שלום חזרתי

שלום חזרתי

לאחר העדרות של שבוע בערך חזרתי הייתי במחנה כזה עם תזמורת ועם הילד שאני אוהבתאועם חברה שלו ,וכרגיל תמיד קוראים דברים וכמובן שתמיד ואף פעם לא תהיה פעם שאני לא אבכה בגללו ובגלל החברה הכלבה שלו ... אבל עזבו נמאס לי מהם חיי האהבה שלי בזבל וחרא לי יחסית סכל הקטע של הרגשות לבנים אבל לכל צד רע יש צד טוב יש לי די וי די וצורב חדשים דנדשים -מזל"ט לי ... זה הכל לבינתיים צ´או ...

GirlFriend

New member
../images/Emo49.gif וברוכה השבה (או השווה ../images/Emo12.gif)

מה קרה בדיוק? לא ממש הבנתי.. רק שיש לילד שאת אוהבת חברה ויצאתם למחנה של תזמורת... ספרי ספרי

אמממ זה מה שקרה

הכל התחיל בזה שהוא צריך היה להביא לי תוים שלי אז בערב של היום ה-1 אז באתי ויצא לי קצת(הרבה) בצעקה **** (השם שלו) תביא לי את התווים .->לא יודעת למה ואז הוא אמר לי למה את צועקת -לא יודעת למה צעקתי בבוקר שלמחרת אני עמדתי בתור למכונת שתייה והוא וחברה לשו היו מאחורי והוא אמר לי בוקר טוב אז אמרתי לו כזה בוקר טוב (במבטא מזלזל סנובי ולא יפה -למרות שאני מגזימה קצת ) והוא שאל אותי מה יש לך אז אמרתי לו "אמרת בוקר טוב אז עניתי בוקר טוב -כמו סנובית יום למחרת *השיא* אני וידידים שלי עלינו במדרגות לחדר של ידידים שלי (הם היו חדר מול חדר ) והוא וחברתו עלו לפנינו אז ידיד (בערך ) שלי התחיל להגיד איזה קרציה את איזה קרציה את ואז הוא שאל אותו -נכון שהיא קרציה נכון ?! נכון?! , עכשיו בהתחלה אני עמדתי שם אז לא היה לא נעם להגיד את זה ,ואז נכנסתי לחדר והוא אמרכן היא קרציה .. וכמובן שטרקתי את הדלת בעטתי וקיללתי את הקיר ביכתי כמו ילדה קטנה כי זה מאוד פגע בי ... אני יודעת שאני לא הייתי בסדר עם הקטע של התווים והקטע של הבוקר טוב אבל זה קרה רק בגלל חברה שלו היא עושה לי מצב רוח אז נפלט לי הסגנון הזה בגלל שהיא הייתה ליד .... עצות ?! ד"T לבקש סליחה אני לא מבקשת ממנו , עברו ימי הסליחות וכל השאר..

GirlFriend

New member
../images/Emo140.gif

קודם כל כל הכובוד שאת מודה שלא היית בסדר כי לפי הסיפור הזה לא היה יפה מצידך להתיחס אליו ככה (אני משערת שהוא לא יודע את הסיבה...(תקני אותי אם אני טועה)) אבל גם מצידו, למה הוא אומר עלייך כזה דבר? את חייבת לדבר איתו ולומר לו שנפגעת ככה גם את תקבלי סליחה וגם תבקשי, הדרך האחרות, היא לתת לזמן לעשות את שלו, ושאת תחליטי לבד מתי את מוכנה לדבר איתו או בכלל, לבקש סליחה. תמיד את יכולה לבוא בתירוץ ולומר לו שהיה לך יום רע והתנהגת לא יפה... אבל זה תלוי אך ורק בכך

יש לו בעיה ...

כל פעם שאני שואלת אותו על קטעים כאלה לדוגמא שאלתי אותו מה אז הוא ענה שאני קרצייה או לא אז הוא תירץ את זה באני לא זוכר כל פעם שאנחנו מגיעים לישחות כאלו הוא לא זוכר הוא לא יודע זה מעצבן כי אני יודעת שהוא כן יודע הוא סתם אומר שהוא לא ובכלל בתקופה האחרונה מאז שסיפרתי לו אנחנו רבים על אינסוף דברים וחברה שלו >> היא מצידה יושבת ונהנת בכיף מהיחס שלו אליי ונמאס לי ... אז אני כבר כאילו לא סובלת אותו כבר ונמאס לי ממנו ואני בסערת רגשות גדולה

וככל שעובר הזמן

מרגע לרגע אני חושבת יותר שאני לא הולכת לבקש ממנו סליחה על כלום... הגועליות והמגעילות הייתה משני הצדדים הוא בחר להתנהג כך , מה גם שיש לי הרגשה של ניצול מצידו , כי בזמן שהיא לא הייתה בארץ הוא כשהוא היה צריך לבקש כל מיני דברים הוטא ידע טוב מאוד לבוא ולהתחנף ולנצל את העובדה שאני אוהבת אותו ובעצם מוכנה לעשות כמעט כל מה שהוא רוצה מה גם שכל פעםשהוא וחברה שלו בסביבה שלי הם מפגינים את רגשותיהם יותר מכרגיל .. בא לי למות ...

למעלה