שלום חדש פה... חלקכם מכירים אותי מפורומי גן עדן ומאבודים. אז מקווה שתקבלו אותי.
ד דוקודור New member 13/12/06 #1 שלום חדש פה... חלקכם מכירים אותי מפורומי גן עדן ומאבודים. אז מקווה שתקבלו אותי.
N naon New member 13/12/06 #2 ברוך הבא../images/Emo9.gif אני מכירה אותך מהקומונה "אוהבים את אבודים" אבל אתה בטח לא זוכר אותי כי אני לא כותבת הרבה .. בטח שנקבל אותך
ברוך הבא../images/Emo9.gif אני מכירה אותך מהקומונה "אוהבים את אבודים" אבל אתה בטח לא זוכר אותי כי אני לא כותבת הרבה .. בטח שנקבל אותך
G guyush86 New member 13/12/06 #4 ברוך הבא ../images/Emo13.gif אחרי התרומה הלא קטנה שלך בפורום וקומונת אבודים אין ספק שמקומך גם איתנו
M meetAmeet New member 14/12/06 #10 סדרה יוצאת דופן. לאור הפרקים האחרונים אני חייב לומר שזו הסדרה הכי מהנה והתסריט הכי מוצלח שראיתי עד עכשיו. פשוט יוצאת דופן, וללא ספק הכי טובה כרגע, זאת לאור הירידה של אבודים (אם תשאל לדעתי). ברוך הבא
סדרה יוצאת דופן. לאור הפרקים האחרונים אני חייב לומר שזו הסדרה הכי מהנה והתסריט הכי מוצלח שראיתי עד עכשיו. פשוט יוצאת דופן, וללא ספק הכי טובה כרגע, זאת לאור הירידה של אבודים (אם תשאל לדעתי). ברוך הבא
B barhenhalliwell New member 17/12/06 #13 היי ! גמאני חדש פה.. אני בר-חן . 18 ( עוד חודשיים ) . סו פאר, התמכרתי לסדרה ברמות של אאעא!! חייב את פרק 12! נאמ ומעבר לזה מקווה להשתלב.
היי ! גמאני חדש פה.. אני בר-חן . 18 ( עוד חודשיים ) . סו פאר, התמכרתי לסדרה ברמות של אאעא!! חייב את פרק 12! נאמ ומעבר לזה מקווה להשתלב.