שלום,חזרתי!

Apikachu L

New member
שלום,חזרתי!../images/Emo13.gif

הי חברה מה קורה, מה המצב, מה קרה בפורום בזמן שלא הייתי? היה בסדר באוקראינה.... לספר? אני לא אטרטר לכם יותר מידי את המוח...... היה בסדר - טראח בקיצור..... מה שלומכם? (אני מתחילה לחזור על עצמי...) בי בינתיים...

lgmtk

New member
שאלוווווום!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo26.gif

ברוכה השווה
ספרי ספרי חוויות!!!!!!!!!!!!לא מטרטרת לפחות לא לי.....חחחחחחחחח..............תראי דיג'ימון.....

Apikachu L

New member
בטח...X-D

הייתי בטרוסקבץ - עירונת נופש עם מים מינרלים (לא כמו מי עדן - אלא ממש ממש מינירלים) לא מי יודע מה טעימים טיפולים וכלי וכולי,,,,, אה כן - עוד חוויה לא מומלצת - השרותים ברכבת (קרון שינה - 4 מקומות בחדרונרון) תארי לך את השרותים הכי מסריחים מכוערים ומגעילים שאת ככולה. יופי, טוב מאוד עכשיו את השרותים הכי רועדים שאת יכולה (יותר רועדים מבמטוס, הרבה יותר) יפה מאוד עכשיו תשלבי אות שני הדברים..... נא לא לקבל התקף לב... בצחוקיה..מאז שום שרותים לא מפחידים אותי (עברתי אותה חוויה בשנה שעברה)

Apikachu L

New member
2 בקשקשות....

שמישהו לא יעלב אבל..... אפשר בבקשה קישור של הסיפור הפורומי שגוגול, יאקומו, לנה ואני כתבנו - נישארתי תקועה במתח....... (סליחה אם מישהיא נישכחה......) ובבקשה את קישור המתנה הכי יפה שקיבלתי אי פעם שפורום הזה נתן לי (אני לא מגזימה )ליום הולדתי.... אני ראיתי חלק מהתמונות אבל לא יכולתי לקרא - כי המחשב הדפוק במועדון המחשבים לא היה יכול להראות את השפה העיברית... באסה והוא גם לא רצה..... והנה סתם תמונה חמודה...... רק נידמה לי או שמישהו\י (ולא אנקוב בשמו\ה)חזר לפורום?

Apikachu L

New member
ליראות את מתנת היום הולדת...

אבל לא לקרא אותה.... אה כן.. היה השיר של לורי - ממש מהמם (לא משנה מאיפה אני יודעת את זה) אני צירתי הרבה.... בכל מיקרה כשהסורק יגיע אני אפציץ...

lgmtk

New member
נשמע מאוווווווד שאווווווווה!!!!!!!

סתם בצחוק נשמע מחריד
יש חוויות חוויות?

Digi Lista

New member
ברוכה החוזרת../images/Emo13.gif

לי אין בעיה שתכתבי חוויות,להיפך אף פעם לא הייתי באוקראינה ככה שזה מעניין
הלכה לי היד ככה שקישורים למה שביקשת אני אשתדל לחפש יותר מאוחר
ולגביי מילי- הוא אכן חזר בדיוק כמו שאת חזרת ולשניכם יש כאן מקום בפורום,אתם לא חייבים להסתדר אבל לא לגרום לי לבחור ביניכם,אני אוהבת את שניכם באותה מידה

Apikachu L

New member
אני דווקא שמחה שהוא חזר

אני יודעת את זה, אבל לא הייתי בטוחה כי כבר פעם קרה שפתחתי את הפורום וזה הראה לי דף של ארכיון. ואני כולי תיקווה שלא יהיו בעיות תוך זמן מה אני אהיה בתיכון ואני מאחלת לכולם שארית חופש גדול מהנה.(שארית? זה פרור זה) אה והנה משהו שמצאתי בפוטושופ או מה שזה לא יהיה וגיליתי את סוד הפאנארטים ואיך שהם עושים את זה..... או או שוב חירבשתי - איתכם הסליחה......

