שלום.. חדש פה

שלום.. חדש פה

היי, עוד לא השתחררתי אבל ממש בקרוב אני משתחרר, אני רק צריך להעביר חפיפה למחליף שלי. בעיקרון כבר עשיתי מיונים לעבודה באל-על (נחשב לעבודה מועדפת?), אבל אני מתלבט לגבי לימודים. מה עדיף קודם - לעשות את הפסיכומטרי ואז לעבוד, לעבוד קצת ואז פסיכומטרי, או תוך כדי את שניהם? ומה דעתכם על לחתום בלשכת אבטלה? שמעתי שחיילים משוחררים זכאים ל-70 יום בלשכת אבטלה וזה 2,700 ש"ח בחודש. אגב אני לוחם (טייס קרב אז תנו כבוד) אז אם יש לך הצעה לעבודה למי שהיה לוחם תכתבו לי. תודה, דני נ.ב. אולמרט בן זונה

Lady McBeth

New member
זדייני תגיד לאימשך

צעיר שכמותך. ועוד שירת בקריה. מה אתה מתפז"ם? עדיין יש לך ריח בקום...

SimplyMe1

New member
../images/Emo6.gifטייס קרב שמתמודד עם קונפליקט

הפסיכומטרי וחתימה בלשכה..

נו אין מישהו שיכול לענות ברצינות??

אגב, אני חושב גם לטוס לחו"ל אבל הבעיה היחידה היא ששמעתי שיש מדינות שמגישים בהם תלונות על פשעי מלחמה נגד קצינים ישראלים (אגב אני קצין). חבר שלי בוגי (טוב, לא בדיוק חבר אבל מכר) היה צריך לברוח מניו-זילנד בגלל זה. יש למישהו המלצה?

וול דני

תלוי,הרי יש לך מענק של איזה מיליון שקל שאתה משתחרר (כי שרתת 30 שנה),אז כדאי שתלך על פסיכומטרי קודם. אני ממליץ לך לעבוד קצת בתחנת דלק או אולי באבטחה (מה הרובאי שיש לרמטכ"ל), אתה יודע, בשביל קצת כסף, כי זה מה שיש לחיילים משוחררים היום לעבוד.

Roobie

New member
../images/Emo151.gif

אני ממליץ על ליווי טיולים. אחלה עבודה שבעולם. עזוב אותך מתחנות דלק, זה משעמם... לך תפוס כוסיות בטיולים של תיכונים. ספר להן שהיית טייס...

למעלה