שלום ! חדש לגמרי ...

yngwiem

New member
שלום ! חדש לגמרי ...

שלום לכולם ... ברצוני לקנות לעצמי מתנה לתחילת הלימודים אני סטודנט לכלכלה שנה שניה .. טוב בעקרון אני דיי נעול על פוקט פיסי בגלל הגד'טים מצלמות mp3 ועוד ועוד ... כמה אפשרויות שאני מחפש : mp3 , אפשרות למצלמה (בעתיד או לא..) אינטרנט (בבקשה הסבר איך העיניין עובד דרך מכשירים אלה ? חשוב לי מאד !!) צפיה בתמונות כמובן , word ,exel וכל השאר אם יש אז למה לא ... תקציב בסיביבות ה 300 $ למכשיר עצמו (אין לי בעיה להביא מארה"ב כל דבר... ועכשיו לכמה דגמים שראיתי שתפסו את עיני ipaq 1945 299$ מה ההבדל בינו ובין ה 1940 1935 ומטה ? והאם כדאי להוסיף עוד 100 150 $ ולקנות את ה 22XX ולמה הוא יותר טוב מהם ? תודה רבהה לכם מצפה לתגובות
בברכה

ron20

New member
אז ככה ...

אין "היום" אייפק עם מצלמה פנימית ניתן כמובן לשלב מצלמת SD / CF במכשירים שרשמת. לדעתי הפוקט היחיד שמשווק בארץ עם מצלמה מובנה הוא ה mio339 (לא עבדתי עליו - עושה רושם נחמד, אבל המצלמות המובנות עדיין לא ברמה של מצלמות דיגיטליות איכותיות). לגבי MP3 , word , exel כל הפוקטים תומכים זה תכונות של מערכת הפעלה - החדשה ביותר היום - WM2003 עכשיו קצת סדר... לכל המכשירים שמשווקים בארה"ב תוסיף 5 כלומר: 1945 באהר"ב = 1940 באירופה ובישראל ההבדל העיקרי בין ה 1930 ל 1940 הוא תמיכה בBT כך שאם אינטרנט מעניין אותך זה די מכריע את הכף לטובתו (המעבד שלו גם מעט יותר חזק, לא משהו רציני). ההבדל בין ה 1940 ל 2210 הוא תמיכה ב CF (ל 2210 יש BT + SD + CF) לפי התקציב שלך (300$) ה 1940 יתאים (בלי מצלמה אבל עם BT שיאפשר חיבור נח לסלולר תומך GPRS וממנו לאינטרנט). קח בחשבון שצריך לקנות גם עברית, נרתיק ולפחות SD (בשביל שיהיה לך מקום לכמה שירים) אם יש עוד שאלות - שאל

yngwiem

New member
עוד שאלות ../images/Emo13.gif

קודם כל תודה על התשובה המהירה .... כמה דברים שלא הבנתי וכמה דברים אחרים .... קודם כל מה זה cf ? (זה ההבדל בין מה שאמרתי לבין ה 2200 ככה שאטני רוצה להבין מה אני מפסיד כאן ? שאלה נוספת : ההבנתי שיש שרוולים ל gprs ואני לא צריך סוללרי שתומך בשביל האינטרנט ..האם אני יכול לחבר את השרוול ל ipaq 1940 ? וכמה שרוול כזה עולה בארץ \בחול ? ועכשיו לעיניין הארץ אם אני מביא את המכשיר בחול שזה הבדל דיי משמעותי במחיר (אתה לא חושב?) אני צריך עברית (את האמת חשבתי לא לשים בכלל בגלל ששפת אם שלי היא אנגלית אבל בגלל מסמכים בעברית אני חייב שהוא יתמוך בעברית הלא כן ?) נרתיק (גם אותו אני יכול להביא מחול ) ו sd (שאני לא כל כך יודע מה זה אבל בלוגיקה פשוטה הבנתי שזה כרטיס הרחבה מסוג מסויים. שאני יכול להביא מחול גם כן .. אז מה מחירם של המוצרים הללו בארץ \בחול ?... תודה רבה לך או לכל מי שיענה בברכה

ron20

New member
בבקשה .. ../images/Emo26.gif

1. CF ר"ת שך compact flash סוג נוסף של חריץ הרחבה, עזרים יותר מגוונים וזולים מ SD, הוא מעט יותר גדול פיסית מה SD. ה 22XX כאמור תומך בשניהם דבר שמאפשר יותר גמישות בהרחבות. 2. 19XX ו 22XX לא תומכים בשרוולים ולכן לא תוכל להתאים להם שרוול GPRS, המכשירים שתומכים הם 39XX 54XX 55XX מכשירים יותר גדולים פיסית ולרוב יותר יקרים. אולי בעתיד יצא GPRS על SD ועל CF בינתיים לא בשיווק המוני... 3. עברית 300-400 ש"ח יש שתי אופציות PDAC ואיירון - דפדף בפורום לפרטים. 4. SD אם אתה קונה את המכשיר - תקנה גם כרטיס היום הכי כדאי לקנות 256 מגה , אל תקנה פחות מ 128 ...

למעלה