Apikachu L

New member
כמה שאלות תאוריה.......

לא ידעתי איפה לתקוע את זה... בכל מיקרה הנה זה בא: א. איזה דרגה נפרטימון?וכל הדיג'ימונים שגדלו בעזרת ביצים? ב. למה מיוטיסמון קם לתחיה בעונה הראשונה בצורה אחת ובעונה השניה בצורה שונה?(אני לא זוכרת איך קוראים לצורות האלו אז בבקשה תזכירו) ג. למה לוסומון ניראה כמו שילוב של אנג'מון ומיוטיסמון? (את זה אני דווקא כן יודעת למה אבל אני רוצה לשמוע דעות נוספות....)ויש לו פיצול אישיות רציני אומשהו? זאת אומרת הוא שילוב של אור ואופל אז למה הוא רע בלבד (לפי מה שהבנתי מהפרק הנוכחי) או שהוא גם התנהג יפה?

ברוכה השבה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

א. כל דיג'ימון שגודלת בעזרת בייצה הוא נקרא "שריון", כלומר, בדרגת שריון. זה קצת יותר חלש מאלוף. ב. יש לו שתי צורות מגה, הוא הפך לונום מיוטיסמון ולאחר מכן דיג'יגדל שוב לצורת המגה החזקה שלו, משהו כמו "סופר מגה", אבל זאת סתם הגדרה שהמצאתי הרגע. ג. לוסמון נראה ככה כי כך עיצבו אותו, הוא אמור להיות החיבור בין אור וחושך. לי הוא הזכיר את דווימון, ולא את מיוטיסמון, אבל נו טוב...לוסמון הוא לא רע, הוא רוצה להשליט דסדר והוא משליט אותו באמצעים הלא נכונים. הוא מסונוור מהכוח שניתן לו (מזכיר את קורנליוס פאדג' מהארי פוטר). הוא פשוט חושב שאם יש מישהו חלש ממנו, הוא אמור לשרת אותו, כי הוא יותר חזק אז הוא עליון. ואם לא-גזר דין מוות. אולי זה בא להראות שאין אנשים שפועלים מתוך רוע מוחלט, כלומר, לכל אחד יש סיבה שלדעתו היא צודקת. למה הוא רק "רע"? אולי בגלל שמראים שכל אדם יכול לבחור בין האור לחושך (כמו לוסמון, חצי אור-חצי חושך), ולוסמון בחר באפילה. ואולי פספתי פה משהו, אבל איפה התיאוריה?

Apikachu L

New member
כמה דברים

א. תודה על קבלת הפנים מכולם.... ב.למה היא גדלה בדרך כלל לנפריטימון אם אנג'וומון יותר חזקה והיא דרגה סופית.....מה היא לא יכלה או משהו(הזיכרון שלי לא מי יודע מה)

lori4

New member
גאטומון...

לא יכלה לגדול לאנג'וומון בגלל חרוטי בקרה.

השאלה מופנית למדובבי התוכנית../images/Emo3.gif

ולוסמון הוא דודה נולה בתחפושת, כבר הזכרתי איפשהו שהיא תמיד רצתה להשתלט על העולם, לא? היא תמיד עוזרת לתרנגולת (ורג'יל ממייטי מקס: "אני לא תרנגולת! אני ינשוף!" ג'ייקוב: "אני אפילו לא ינשוף! אני עורב!") ולחתול כדי שהמכשפים לא ישתלטו בעולם, אלא רק היא. היא היא היא היא! כל היום היא! אגואיסטית.

Apikachu L

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo8.gif

קראת את הספר?הספר הספר? כולי פליאה או שזה היה רק הסרט המצויר בפוקס שמידס?

אוקיי, נעשה את זה ביחד:

לשאוף. לנשוף. לשאוף. לנשוף. לשאוף. לנשוף. נרגעת? יופי. רק שלא תתעלפי לי פה. ואם לא אכפת לך-על מה לעזאזל את מדברת?! את מדברת על הכינוי שלי? על רייסטלין?

למעלה