שלום!!! חדש פה.

year of the cat

New member
../images/Emo46.gif יש לי שלוש כלבות ממכלאות

אחת מהן עברה התעללויות נוראיות כל הכלבות מתוקות ומקסימות בלי שום בעיות קשות בהתנהגות! ואפילו לא נזקקנו למאלף צריך להשגיח על כל כלב כשהוא נמצא עם ילד גם על כלב מבית גידול הכלבות שלי מקסימות עם הילד הקטן והשובב שלי הן נותנות לו נשיקות ואנחנו מלטפים אותן ביחד אני לא מרשה לו לקפוץ עליהן ולא להציק להן, זה לא נעים לכלבות והוא צריך ללמוד לא להציק לדעתי צריך לנהוג באותה צורה עם כל כלב וילד בלי קשר לעמותות ומכלאות ובתי גידול צריך לכבד אאת האחר גם אם הוא כלב וגם לדעתי זה ממש מכוער להציע את בית הגידול שלך למישהו שמחפש כלב ולא מתעקש דווקא על רועה אוסטרלי גזעי (וגם אז, את לא צריכה לפרסם פה!) עדיף שהוא יאמץ כלב שזקוק לבית

אני ובת זוגתי מגדלים ניופאונדלנד ...

אז ? הזמנתי מישהוא לקנות ממני משהוא ? יש לנו ( לכולנו , גם לדרורה ) מכנה משותף של אהבה לכלבים , במקום להנות מהמשותף מחפשים סיבה לריב ?!?

drora121

New member
תיקון שגיאה גברת לביא - להשתדל לקרוא בעיון

אין איזכור שלי שלכלבים לא גזעיים באשר הם נושאים פוטנציאל בעייתי... כתוב מפורשות, כלבים נטושים, מתגלגלים ממקום למקום וזה גם כורך בתוכו כלבים גזעיים שאיתרע מזלם והפכו לכלבים נטושים ומתגלגלים... אם תוכיחי לי במילון שהמילה נטושים היא נרדפת ל"לא גזעיים", אתנצל כאן מעל במה זו. ולא, הסססס!

אין לך מושג ירוק בכלבים נטושים

ואני בספק אם יש לך מושג בכלבים בכלל, מעבר (אולי) לאלה שאת עצמך מגדלת.

די להתנפל עליה!

מה היא עשתה סה"כ?! היא אמרה לבן אדם שיכול להתאים לו רועה אוסטרלי והיא בפירוש לא התכוונה לגור מהשגר שלה. רועה אוסטרלי עונה על הדרישות אז היא הציע אותו כמועמד,האם לבחור ברועה דווקא? זו כבר בחירה של חן ולא שלנו! אז בואו נפסיק את הריב הזה ושחן יספר לנו מי המועמדים הפוטנציאליים בשבילו,נאחל לו מזל טוב ובהצלחה עם הכלב ו-ג-מ-ר-נ-ו-! (סורי שיצאתי מגעילה ^__^; )

ב-מ-ק-ר-ה היא סיפרה לו דווקא על רועה אוסטרלי

כאילו על הקריטריונים לא עונה כמעט כ-ל גזע גדול.

RSPA

New member
לא נראה לי שהבנת מהי רגישות

כמו שלא נראה לי שהבנת את שאר הדברים שאני מדבר עליהם ואין לי כח להתחיל להסביר דברים שציפיתי שתביני בעצמך. עייפת אותי עם כל ההתפלספויות שלך והטיית הדברים לכיוונים הנוחים לך בין אם בתמימות או בזדון. אין לי יותר שיג ושיח אתך בענין זה. מצטער.

מה עובר עליך ( עליכם ) ?

אני עובר בפעם האלף על השירשור ולא מוצא אפילו פעם אחת מקום שבו דרורה הציעה למישהוא גור מאצלה מעבר לזה : ההסתערות של אנשי העמותות למיניהם זה בסדר ? כל אחד דורס את השני העיקר "להיפטר" מהסחורה שלו , בלי שום קשר ודמיון לבקשה המקורית והבסיסית . דבר אחרון : הבחור שמבקש לאמץ , ענה לדרורה בצורה נפלאה , מי יתן ויהיו עוד רבים כמוהו כאן , אז למה לחשוף שיניים ולגרגר ? !?

