שלום..חזרתי

InMyHead69

New member
שלום..חזרתי

ושוב יש לי שאלה..אני קורא כרגע את הספר של ק´ אמבר.. שהוא מעולה דרך אגב..אבל אני מבין שאני צריך מורה..מישהו שילמד אותי קצת על זה..השאלה היא כמובן איפה אני אמור למצוא מורה כזה.. אני מאיזור הצפון ככה שאיזור חיפה יעזור לי מאוד.. או אולי מישהו פה בפורום יוכל לעשות לי טובה וללמד אותי? תודה..

זוריקה

New member
אמ...

הספר כישוף וקסם של אמבר ק´ הוא אינו ספר שהייתי ממליצה עליו, הוא טוב רק כדי לתת לך את הבסיס בכל הקשור למאגיה אבל בתור ספר שאמור "לקדם מתקדמים" אז אני לא חושבת שהוא טוב במיוחד, שלא לדבר על העובדה שהוא מייחס חשיבות רבה מדי לוויקה ומראה את הכישוף רק בפן של הוויקאנים אבל זו דעתי. ובנוגע למורה, אני חושבת שהמורים הכי טובים הם הספרים, האינטרנט,פורומים למיניהם וכו´, מאחר וכל אחד רואה את המאגיה באור שונה למדי אז אני חושבת שאת הבסיס הכי טוב ללמוד מהמקורות שציינתי, להחליט מה מאגיה מסמלת עבורך ורק לאחר מכן לחשוב אם באמת כדאי ללכת למורה או ללמוד בעצמך.. אתרים באנגלית אין הרבה אבל סה"כ יש כמה ממש ממש טובים, ובעברית אתה יכול לשכוח מלמצוא אתר כי כולם אממ...לא מועילים במיוחד!..

L e s t a t

New member
הספר נכתב על ידי כוהנת וויקנית

ואחת הסיבות שאני לא אוהב אותו היא שהסופרת לא טורחת להדגיש שהספר נכתב מנקודת מבט וויקנית ומציגה אותו כתקף לכל. יש בספר גם דברים טובים שהייתי נותן גם לאנשים שאינם וויקנים לקרוא אבל יש גם כמה דברים שלא.

למעלה