שלום :) חדש..

Master Music

New member
שלום :) חדש..

דבר ראשון אני שמח שקיים פורום כזה כי אני חושב שכאן באמת המצא אנשים שאוכל להזדהות איתם. אני אדם שומר מסורות ומצוות( הנחת תפילין, שמירת שבת, תיקון, וכ`ו) לאחרונה התחזקתי יותר ויש רב(מדהים ומושיע!) שמקיים תיקון בכל יום שני בבת-ים שעזר לי המון. הבעיה היא שאני מרגיש שאני נקרע בין עולם הדת לעולם הגייז. אני מנסה לשלב בין עולם הגייז לעולם הדת במידה. ולעשות רק טוב. הבעיה היא שחברי הגאים(חלקם אוחצ`ות) לא מוכנים לשמוע על הדת וחבל. כרגע אין לי בן זוג ואני גם לא ממש מגדיר את עצמי עד הסוף.. בזמן האחרון שאני מנשק בנים.( אפילו לא צרפתית) אני מרגיש קצת רע לגבי זה.. הדת נותנת לי המון ובכל תפילה אני מרגיש שאני מקבל הרבה אור מהשם יתברך ..(אני כותב דרך הפל` מקווה שהודעה זאת תעלה) הרב הזה עוזר המון להרבה אנשים ומקבל לפגישות גם הומואים ואפילו טרנסיות. בעצם כל אדם!

Master Music

New member
מקווה שהבנתם פחות או יותר,

בנוסף אני גם קצת מבולבל בקשר לזהות המינית.. אני כרגע לא רואה אותי ממש עם גבר אבל גם לא עם אישה. למרות שתמיד נמשכתי רק לגברים.. אני מאמין בלמצוא את האהבה היחידה ולהיות מה שאתה. אבל אני לא יודע מהי.. מיותר לציין שהדת והאמונה בקדוש ברוך הוא נמצאת אצלי במקום ה 1 ושווה כל דבר. אני תמיד מקשיב לעצות של הרב הזה.. כי אי אפשר לתאר את חוכמתו ואת והרוחניות שלו. טוב אקצר כי אני קצת עייף... יום טוב

מנסון1

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

זה היה רק חיבוק בלי נשיקה
. בכל אופן קצת נראה מדבריך שאתה לא מבולבל באשר לזהות המינית, כי אתה נמשך רק לגברים, הבלבול הוא יותר במישור ההכרעה בין הזהות המינית לבין הדת או הרצון להקים משפחה עם אשה. וזה יותר ענין של מאבק מאשר בלבול. והרבה פה חווים בצורה זו או אחרת מאבק זה, וכל אחד מפתח לו גישה משלו כפי שודאי תתרשם.

Master Music

New member
תודה . ואפשר גם נשיקה.. ;)

כן, יש משהו בדבריך.. אני לא רואה את עצמי כרגע עם גבר, בעבר דווקא כן ראיתי. ואני מתחיל לחשוב אולי זה חלק מתיקון.. ובעצם בסוף באמת אהיה הטרו.. למרות שאני חושב שזה לא אפשרי ולא צריך לקרות.(אבל היו מיקרים..) ושאני אני חושב זה אכן מאבק.. בלהיות גיי בכלל. כרגע אני מנסה לשלב איכשהו. הבעיה היא ששני הצדדים לא מוכנים לשמוע על הצד השני. בעיקר חברי הגייז לא מבינים מה עבודת השם עושה לאדם וכמה אור אפשר לקבל. זה כאילו שיש לי מין קונפליקט בין 2 הצדדים. זאת אומרת שאם אני צריך להכנס לפאב של גייז אני צריך להחליף את הכיפה בכובע.. מה שלא תמיד בא לי לעשות אבל זה סתם ימשוך צומת לב. גם ככה תמיד מי שנכנס מיסתכלים עליו. . .

מנסון1

New member
לפחות מבחינה זאת

של מציאת חברים גייז שמודעים גם לענין של הדתיות ועבודת ה', אז בהחלט הגעת למקום הנכון. ויש פגישות חברתיות, אז זה יפתור לך את עניין הפאבים.

הרב אולי מקבל כל אדם

רק חבל שהוא ומשנתו גורם לי להרגיש רע כשאתה מתנשק. כי נשיקה אמורה להיות מחווה של חיבה/אהבה/רומנטיקה בין בני אדם - איך זה יכול לעשות רע?

Master Music

New member
זה כבר לא קשור לרב..

הרב הזה מדהים! אפשר לקבוע איתו פגישה או דרך SMS או מכתב . הרבה גייז מגעים אליו .זה יותר קשור לדת עצמה. אני הולך לתיקון בבית כנסת כל יום שני. ואז אני תוהה אם לפי הדת הגעתי לתקן מה שעשיתי.

למעלה