שלום, חדש כאן

פרקשון

New member
רגע מיא' אני מכיר כמה חובבי אינפקצי

ה מתן, גיל, דניאל, עידו. מוכר לך? מי אתה מכיר מיב'?

Dug E

New member
מתן רוזנטל (גולדה),דניאל קורסיה

דניאל סולימני,גיא לוי..כל אלה חובבי אוהבים אינפקציה מיא' :) ועידו אני לא מכיר ככ.. מיב' אני מכיר את ליטל,יהב ודודו..אלה שאני איתם בקשר.

A t z i t o n

New member
קיצר

מבן צבי (לפחות לעוד 31 יום ברוך השם). ובואו נגמור עניין עם זה לפני שאנחנו פותחים פה פורום פ"ת נוסף, גם ככה יש לי מספיק פ"ת בחיים.
חרדי|

oribarak

New member
אביא עוד אביא

אני מנסה לארגן הסעה של כמות מכובדת של בני נוער מראשון...שתהיה לנו נציגות.. הופעה ראשונה שלי של אינפקציה, יש הוראות מיוחדות?

כן

יש פוגו אלים בקדמת הבמה: אם אתה לא רוצה לקבל מכות, תעמוד בצד הבמה (שם רואים יפה את טל מטמור (גיטרה, אורגן, מחשב) וגיא שמי (גיטרה) בצד שמאל, ואת ירון שראל (בס) וגיא בן שטרית (גיטרה) בצד ימין) או ממש מאחורה ליד הכניסה (ליד הבר) שם יותר מוצאים את בני ה20+, שם לא תקבל מכות, תראה קצת ותשמע יותר טוב. את מילות השירים מומלץ לדעת כהנאה מירבית מההופעה, לא להתרגש מקריאות 'ניר טרטר (הסולן) אתה הומו!' באמצע ההופעה כי יש הרבה כאלה, אם הלהקה תהיה במצב רוח טוב אז אולי יהיו 'בדיחות' ממש ארוכות בין השירים- אם תתעצבן זה לא ייפסק, אז אין טעם להתעצבן. אם באמצע ההופעה כשאתה עומד מקדימה נשפכת לך תכולת בקבוק סודה לראש ע"י הסולן, לא להתרגש, זה לגיטימי לחלוטין. הבארבי יהיה מוצף אנשים שמעשנים ושותים בירה. בסוף ההופעה, אם תרצה לקבל מפרט/פלייליסט, יהיה לך מאוד קשה (כי יהיו עוד 20 בני נוער שיריבו על זה). אם תרצה לדבר עם חברי הלהקה אחרי ההופעה יהיה לך די קל, כי הם פשוט מסתובבים שם, זה לא הופעה של היהודים שמנוכרים לקהל שלהם ודקה אחרי ההופעה הם כבר בחוץ עם 20 מאבטחים מסביבם שמרביצים למעריצות הקטנות שרוצות חתימה- אינפקציה קצת יותר חברותיים מזה. כתוב שההופעה תתחיל ב10: כן, תהיו שם ב10 כדי שלא תחכו שעה בתור בחוץ וסתם כדי להכיר את המקום ואת האנשים, אבל אין ספק שההופעה תתחיל ב11 והלהקה תדפוק איחור אופנתי. אם חברי הלהקה יריבו ביניהם באכזריות באמצע ההופעה, לא להתרגש, גם זה קורה. בכלל, הכל יכול לקרות והכל אפשרי, כמו מכונת עשן פסיכוטית שתשתגע ותחנוק את כולנו, או חתולים שיבואו להאזין להופעה. אל תשכחו להוריד קופון הנחה מהאתר של הבארבי, כדי שההופעה תעלה לכם 50 שקל ולא 60! ואסור להכניס בקבוקים מבחוץ אז אל תנסו. עד כאן להפעם:)

sabag12

New member
../images/Emo54.gifחחחחחחח חולת נפש ../images/Emo70.gif.

מנהל
למאמרים
.

Slim Jim

New member
שלום אורי

אתה מזכיר לי את הימים שהייתי טוחן פרוג כל היום. ברוך הבא קודם כל. אבל אם אתה חושב שאינפקציה הולכים לבצע את שקם, מקומך לא פה... אך יש מצב שיעשו את פירמידות. אני שמח לגלות שאינפקציה נגעו בך. לא כמו שניר נוגע בקטינות, אתה יודע... דיברת על לחזור אחורה וכל זה... שמע- מוסיקה טובה שורדת את מבחן הזמן. לא צריך לחזור אחורה, כי ההם פשוט ממשיכים גם בזמננו ;) מחכים לך בבארבי ת"א תדפיס קופון

oribarak

New member
תודה..דרך אגב איזה קופון מדובר?

גלשתי קצת באתר של הבארבי ואין אפילו הזכרה למופע

Elfangor

New member
ברוך הבא :)

אני איתי, נתראה כולנו בבארבי אז? רק מקווה שיהיה לי איך להגיע מירושלים...

למעלה