אכן כן, יקירי!
C Charmed Gal New member 25/1/06 #28 אה, רגע, דיברת אלי.../images/Emo122.gif משום מה היה לי בראש שאת מדברת אל עופר. הו וול, למה מוכר בכל מקום? אני לא כותב בכל כך הרבה פורומים.
אה, רגע, דיברת אלי.../images/Emo122.gif משום מה היה לי בראש שאת מדברת אל עופר. הו וול, למה מוכר בכל מקום? אני לא כותב בכל כך הרבה פורומים.
A axnholic New member 25/1/06 #25 ברוך הבא אהאמת שאני די שונא את הדמויות בסידרה. אני מעדיף את דיאנה, אבל כולם מעצבנים.
R R o t e m G New member 25/1/06 #33 זה שאתה לא מתחבר אליהן לאו דווקא אומר לשנוא אותן... גם אני לא ממש מחברת אל אף אחת אבל אני עדיין מחבבת חלק ואת השאר אני לא שונאת...
זה שאתה לא מתחבר אליהן לאו דווקא אומר לשנוא אותן... גם אני לא ממש מחברת אל אף אחת אבל אני עדיין מחבבת חלק ואת השאר אני לא שונאת...
G GiTaNiTo New member 25/1/06 #30 שלום ../images/Emo13.gif אני גם פה, למרות שאני כמעט ולא כותב.. והדמות שאני הכי אוהב זה קייל... הוא פשוט נורא מעניין, שחקן מוכשר וזה
שלום ../images/Emo13.gif אני גם פה, למרות שאני כמעט ולא כותב.. והדמות שאני הכי אוהב זה קייל... הוא פשוט נורא מעניין, שחקן מוכשר וזה