שלום!!! חדש פה.

Bakura

New member
האוזניים שלו נראות כאילו הן מקטיפה.

איזה כלב יפהפה.

אושאוש2

New member
אופס, ../images/Emo3.gif חוץ מזה

אבא שלי ראה את רקס והוא ממש מוצא חן בעניו, כנ"ל גם ניצן (שנימצא למעלה בשרשור).

מותר לשאול למה דווקא זכר?

סתם העדפה (הייתה לכם נקבה ורוצים עכשיו זכר) או שיש איזושהי סיבה?

drora121

New member
לפי התיאור שלך אתם ממש משפחה

של רועים אוסטרליים, גזע שאני ובן זוגי מגדלים. אבל לפני שאתה מחליט אצרף לך לינק לאתר שנקרא פטנט לדף כלבים ובו תיאור הגזע, על תכונותיו הפיזיות והחיצוניות ועל תכונות האופי שלו. שלא תדעו עוד צער, כי כלבים זו האהבה שלך, אילוף כלבים זה המקצוע שלי לשירותך בכל שאלה, בקשה או התלבטות

RSPA

New member
../images/Emo31.gifיצא המרצע מן השק

הנה, זו הדוגמא הקלאסית המחזקת את טיעונם של כל אלה האומרים שכלבים גזעיים באים על חשבון המעורבים. אז נכון שזה לא קורה הרבה - אך זו בדיוק הדוגמא הרעה. מה קרה ? אי אפשר היה להתאפק קצת עם החמדנות האישית ולתת צ'אנס לכל אלה שהופיעו והוצעו כאן למעלה, באופן שיאפשר לאחד הנבחר "חיים". כן, פשוט "חיים". כלבים זו האהבה של כולנו אי-התחשבות (במקרה הזה לפחות) , זה רק שלך. אם קודם נטיתי להבין אותך ואת כל המגדלים הגזעיים, ברגע זה הוכחת לי שטעיתי ושאכן, כל האחרים שטענו נגדכם צדקו. אכזבת אותי מאוד.

../images/Emo45.gif ללא ספק שיווק אגרסיבי דוחה

כמו שהודעות פרסומיות לא צריכות להיות פה, כך גם לא הודעות כאלה. ממליצה בחום למנהלות למחוק.

drora121

New member
לחזור ולטעון פה ש..."אין לי אחות" זה ממש ../images/Emo31.gif

נופל על אוזניים ערלות. ואם הייתי כותבת בורדר קולי, הייתי פחות שיווקית?!... חלאס להיטפל!!!

drora121

New member
אל תשני נושא../images/Emo15.gif

הנושא הוא איזה כלב מתאים ו/או מוצע לפונה המכובד שביקש את עזרת הגולשים. כמו שאתם עטים עליו בכלבים הנטושים שלכם ואינכם יודעים דבר וחצי דבר אם באמת הכלב/ה המוצע יענה לדרישות הפונה, כך מותר לי להאיר את עיניו של הפונה לגזע שאני הכי אוהבת בעולם - הרועה האוסטרלי!!! לפונה יש מקלדת והוא יודע מה שהוא רוצה ובפשטות הוא ענה לי שלמרות שהוא מכיר ומוקיר את הגזע, הוא מעדיף לאמץ וגם זה בסדר גמור. ומעולם לא טענתי אחרת. כן, כאשר מישהו טוען לחמדנות שאיננה, שהרי אילו רציתי באמת למכור לבן אדם, הייתי לוקחת בחשבון עם מי יש לי עסק בפורום הזה ופונה אל הפונה במסר אישי. אינני טפשה עד כדי כך להזין אתכם במו ידיי, אלא אם עצם הופעת שמי מדליק את חבורת "הארי קרישנה" שאגב היא קטנה ומצומצמת אבל קולנית. לא כולם, אלה אותם השמות אותם הדמויות4-5 שחוזרים על המנטרה לא יותר מכך. אילו היית טורחת לקרוא בעיון ולא רק להתנפל על שם העונה כמו מוצאת שלל רב, היית מבינה שלא הצעתי לפונה לא גור שלי בניגוד לכל אלה שמעלי שמתחרים אלה באלה ומנסים לדחוף כל אחד כלב או כלבה ספציפיים. וכן, אם הבן אדם יש לו דרישות ספציפיות לגבי אופיו של הכלב, עדיף לו כלב גזעי שידועות מראש תכונותיו, מאשר כלב זה או אחר ניצול כזה או אחר, שייראה בשלב הראשון מאוד שקט ומקסים ולאחר התאקלמות יתחילו לצוץ הבעיות, ובדרך כלל דווקא הבעיות שמהן חושש הפונה. אז זה מאוד יפה לדחוף פה כלב אחר כלב עם תמונה ועוד תמונה, אבל זה לא לגיטימי להציע לבן אדם להכיר גזע שמתאים לתיאור דרישותיו. נו באמת!...

למעלה