"אגד לובלין"שלום, חזרתי....
מפולין דרך וינה. רוב הזמן הייתי בורשה ובלובלין וגם יום בקרקוב, הכל בעניני עבודה אבל מצאתי זמן גם לצלם אוטובוסים ואפילו מטוס אל על 747-200 הצבוע בסכימה הישנה ועמד סגור ומסוגר בשדה התעופה של ורשה, כנראה חיכה לקבוצת תלמידים.
גם הרציפים מזכירים את הארץ..."אגד לובלין"
התחנה המרכזית של לובלין מזכירה תחנות מרכזיות שלנו בשנות הששים. המון אוטובוסים ישנים, המון קיוסקים מוזנחים, אבק והמון אנשים...
האוטובוס הכי נפוץ בפולין "אוטוסאן"גם הרציפים מזכירים את הארץ...
והפתעה.ליילנד בלובלין..האוטובוס הכי נפוץ בפולין "אוטוסאן"
את האוטובוסים האלה ראיתי גם בליטא ובלטביה. זהו אוטובוס פרוורי תוצרת פולין בן 47- 50 מקומות, תכנון משנות החמישים, רועש, רועד, מקרקש, גיר רגיל, דלתות נפתחות כמו בפרייבט, על ידי הנוסעים. באוטובוס הנראה בתמונה ביליתי שש שעות מחיי בנסיעה ליד לובלין. היתה חוויה כי זה היה אוטובוס של בוקר עם המון תלמידים וילדים שנוסעים חינם. אבל אחרי שירדתי מהאוטובוס כמעט נישקתי את האדמה. (האמת, בסין ובלטביה נסעתי ב"אוטובוסים" גרועים יותר)
והפתעה.ליילנד בלובלין..
כן..בין כל הגרוטאות תוצרת מזרח אירופה ואוסף "יד שניה" ממערב אירופה מצאתי גם "ליילנד נשיונל" אחד. חשבתי על ליילנד שלנו והתמונה מוקדשת לה.
מענייןהאוטובוס הכי נפוץ בפולין "אוטוסאן"
את האוטובוסים האלה ראיתי גם בליטא ובלטביה. זהו אוטובוס פרוורי תוצרת פולין בן 47- 50 מקומות, תכנון משנות החמישים, רועש, רועד, מקרקש, גיר רגיל, דלתות נפתחות כמו בפרייבט, על ידי הנוסעים. באוטובוס הנראה בתמונה ביליתי שש שעות מחיי בנסיעה ליד לובלין. היתה חוויה כי זה היה אוטובוס של בוקר עם המון תלמידים וילדים שנוסעים חינם. אבל אחרי שירדתי מהאוטובוס כמעט נישקתי את האדמה. (האמת, בסין ובלטביה נסעתי ב"אוטובוסים" גרועים יותר)
שנות השישים? הצחקתם אותיגם הרציפים מזכירים את הארץ...
אם בטח בעלי ראש קדוםשנות השישים? הצחקתם אותי
התחנה הזאת נראית הרבה יותר טוב מהרבה תחנות בארץ שאני מכיר כיום: ישנות, מוזנות, מלוכלכות, לא מְקוּרוֹת. בואו לראות למשל את התחנות בחדרה או בבת גלים, הלואי והם יראו כמו התחנה בלובלין. אין לנו שום סיבה בתור ישראלים להשוויץ בתחבורה הציבורית שלנו. יש לנו עוד הרבה לאן להתקדם
welcome backשלום, חזרתי....
מפולין דרך וינה. רוב הזמן הייתי בורשה ובלובלין וגם יום בקרקוב, הכל בעניני עבודה אבל מצאתי זמן גם לצלם אוטובוסים ואפילו מטוס אל על 747-200 הצבוע בסכימה הישנה ועמד סגור ומסוגר בשדה התעופה של ורשה, כנראה חיכה לקבוצת תלמידים.
welcome to the house of fun !שלום, חזרתי....
והנה הפתעה: "קונקס" בפולין...welcome to the house of fun !
ותודה לכל המברכיםוהנה הפתעה: "קונקס" בפולין...
אולי משהו יסביר לי את הקשר בין חברת "קונקס" בארץ ובין האוטובוס הזה שנסעתי בו ליד לובלין? אפילו הסמל זהה.
ברוך שובך לפורוםותודה לכל המברכים
מחר תמונות מורשה ומילה להערה בקשר לנקיון התחנות כאן ושם. אז אני הייתי בלובלין ובתחנה, ראיתי, הרחתי, שמעתי ואין מה לעשות. בעזובה ובלכלוך הם מנצחים אותנו...
קוקונס זה חברה בילנאומי כמו מטרווהנה הפתעה: "קונקס" בפולין...
אולי משהו יסביר לי את הקשר בין חברת "קונקס" בארץ ובין האוטובוס הזה שנסעתי בו ליד לובלין? אפילו הסמל זהה.
קונקס גם בוורשהוהנה הפתעה: "קונקס" בפולין...
כמו שאמרו, חברה בינלאומיתוהנה הפתעה: "קונקס" בפולין...
קונקוסוהנה הפתעה: "קונקס" בפולין...
תודה! האם יש שם רכבת תחתית?והנה הפתעה: "קונקס" בפולין...
ברוך השבשלום, חזרתי....
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.