ואני סתם חסרת חיים.
H holy thunderforce New member 19/10/05 #41 ברוך הבא ניית'ן..../images/Emo24.gif אני מניחה שהתחברתי כמה שעות מאוחר מידי כי כולם כבר קיבלו אותך ממש יפה פה^^ בכל מקרה אני חני.. תהנה...
ברוך הבא ניית'ן..../images/Emo24.gif אני מניחה שהתחברתי כמה שעות מאוחר מידי כי כולם כבר קיבלו אותך ממש יפה פה^^ בכל מקרה אני חני.. תהנה...
A airgirl New member 19/10/05 #42 היי נתן ../images/Emo24.gif יאיי עוד מישו מהדרום =]] אני אולגה, השתלבות מהירה
T TarwenR New member 19/10/05 #43 וולקאם ../images/Emo24.gif אני נדיר ואני כנראה אוהבת אותך (נועית אמרה) יש לך טעם ממש טוב :] ארוון אפשר לשאול איך הכרת אותם?
וולקאם ../images/Emo24.gif אני נדיר ואני כנראה אוהבת אותך (נועית אמרה) יש לך טעם ממש טוב :] ארוון אפשר לשאול איך הכרת אותם?
M McBlack New member 19/10/05 #45 ../images/Emo2.gif אתה אומר ניחא!!!!!!!!!!!!!!1111 מותר לי לאמץ אותך לחיקי? תבוא למפגשפורום, ב-26 ב-12 (?) בטאוור בעזריאלי. אני מאיה, אגב, תהנה פה יש אנשים טובים, כמו שבטח כבר שמת לב...
../images/Emo2.gif אתה אומר ניחא!!!!!!!!!!!!!!1111 מותר לי לאמץ אותך לחיקי? תבוא למפגשפורום, ב-26 ב-12 (?) בטאוור בעזריאלי. אני מאיה, אגב, תהנה פה יש אנשים טובים, כמו שבטח כבר שמת לב...
2 2LIRONOS7 New member 19/10/05 #48 ברוך הבא נתן../images/Emo13.gif תשמע Avantasia, Lost Horizon, Ice Age ו-IQ... וחשוב מזה - תהנה בפורום
ברוך הבא נתן../images/Emo13.gif תשמע Avantasia, Lost Horizon, Ice Age ו-IQ... וחשוב מזה - תהנה בפורום
A ashkeloni New member 20/10/05 #58 אוונטסיה אני כבר שומע ../images/Emo3.gif את השאר אני אנסה להשיג בזמן הקרוב