. קונקס זו חברה צרפתית שמנסה להיכנס לכל קו שזז בעולם.

כמו שאמרו, חברה בינלאומית

כמו שאמרו, חברה בינלאומית
רכשה גם את חברות התחבורה הציבורית של מלבורן, לפני כשנתיים וחצי. היא מפעילה שם רכבת פרברים (חשמלית כמובן) וכן את הטראמים.

צחקן

New member
קונקוס

קונקוס
ב"ה קונקוס היא חברה בין לאומית לאטובוסים שזכתה במרכז של משרד התחבורה

ה דרומי

New member
ברוך השב../images/Emo104.gif../images/Emo140.gif

שלום, חזרתי....
ברוך השב

מצב
הנושא נעול.
למעלה