שלום, חזרתי!!!!

taltallim

New member
שלום, חזרתי!!!!

נו? אז מה שלומכם? רואה שהיו כאן קצת מריבות וקצת התפייסויות, קצת העלבויות וקצת נשיקות...(ווירטואליות... תרגעו!!!) קצת תסיסות וקצת רגיעות... בקיצור - הרבה חיים!!! אז... ד``ש מעיר המאדונות והבמביני, מעיר המגלומאניה, מהפיצות... מהפסטות... מהמזרקות... מהצביטות בישבן... ומפאפא יוחנן - שכן בנות, הוא האיטלקי האולטימטיבי... כמה מעריצות (ומעריצים) יש לו - חבל על הזמן!!! תלתלים (שמספיק לה מישו ואמ`שלו... לעשר השנים הבאות)

ה-שונית

New member
תראו מי פה.....:)

חזרת אלינו? (מסכנה) היה כיף? (מעכשיו כבר לא) נהנית? (אלא מה, נהנתנית שכמותך) אז מה הבאת לי? (אולי איזה איטלקי חתיך ושרמנטי) שונית (שתוהה מי זה המישו והאמ`שלו)

taltallim

New member
תגידי....

אלה ברכות אלה???? את בטח מתכוונת - שהתגעגעת אלי!!! ו... את המזוודה את מכירה - נכון? אין בה מספיק מקום לאף איטלקי... תלתלים (שלא מבינה איך בחורה אינטיליגנטית כמוך - לא מכירה את ישו ואמ`שלו)

taltallim

New member
מחפשת מחמאות פה???

כאן - צריך לעבוד בשבילן... קשה!!! :))) תלתלים (שקשה במו``מ!!!)

taltallim

New member
ואת...

עוד לא אצלי באוזן???? תלתלים (שתוהה על ההתעלמות הבוטה!!!)

noam011

New member
טוב שהגעת, ובאת בזמן.

אחרת אני לא יודע מה היה קורה פה הייתי צריך פסיכולוגית. אויאנה קפצה על המציאה והציעה את עצמה. כבר הציעה לי לשכב על הפה ועוד רצתה להפשיט אותי. כנראה תפילותייך בותיקן הגיעו למקום הנכון, ואלהים שלח אותך בזמן חזרה. אחרת אני לא יודע מה היה גורלי כאן. אבל תגידי מה זה צביטות בישבן ? מי צבט למי ? פרטי פרטי בעניין זה. אל תחסכי מאיתנו מאומה. פיניתי זמן בשבילך

taltallim

New member
אז בקשר לצביטות....

זה ככה שם... האיטלקים האלה... אוהבים ישבנים. לפרט עוד? ובקשר לספה... לא יודעת מה להגיד לך - חוץ מ... אתה עוד לא למדת מה עושים כשבחורה מציעה לך לשכב על הספה???? תלתלים (שמודה מראש... על הזמן)

חוצפן

א. עוד פעם תקרא לי אויאנה תחטוף מכות ב. שאשב לך על הפה היית מת ג. להפשיט אותך - החלקתי בלשוני. זה מרוב מחשבות על ג`וני דפ. אוריאנה

ה-שונית

New member
יא קרועה אחת....

אני על הרצפה... עם כאבי בטן היסטריים... ממך.... את לא נורמלית... באמא שלי חולה עליך!!! שונית

קרועה על נעם התכוונת

ואגב חומד: תוריד במינון הסרטים הכחולים ויפה שעה אחת קודם. אוריאנה

יערית

New member
ברוכה השבה

בטוחה שנהנת.. בטוחה שחגגת, בטוחה שאכלת כשר כל הזמן 8-p , אך הייתי בטוחה שתחשבי עלינו חברותייך לפורום, איזו לזניה אורגנאלית קפואה לא היה מזיק לך להביא לנו במתנה!!!!!!! מי צריך גבר? יש כמותם גם בארץ,הלו שונית אל תזלזלי בגבר הישראלי,גם האיטלקים למדו לעשות רוח וצילצולים.:) כמו שפתחתי, ברוכה השבה.. יערית(שכבר לא יודעת איפה נמצאים הגברים האמיתיים)

taltallim

New member
חן חן על הברכות...

ובקשר לדברים... מסכימה איתך ... שהדשא של השכנים לא תמיד ירוק יותר!!! אבל... כשהוא מדבר איטלקית... זה נותן לזה איזה טוויסט מיוחד את לא חושבת??? תלתלים (שצריכה חופש מצובטי הישבנים האלה...)

taltallim

New member
דברים=גברים

תלתלים (ששמה לב לפליטה ... הפרוידיאנית כאן...)

יערית

New member
לא יודעת...לא עושים לי את זה...

דיבורים לא עושים לי את זה..אני צריכה תחלס`, מעשים!!!!! אמרתי כבר שיש לי רגישות לגברים אירופאים, הג`נטלמניות שלהם ראויה לקנאה! ד``א תלתלים,מצאתי גברים אמיתיים את באה? במוזמביק ;-) שלך יערית.(שצחוק החיים מביא אותה לכתוב שטויות)

noam011

New member
ברוכה השווה

ואת שווה !!!! אוהה אלהים יודע כמה שאת שווה........... ;-p

taltallim

New member
יו... נועם!!!!!

ברכות על ראשך עטור השערות... עשית לי את הבוקרררררר כאלה מחמאות (דרך אגב, מילא אלוהים יודע כמה אני שווה - אבל מאיפה אתה יודע??? יש לך דיבור ישיר איתו???? כי אני מחפשת כבר שנים קשר אליו... ואין תשובה...) אין כמו מחמאות (כנות ואמיתיות... חחחחח) להמס את ליבן של פולניות לוחמניות... בוקר טוב לך ולכולם פה בשכונה!!!! תלתלים (ביקיצה מעורפלת...)

למעלה