שלום......חזרתי B-)

felomena

New member
שלום......חזרתי B-)

אז ככה....כפי ששמתם בטח כבר לב..חזרתי ואני מאמינה שזה יהיה אחלה קאמבק:)ותזכו לראותי שוב מחייכת ושמחה..לא שהחיים שלי אחלה ..אבל לא יעזור אם אני יהיה כל היום בדיכי לא?...קודם כל חזרתי כי....אני דיי מכורה אליכם..וגם ראיתי שהכל פחות או יותר הסתדר מהבלאגן שהיה השבוע..תגל אני ממש שמחה שחזרת..... קודם כל -עינתי -המון המון המון מזל טוב...את אחת האנשים היותר מקסימים שאני מכירה בכל העולם....אני אתקשר במשך היום בינתיים -מזל טוב..... היום סיימתי ללמוד רשמית...ז``א אני בי``ב ואני לא הולכת יותר לבית הספר כי סיימנו רק שעכשיו מתחיל כל העניין של הבגרויות ה______ האלה.....! זונות למי שלא הבין:) סלחו לי בעניין הבולימיה אני לא ממש משתפרת אני רק יורדת עוד ועוד במשקל....לא שזה טוב. לא משנה אני בדאון ובתקופה לא טובה ...זה יעבור לי אני מקווה.. עד פה להיום..ואני שמחה שחזרתי תהנו...יום טוב..... ומשהו לסיום- אנשים יפים! זה לא חוכמה לצחוק כששמש ואביב והרבה חברים מסביב..... צריך לחייך:) גם כשעננים ורטוב וקר...ולבד...ועצוב:( זה לא חוכמה לאהוב, את אלה שהולכים בתלם הישר שחושבים שאומרים שעושים תמיד את אותו הדבר צריך ללמוד לקבל גם את הלא מוכר השונה האחר והמוזר......כי יש אנשים יפים יפים עמוק עמוק בפנים...... תחשבו על זה......ולכל החדשים ברוכים הבאים! אוהבת אותכם\ B-)

יעלי היקרה

אני כל כך שמחה לקרוא שחזרת אלינו והחלטת שאנחנו כן חשובים לך וכן יש לנו חלק בעולמך. כי אני באמת חושבת שיש משהו ב``ביחד`` הזה שמחזק ונותן כוחות. ואת חלק מאיתנו - אם תרצי או לא. יש לך המון מה לתת ומה לקבל. ובשביל זה אנחנו כאן. מזל טוב על סיום הלימודים....בינתיים. אחרי הבגרויות תקבלי מזל טוב הרבה יותר גדול ושמח. מקווה שתעבור לך התקופה הזו בקלות יחסית ובהצלחה מסחררת. אין לנו מה לסלוח לך בעניין הבולימיה. אני כל הזמן מנסה להעביר לך את המסר שזה תלוי אך ורק בך. ולא אנחנו צריכים לסלוח לך - אלא את. אבל זה לא אומר שאת צריכה להשלים עם זה....ממש ממש לא. את צריכה להילחם בזה - ואנחנו פה כדי לתמוך בך במלחמה הזו. עומדת לפנייך תקופה לא קלה. לחץ..מבחנים...לימודים... ואת תצטרכי את הכוחות כדי להעביר אותה בשלום ובהצלחה. לכן אני מקווה שכן תצליחי להתגבר ולהתעלות על עצמך בנושא האוכל. כי זה חשוב במיוחד בתקופות כאלו, בהם את צריכה להתרכז וללמוד. בלי הבסיס הזה - יהיה לך נורא קשה לעבור את זה. ואני רוצה שתצליחי ולא תצאי מאוכזבת מכל העניין. אז שוב פעם - ברוכה השבה אלינו! הישארי איתנו...אין לנו הרבה דרישות. רק לשתף קצת...ואם אפשר לשמור על עצמך. אוהבת אותך ושמחה שחזרת בך שלך מאיה

felomena

New member
מאויוש...

תודה,על הקבלת פנים אני שמחה שאכפת לך...:)כמו שאמרת ...לפורום הזה באמת יש את הביחד הזה...הוא כמו משפחה שעוזרת לכלם.... כל כך הזדהתי שאמרת לי שאני צריכה להתרכז בלימודים ולא באוכל....זה קשה אני כל היום חושבת על זה..זה כל כך קשה שאני יושבת ללמוד למבחן ורק חושבת על מה אני אוכל...וכמה זמן יקח לי להוציא את זה.. טוב אני ממש צריכה ללכת אבל..תודה יאללה ביי

בטח שקראתי!

ואת רואה? אני כל כך מבינה את המסלול שאת הולכת בו.... וכל כך רוצה שתצליחי לראות מעבר, לנצל את ההזדמנות של תאריך יעד מסויים שעד אז את צריכה להיות פחות או יותר בסדר... כי זו היא הדרך החוצה. לנצל את פתח המילוט הזה ולצאת מהמסלול שמוביל אותנו לכאוס הנוראי כל כך. ואחרי זה.... תחשבי על מה הלאה. מה עם הצבא.... פשוט לחשוב קדימה. ולא לתת למחשבות השליליות להוביל אותך באף. כי את ורק את יכולה להשתלט עליהן. אנחנו פה כדי לעזור לך בזה וכדי שלא תהי לבד עם הכל. אבל רק את יכולה להחליט שזהו - את ממשיכה בחייך. רק את יכולה למצוא את הקשת בענן שתמלא את חייך באושר ויופי וחיים. את ורק את. ואני פה איתך - מאחורייך, מצדדייך, מלפנייך, מעלייך... מלווה תמיד תמיד. ומוכנה לעזור לך לדחוף קדימה גם כשקשה. ואני לא היחידה. אבל את העבודה האמיתית...ובכן - אותה רק את יכולה לעשות. שלך תמיד אוהבת ומחבקת מרחוק מאיה

תרנגולת

New member
ממממממ!!!

ישששששששששששששששששששששש..:) את כאן. איתנו. מתוקה. מזל טוב על סיום הלימודים :) בהצלחה בבחינות. ומקווה שהמצב ישתפר כל יום. אוהבת אותך. תרנגולת.

felomena

New member
תרנגוליתה שלי:)

תודה על הברכה....אני אוהבת אותך שיהיה לך אחלה יום ושמח:::))

למעלה