שלום......חזרתי 
אז ככה....כפי ששמתם בטח כבר לב..חזרתי ואני מאמינה שזה יהיה אחלה קאמבק
ותזכו לראותי שוב מחייכת ושמחה..לא שהחיים שלי אחלה ..אבל לא יעזור אם אני יהיה כל היום בדיכי לא?...קודם כל חזרתי כי....אני דיי מכורה אליכם..וגם ראיתי שהכל פחות או יותר הסתדר מהבלאגן שהיה השבוע..תגל אני ממש שמחה שחזרת..... קודם כל -עינתי -המון המון המון מזל טוב...את אחת האנשים היותר מקסימים שאני מכירה בכל העולם....אני אתקשר במשך היום בינתיים -מזל טוב..... היום סיימתי ללמוד רשמית...ז``א אני בי``ב ואני לא הולכת יותר לבית הספר כי סיימנו רק שעכשיו מתחיל כל העניין של הבגרויות ה______ האלה.....! זונות למי שלא הבין
סלחו לי בעניין הבולימיה אני לא ממש משתפרת אני רק יורדת עוד ועוד במשקל....לא שזה טוב. לא משנה אני בדאון ובתקופה לא טובה ...זה יעבור לי אני מקווה.. עד פה להיום..ואני שמחה שחזרתי תהנו...יום טוב..... ומשהו לסיום- אנשים יפים! זה לא חוכמה לצחוק כששמש ואביב והרבה חברים מסביב..... צריך לחייך
גם כשעננים ורטוב וקר...ולבד...ועצוב
זה לא חוכמה לאהוב, את אלה שהולכים בתלם הישר שחושבים שאומרים שעושים תמיד את אותו הדבר צריך ללמוד לקבל גם את הלא מוכר השונה האחר והמוזר......כי יש אנשים יפים יפים עמוק עמוק בפנים...... תחשבו על זה......ולכל החדשים ברוכים הבאים! אוהבת אותכם\ 
אז ככה....כפי ששמתם בטח כבר לב..חזרתי ואני מאמינה שזה יהיה אחלה קאמבק