שלום!!! חדש פה.

דרישות הפונה

"מאפייני הכלב שאנחנו רוצים הם שיהיה גדול (אפשרות גם לבינוני), זכר, אוהב ילדים (יש ילדה בת 6 בבית), מחונך לצרכים, לא חייב להיות בהכרח מסורס, צריך/אוהב פעילות ספורטיבית ושיהיה בין הגילים חצי שנה לשנה וחצי. " לשם כך לא צריך להיות מגדלת בעלת נסיון (מעניין איך זה שמכאן עלה לך בראש דווקא הרועה האוסטרלי, כאילו אין עוד גזעים ומעורבים שעונים בדיוק על הקריטריונים האלה ממש) וגם לא בת זוג של מאלף כלבים המאזכרת אותו בכל עת.

drora121

New member
כשאני לא מאזכרת אותו, אתם מתנפלים

בטענת "גילוי נאות" כשאני מאזכרת אותו כדי שתרדו מעץ "גילוי נאות" לפתע אני עושה שימוש בו. את מצחיקה אותי יותר ויותר
אנסה בכל זאת פעם אחרונה לענות לך בטיעונים הגיוניים שאם לא יגיעו אלייך, אדע שאת אטומה ואפסיק להגיב לך. א. הבן אדם מדבר על גזע גדול בינוני - הרועה האוסטרלי הוא גזע בינוני+ (עד גדול) לא יותר מ-30 קג' ובדרך כלל 25-28. ב. הבן אדם מדבר על כלב אוהב ילדים - הרועה האוסטרלי נפלא עם אנשים וילדים במיוחד. ג. הבן אדם מדבר על כלב פעיל וספורטיבי - הרועה האוסטרלי הוא כלב פעיל וספורטיבי. מספיקות לך הסיבות הללו כדי שיזכיר לי את הרועה האוסטרלי?!... או שאת צריכה רשימת תכונות מלאה כדי להבין. מעבר לכך, יש גזעים נוספים כמו הבורדר-קולי למשל, אבל באופן טבעי אדם קרוב אצל עצמו; וכמו שאתם לא מפסיקים להפגיז ולהפציץ את הפורום ואת השרשור עם הכלבים האסופים שלכם, כל אחד ואחת מכם עם הכלב/ים האישי/יים שאצלה/ו כך גם אני רשאית להגיב באופן טבעי כאשר תכונות נדרשות מתאימות לגזע הקרוב לליבי.

הבן אדם לא ביקש המלצה על גזע

אלא על המלצה על כלב. אבל איש מכירות אגרסיבי לא שם לב לפרטים הקטנים... הרי, אותו הדבר בדיוק היית מגיבה ל"אני רוצה כלב שינבח, ינשום ויאכל יוקונובה" וואלה - הרועה האוסטרלי יכול לעשות את כל אלו!!!

drora121

New member
עכשיו כבר נהיית גם נביאה../images/Emo31.gif

את יודעת למי ניתנה הנבואה בימינו. איזה יופי, עכשיו יש לי טרול בתוך הנשמה שנובר ונובר ו"מלשין" לכולם מה אני חושבת!?

drora121

New member
וכלב אסופי ונטוש שונה מהאוסטרלי עד כדי כך

שדווקא אותם אתם דוחפים בשיווק אגרסיבי לתוך הגרון של הבן-אדם?

אולי את מתקשה להבין

אבל לכלב אסופי, בניגוד לשם של גזע (שיתכנו מעורבים בו ואף גזעיים שיגיעו למצב בו הם אסופיים), הוא כזה שמחפש בית. כזה שבית חדש יעניק לו חיים חדשים. את מחליאה אותי, וחבל על כל מילה מיותרת

RSPA

New member
הבנת הנקרא ../images/Emo163.gif

הבחור שאל "אם מישהו מכיר כלב כזה שצריך אימוץ". יש לך, דרורה, איזה רועה אוסטרלי שצריך אימוץ ? אם כן, למה את לא מציעה לו את הכלב הספציפי, כבקשתו, והולכת סחור סחור בלא מיקוד ענייני. ואת עוד מתפלאה על התגובות. ודעי לך, שכל אלה שמעליך לא מתחרים ביניהם כהבנתך השגויה. מבחינתם, כל כלב שיאומץ יהיה ראוי. מבחינתם, אימוץ אחד מהם היא מצווה וכל אחד מהם ישמח אם אכן יאומץ מי מהם. אז איך הגעת למסקנה הרעה הזו שלך ?

