שלום, חדש פה

טמא לדת

New member
שלום, חדש פה

די חדש פה... האצבעות רועדות לי שאני מקליד... ייקח לי זמן להבין עדיין מה הולך כאן.. אבל סתם שאלות בכלליות: 1. מה הגיל כאן של האנשים? (בערך) 2. האם הפורום כולל דתל"שים, דתיים, וכו'? (אני אישית עדיין לא הצלחתי להבין איך אנחנו חיים ככה- גם דתיים וגם הומואים... )

טוהרtoar

New member
איך אמר דקארט?

"אתה חי - משמע אתה קיים - גם דתי וגם הומו" (טוב, האמת הוא לא אמר את זה ממש ככה, קצת עיוותתי את המקור
) זו הייתה תגובה לסוגריים שלך, מקווה שהבנת את התגובה ואם כבר עניתי בשיטת "על אחרון ראשון" אז 2. הפורום כולל כל מיני סוגים של קשר לדת - מומלץ לעיין בקישור למעלה איפה שכתוב: "אודות הפורום והנהלתו" 1. הפורום גם מכיל חברים במגוון גילאים. אתה יכול למצוא פה מ18 בערך עד 60 בערך (לא כולל צופים פסיביים)

ברוך הבא...

חבל שבחרת לך כינוי שלילי... למה טמא לדת? אם הקב"ה החליט כך לבורא אותך ואותנו. לא שאלו אותנו כשנולדנו ולא ישאלו אותנו גם כשנלך... בכל אופן החתך כאן הוא באמת מגיל 17 ומעלה... הפורום כולל הכל מכל כל: חרדים/דתיים/דתיים לייט/חוזרים בתשובה/מתחזקים/דתלשי"ם וגם כאלה שאינם שומרי תורה ומצוות - יחד עמך ישראל, מעין קיבוץ גלויות. גם דתיים וגם הומואים/דומיניים/סטרייטים - הכל עובר חביבי. כל אדם נברא בצלם, כך נברא וכך הקב"ה אוהב אותנו. תיכנס להודעות - האחרונות ממש יעניינו אותך ויתנו לך אומץ לפתוח צוהר בלי שהאצבעות ירעדו על המקלדת. ספר על עצמך ותקבל ייעוץ ומיגוון שדעות של החברים. אין לי ספק שכולם פה יחבקו אותך ויקבלו אותך בסבר פנים יפות.

avitano

New member
וולקאם...

ברוך הבא לפורום... הגילאים נעים בכל קשת הגילאים מקטן ועד גדול הפורום כולל דתל"שים, חילונים, מסורתיים, דתיים, חרדים ומה שתרצה :) אתה מוזמן לספר קצת על עצמך בן כמה אתה, מאיפה אתה, מה אתה עושה בחיים ואיך הגעת אלינו? :)

ברוך הבא...../images/Emo20.gif

ההתחלה באמת מפחידה ומרעידה, אבל כשאתה מכיר את האנשים... אתה נרגע. :) הגעת למקום הנכון לפרוק בו.
מצטרף לדברי הכותבים מעליי.

למעלה