שלום!!! חדש פה.

אושאוש2

New member
אני מכיר את הגזע הזה (לשכן יש אחד גזעי)

כלב מדהים אך, איני רוצה כלב גזעי... למרות שזה כלב מדהים באופיו. יש לי העדפה לכלב מעורב, וכן, ממקומות אימוץ שונים ולא מבית גידול.

drora121

New member
אני מקווה ששמת לב שלא ביקשתי לדחוף לך

כלב או גור מבית הגידול שלי. ציינתי שאנחנו מגדלים רועים אוסטרליים כדי שתדע שאני לא מדבר באוויר, אלא מידע. אילו רציתי "לדחוף" לך כלב הייתי פונה במסר אישי.

nrsl

New member
שלום לך אושאוש2

אני משמשת כרגע כבית האומן של איב מרשל"צ
חיות, ואני יכולה להעיד על אופיו ונראה לי שהוא ממש מתאים לכם. לא יודעת אם התרשמת מהתמונות שלו -יש לי עוד אך אוכל להעלותן רק אחה"צ. הוא כלב מעורב עם רועה גרמני, ולכן יש לו יצר הגנה מאד חזק, הוא כלב מאד רגוע בבית אך אוהב להגן עלי כשאנו יוצאים לטייל. לגבי טיולים ואנרגיות לא כל כך יודעת כי אנחנו גרים בעיר ולא ממש אנשים ספוריטיבים,את בכלב שלנו אני משחררת והוא 'מרביץ' ספרינטים ומוציא מרץ, אך את איב אני לא משחררת מכיוון שהוא עדיין לא מכיר את הסביבה ולא ידע לחזור לקראתי. הוא גדול ותתאים לו מאד חצר, הוא נמצא כרגע עם 2 ילדיי (בת 7 ובן 10) ומתייחס אליהם ממש יפה. הוא ממש יפיוף וחמוד ןאני בטוחה שאתם תאהבו אותו.הוא צריך קצת חינוך למשמעת אך הוא מאד חכם ולומד מהר את הנדרש ממנו. הוא מסורס ובן כשנה ושמונה חודשים,קצת רזה אבל אוכל יפה ובתיאבון, אתמול קיבל תילוע, הוא רחוץ ונקי מטפילים, ממש מדהים. לפרטים בעמותה או במסרים. בכל מקרה ,עם איזה כלב שתחליטו, שיהיה
רות

avia4pets

New member
../images/Emo45.gif ממליצה בחום עם איב המדהים (תמונות למעלה)

b love

New member
ממש במקרה הכינותי מראש../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

ilufklavim

New member
אתה מוזמן לעיין באתר של עמותת חבר לי . .

אנחנו מתנדבים בעמותת חבר לי מזה שנתיים כבר . . אתה מוזמן לעיין באתרם .... יש שם המון כלבים להנאתך . . יכול להיות ששם תמצא את האחד ! בהצלחה !

מאמוש

New member
אז אתם מכירים את טנגו../images/Emo35.gif

דלמטי מעורב עם פוינטר..

ilufklavim

New member
יכול מאוד להיות ....

אם יש תמונה נוכל לאמת אבל נראה לנו דווקא שכן

NoKi2sh

New member
וואו הוא לא נראה מאושר...

והפרווה שלו לא מבריקה כל כך. ואין לו חיוך-טנגו.. טוב שהוא אצלך ספיר!

מאמוש

New member
כן..

אבל הוא בכל זאת מקשקש בזנב.. טוב, זה בטח כי היה לידו מישהו.. מסכן שלי..
לגבי חיוך-טנגו
זה נכון שיש הרבה מקרים שהוא פותח את הפה להתקרר וזה נראה כאילו הוא מחייך אבל גם אצלנו שלא חם לו הוא עם פה סגור ויש לו עיניים כאלה שעושות לו מראה עצוב אבל הוא לא בהכרח עצוב.. תראו איזה פרצוף עצוב הוא תקע לי למצלמה אבל הוא לא באמת עצוב..
טוב לי שהוא אצלי..

lili95

New member
אוי ../images/Emo10.gif

איך רואים שהוא כלב עצוב פה! באמת אין לו חיוך טנגו...

מאמוש

New member
ראי את התשובה לNoki2sh..

אבל כדי לתקן את רושם ה"פרצוף העצוב" קבלו תמונה עם "פרצוף מחייך ושמח"..

hila941

New member
הכלבייה העירונית בתל אביב ..

אני עצמי מתנדבת שם בימי שישי ויוצאת עם הכלבים לטיול , הכלבים פשוט מקסימים ומשגעים!! כרגע אין לי תמונות אבל אם אתה מתעניין אני יכולה לשלוח לך את התמונות של חלק מן הכלבים במסר עוד כמה ימים.. יש שם הרבה כלבים ובגלל שהחוק שם הוא שאסור להרדים כלבים( אלא אם כן המצב כריטי..) ובגלל זה יש שם הרבה כלבים שפשוט צמאים לאהבה!!

night mistress

New member
אני מזמינה אתכם לחדרה אוהבת חיות../images/Emo23.gif

נכון, זה לא תל אביב וצריך לנסוע חצי שעה
אבל יש לנו 35 כלבים מדהימים ומדהימות שישמחו מאד לבית.. כל הגדלים וכל המינים, בטוח שתתאהבו

למעלה