הבנת הנקרא

במסגרת ההתנפלות הכללית שלכם על דרורה , אל תיתנו לדברים פעוטים כמו עובדות לבלבל אותכם את ההודעה על התחרות בין העמותות אני רשמתי . אם אתה אוהב את זה או לא , ככה זה נראה . מגיע בנאדם לפורום , שואל שאלה , ומייד מתנפלים עליו מכל הכיוונים ( "חבר" , צב"ח רחובות , רחובות אוהבת חיות , ראשון אוהבת חיות , צב"ח רמת גן , מתנצל אם שכחתי משהוא ) , לטעמי האישי קצת מזכיר שוק . האיש ביקש משהוא מאד מוגדר , ואנשים כאן קפצו עליו עם כל דבר , החל בדלמטי וכלה במעבורת חלל . אז כן : אני כתבתי את ההודעה המקורית , לא דרורה , לדעתך רע ? זה מה יש , זאת דעתי ! * דבר קטן : בניגוד לכל המתנפלים , הבחור ענה לדרורה מהר , יפה , שקט ומנומס . שבוע טוב לכולם

אושאוש2

New member
אמרת את דעתך, עכשיו דעתי.

אני חולק עליך בנוגע שני דברים. דבר ראשון, הם לא מתנפלים עלי מכל הכיוונים! הם עושים עבודת *ק*ו*ד*ש* אפילו אם זה מזכיר לך שוק! (אני אפילו לא חשבתי על זה :-|) ואני מודה לכל מציעים! תמשיכו ככה! וכן ירבו כמוכם! דבר שני, על המעבורת חלל אני בכלל לא רוצה לדבר.. וכלב דלמטי (בין אם מעורב, ובין אם גזעי) בהחלט יכול לענות על דרישותיי!

אם לא היו לנו דיעות שונות

החיים היו די משעממים . לפחות אתה עושה את זה בצורה של דיאלוג מתורבת והגיוני , ללא התלהמות , קללות ושאר מיני שכאלה , ועל זה אמרתי כבר בבוקר , כן ירבו כמוך ! בלי שום קשר : שיהיה לך אימוץ נפלא בכל מה שתבחר

drora121

New member
למה זה חמדני?

האם הצעתי מי מהגורים שלי?... הרי הם בקשו כלב בן שישה חודשים עד שנה וחצי. לא רק שלא הצעתי להם מי מהכלבים שלנו אפילו לא טרחתי ליידע שיש לי גורים. שנאת חינם מעוורת.

RSPA

New member
משום שזה מה שהשתמע ממה שרשמת

בעיקר בשל הטיימינג והנסיבות. אין פה שום שנאת חינם ושום עיוורון. יש משהו שנקרא בעברית פשוטה "רגישות" והוא היה חסר לי. מצטער. אין לי גם שום בעיה - לפחות לא היתה לי - שתפרסמי במקום ובזמן המתאים את "מרכולתך", בדיוק באותו אופן שאחרים עושים זאת. אני חושב שאיפה ואיפה בקטע הזה זה לא הוגן. בכך, תתפלאי, אני מסכים איתך.

drora121

New member
תראה לי משפט אחד שבו הצעתי את "מרכולתי"

כטענתך. כתבתי לבן אדם שאנחנו מגדלים רועים אוסטרליים רק מסיבה אחת ויחידה - כדי שיידע שאני כותבת מידע ולא סתם זורקת באוויר הצעות. לא הצעתי לו גור (אגב, מרכולתי... רוב רובם של הגורים שלי, נשוא ויכוח מפלצתי קודם בפורום זה נמכרו!!! ואף פעם לא דרך הפורום הזה), אין לי כלבים בגילאים שהבן אדם מתאר. הפניתי אותו לאתר פטנט שיקרא וילמד ויכיר את הגזע. מסתבר שהפונה מכיר ומוקיר את הגזע. היכן כאן חוסר "הרגישות". אתה באמת מאמין, שהייתי פונה למישהו בפורום זה ומציעה לו לקנות ממני גור/ה כלב/ה?!... נו באמת... יש בתפוז מכשיר נפלא שנקרא מסר אישי והוא מאוד מוכר לי. ואתה יכול לבדוק עם הפונה ולוודא שלא שלחתי לו מסר ולא הצעתי לו כלום מ"מרכולתי". מצד שני, למה נדמה לך ש"מרכולתם" של אספני נטושים, בעלי בעיות התנהגות קשות בפוטנציה היא יותר "רגישה"?!...

