הגעתי כי פעם ראיתי ת'פורום..אז נזכרתי רק עכשיו. לא אנטי,זה סת כינוי.ף דמות אהובה-סרח.מר המיולין. שנואה-המכשפה. לא חתמתי. שמחתי שהקטע על הפרק האחרון הוא באמת לא נכון,אחרי שכ"כ הרבה חברים באו וסיפרו לי על זה..כבר האמנתי.
ובכל זאת, את החלק העיקרי (שם, גיל (אלא אם כרטיסך האישי מעודכן) וכאלה) סיננת. נו, לא נורא. ובהחלט, הרבה מאמינים לשמועה הזו מהסיבות שציינת. לא לימדו אתכם שאין להיכנע ללחץ חברתי? P-; וברוך הבא למועדון אוהבי סרח. נכון לעכשיו וממה שזכור לי, אתה החבר היחיד בו. נוסף אליי, כלומר. ולמה אתה שונא את המכשפה? מה עוללה לך המסכנה?
נעים מאוד; אני יסמין, פלישתית מאשדוד, רכוש (מורעל של) צה"ל. למה להתקמצן ולנצל"ש הצטרפות של אחר? לא יפה ולא מנומס.
ובלי קשר, מגיע לך שרשור משלך. טוב, לא נורא, להבא, הרי אנחנו לא דוגלים כאן במדיניות "אנטי כתום". או מה שזה לא יהיה. תרגיש חופשי, בקיצור.~ מקווה שתתרום לפעילות הפורום. כפי שאתה שם לב, הוא נכנס לתרדמת בזמן האחרון. שהות מהנה! |זיקוק|
ולגבי סרח-הוא הכי חי שם! בגלל זה אני אוהב בכל אופן. הוא רע טוב . ואני הלל,בן 19. עוד משהו,יש לך\כם את כל הפרקים .? כי אני הצלחתי להוריד רק 23 פרקים,והרי יש 104..אז אם את מכירה איזה מקום[חוץ מהאימיול] שאפשר להוריד..
היא סתם מנסה להציב גבולות ולגרום לנכדה שלה להיות מכשפה מדופלמת. בניגוד אליה.
סה"כ קשישה מקומטת, אם כבר אז עדיף לרחם עליה שהיא בודדה וכאלה. לפחות הגרוק מנסה לרכוש חברים. ונעים להכיר. יסמין, 19, פלישתית מאשדוד. רכוש צה"ל.~ המ, בנוגע לפרקים: אסור לדבר כאן על הורדות לא חוקיות וכיו"ב. אין לי מושג מאיפה ניתן להוריד את כל הפרקים, לא נדמה לי שקיים דבר כזה. מה שכן, אם אני לא טועה, יש באתר "Flix" פרקים לצפייה. תריץ שם חיפוש. ^_____^