TheWorker

New member
מחזקת... מה גם שלפעמים אנשים מבקשים

משהו מסויים ומראים לו משהו אחר. אני מבינה את הרצון הטוב למצוא לכלבים בית כשאין להם אבל זה לא צריך לגרום לתגובה שכזאת כאשר מישהי מציעה גזע מסויים. אפילו אם זה היה מיותר.

דונינה

New member
מצטערת הכלבים של העמותות הם לא "הסחורה"

שלנו והם לא "סחורה" בכלל , הם נפשות ! אנחנו לא הבאנו אותם לשם , אנחנו רק מנסים להוציא אותם משם ! ובטח ובטח לא ל "היפטר" מהם , זה היה ממש מגעיל להציג את זה כך . כן וכשמישהו מבקש לאמץ כלב אז נעשים פה כל המאמצים למצוא לכלב בית , איפה פה בדיוק הבעיה ?

RSPA

New member
גם אתה לא הבנת כלום

אף אחד מאנשי "העמותות" כדבריך לא "דורס את האחר". זה מונח השגור אצל אנשי עסקים אינטרסנטיים, דוגמת, אולי, מגדלי כלבים. כל אחד מאנשי "העמותות" ישמח אם יאומץ כלב מעמותה אחרת. אל תזרע כאן ריב ומדון - שאינם - בין אנשים שאכפת להם באמת מכלבים ושאינם בעלי אינטרסים צדדיים.

ferrarious

New member
אני חושב שיש פה כמה אנשים שהחום עלה להם למוח

אתה צודק, יש פה בפורום אנשים שאמנם עוסקים בעבודת קודש אבל חושבים שהם קדושים מעונים ועל כן מחובתם לחפש בכל משפט ומשפט דו משמעות, או גזילת בית מכלב זה או אחר. די, צאו מזה ומשיגעון הגדולות שלכם. אתם לא צדיקים ולא נעליים, המטרה הרבה פעמים מקדשת את כל אמצעים במקרה שלכם. אז נכון שהרבה כלבים מוצאים בתים בגלל הפעילות שלכם אבל בדרך אתם מאבדים את העיקר, המטרה היא לא למצא לכל כלב בית אלא להתאים כלב לבית שיתאים לו ולהיפך. זה לא מה שקורה פה. ביקרתי כמה פעמים בצער בעלי חיים בעיר מגורי, הייתי בימי אימוץ של SOS. מה שקורה שם ומה שמתרחש שם זועק לשמיים. אתם שוכחים שאתם מתעסקים לא רק עם חיי הכלבים אלא גם עם חיי אנשים ולפעמים גורמים ומערימים קשיים מיותרים וצער גם לאנשים וגם לבעלי חיים כי הרי המטרה מקדשת את האמצעים על פי המעשים שלכם.

יש מתנדבים שפועלים ככה

ולא ראיתי אף לא אחד מהם בפורום כלבים. לצערי נאלצתי לחוות אחד כזה בSOS (שאינו שייך אליהם, למרות שמציג את עצמו כמטעמם!).התעצבנתי עליו והתלוננתי עליו ואני מקווה שבפעם הבאה לא אראה אותו (אבל אם כן אז אזכה לייבש אותו עם הגורה שטען שלא תגדל יותר וניסה למכור ויסלה מעורבת עם ריצב'ק (לדעתי) למשפחה כתור כלבה קטנה...). לצערי, גם בצב"ח ב"ש נוקטים בשיטת ה"להפטר" ולא משנה אם רוב הסיכויים שהכלב יחזור חזרה או ימצא את עצמו ברחוב או תמליט (וזאת למרות שהמתנדבות מנסות לפעול אחרת, אבל מוגבלות בגלל שזו המדיניות של הבעלים).

למעלה