בעיות התנהגות בכלבים לא מסובך לתקן

(וזאת למרות שהכלבים המוצעים כאן, בשל דרישתו לכך שהכלב יהיה מחונך לצרכים, הם כלבי אומנה ולכן יותר מדי פוטנציה אין פה) בעיות התנהגות בבני אדם, לעומת זאת... הדיבור הלכאורה מצטדק והטון הלכאורה מלומד שלך יחד עם האזכור שלכלבים לא גזעיים באשר הם נושאים פוטנציאל בעייתי (ועוד בעיות התנהגות קשות!) חושף בדיוק מי ומה את, וזה מבחיל. תחזרי לקומונה שלך וחסכי מאיתנו את נוכחותך, אנא. כל קורא יודע שניסיתי להיות סבלנית איתך, אבל בחיי שנמאסת.

drora121

New member
למרות דעתך, לטעמי כלבים נטושים

עלולים להפוך לכלבים עם בעיות התנהגות קשות. אינני טוענת שזה מרשם בדוק לבעיות התנהגות, אך כן, למרות הרצון ליפייף את המצב, רוב הכלבים המאומצים שעברו נטישה וגלגולים שונים ומשונים, הם בעלי פוטנציאל אדיר לבעיות התנהגות קשות ומן ההגינות ליידע את הפונה על כך, הוא בעל משפחה עם ילדים ודחיפת כלבים העיקר שייאמץ כבר משהו מפה או משם היא חוסר רגישות לצרכי המשפחה הזאת ואפילו לא אתי לא ליידע אותו על כך שהוא יהיה נזקק לעבודה קשה והוצאות כספיות רבות הכרוכות בהתאמת הכלב לחיי המשפחה ולא תמיד זה הצליח לכם כאן בפורום הזה, כי כלבים עם בעיות התנהגות שעברו דרכנו שוקמו! אלא שכלב משוקם בחיים לא יהיה אותו הדבר כמו כלב ללא בעיות התנהגות, תמיד יהיה צורך להיות עם האצבע על הדופק. דרישתו העיקרית של הפונה שעליה אף אחד לא יכול לתת גרנטי, היא שהכלב יאהב ילדים. רוב הכלבים שהם נטושים, מתגלגלים, ניצולים, מפתחים פחד גדול מפני זרים ובעיקר מפני ילדים ועלולים להיות תוקפנים כלפיהם בשל תחושת האיום; וזאת בשל תנועות המהירות והחותכות, האימפולסיביות של פניית ילד כלפי כלב, ההפתעה שבה נתפס הכלב כאשר ילד קופץ אליו או עליו למשחק. מה לא מובן כאן?!... ואני אכנס לכאן בכל פעם שיתחשק לי ואענה עניינית לפונים בין אם זה מוצא חן בעינייך ובין אם לא! חוסר אונים אינטלקטואלי הופך לאלימות בין אם פיזית ובין אם מילולית.

את מדברת בבורות מכוונת

וסתם מטעה. אינך מבינה דבר בנטושים, אינך רוצה להבין. את רק מעוניינת לקדם את העסק שלך ולכן אומרת אך ורק דברים חסרי בסיס. "רוב הכלבים המאומצים שעברו נטישה וגלגולים שונים ומשונים, הם בעלי פוטנציאל אדיר לבעיות התנהגות קשות " גבב חסר כל ביסוס. "רוב הכלבים שהם נטושים, מתגלגלים, ניצולים, מפתחים פחד גדול מפני זרים ובעיקר מפני ילדים ועלולים להיות תוקפנים כלפיהם בשל תחושת האיום;" שטות גמורה מוחלטת. "ולא תמיד זה הצליח לכם כאן בפורום הזה, כי כלבים עם בעיות התנהגות שעברו דרכנו שוקמו! "

דרורה - איזה קשקוש - ממש מיץ עגבניות

אבל מרוכז ממש - מה שאת כותבת - את כל כך שקופה שזה נורא (שימי משהו על עצמך) וזה ממש גבב של שטויות - כלבים מעורבים מעמותות - כל כך מכירים תודה שמאמצים אותם וכל כך כל כך לא בעייתיים - נכון ישנם מקרים נדירים שמתעוררת בעיה עם הכלב המאומץ - אבל את כותבת בצורה כל כך גורפת וכל כך פוגעת ומטעה - ואת יודעת במי דברייך פוגעים? נחשי.

למעלה