שלום, חדש כאן

שרון36 א

New member
האם זו אהבה ? ../images/Emo23.gif

שלום לכולם, חדש כאן.. רוצה להתייעץ איתכם על נושא שדי מטריד אותי בתקופה האחרונה. לפני שנה בערך הכרתי בחורה מקסימה, יפה, סקסית, מתוקה, הקשר בנינו היה קליל ולא מחייב כל אחד מסיבותיו הוא. אחרי כמה חודשים כאלה היא הודיעה לי שהיא מפסיקה את הקשר הזה כי קשה לה בגלל שהיא נקשרת אליי נפשית, למעשה היא הציבה בפניי אולטימטום, או שנהיה ביחד או שננתק כל מגע. אמרתי לה שאני לא רואה אותנו ביחד, שאני לא מרגיש משהו שיכול להחזיק את הקשר... שזה היה ברובו נכון, זה מה שהרגשתי באותו הרגע, היא התאכזבה, אך הבינה את זה והקשר נותק. מאז המשכתי בחיי, יצאתי עם לא מעט בנות, עכשיו יש לי חברה כבר שלושה חודשים.... הבעיה היא שלמרות שממש טוב לי עם החברה שלי ואנחנו מבינים זה את זה מצויין , אני לא מפסיק לחשוב על הבחורה ההיא, בכל רגע, בכל מצב, וגם לא מפסיק לפנטז עליה.... ניסיתי לעבוד על עצמי ולהגיד לעצמי שזה לא הדבר האמיתי,שאני מבלבל אהבה עם תשוקה, שזה רק בגלל שהסקס איתה היה מדהים, ובאמת הוא היה הכי מדהים שהיה לי בחיים שלי, אבל זאת לא אהבה..... היום בחג האהבה לא הפסקתי לחשוב כמה הייתי רוצה לבוא אליה ולהיות איתה ולעשות איתה אהבה. לא מפסיק לחשוב מה היא עושה, עם מי היא נפגשת, אולי יש לה מישהו ואני כבר נטרף ממחשבות כשיש לי חברה בכלל.... אתם מבינים ??? עכשיו אני כבר לא יודע מה זאת אהבה, אני מבולבל, כל הזמן היא בראש שלי, מצד שני אני לא יודע אם יכול לצאת מזה משהו, פוחד לפגוע בה.... מה עושים ?

nate2000

New member
קודם כל תחילט

האם אתה רוצה לחזור לאותה בחורה או שאתה לא רואה אתכם ביחד. בכל מקרה אם החלטת לחזור אף פעם לא מאוחר מידי לתקן ולשנות. בהצלחה.

שרון36 א

New member
מבחינה זוגית אין בנינו התאמה

אנחנו מאוד שונים מהרבה בחינות, לא רואה אותנו יחד בתור זוג אבל מצד שני יש לי פרפרים כשאני חושב עליה, ואני מתרגש כשאני מדבר איתה, אפילו במסנג'ר.. לא יוצאת לי מהראש..!

nate2000

New member
או שתפתח את הקשר עם החברה הנוכחית

או תיפרד כי רוב הסיכויים שאתה פשוט לא נמשך אליה.

או, הנה משהו שלא שמתי לב אליו

למה לעזאזל אתה שומר על קשר עם אקסית שעושה לך כאלה פרפרים? אתה חושב שזה הוגן כלפי החברה שלך וכלפיך וכלפי האקסית שאמרה לך בפירוש שהיא רוצה משהו רציני איתך ונפרדת ממנה? מה הפלא שאתה לא מצליח לשים אותה מאחוריך אם עדיין יש לכם שיחות במסנג'ר (שאני שמה כסף שהן לא לגמרי ידידותיות "איך עבר עליך היום" וכו')?

דעתי

שאתה צריך להפסיק לשחק בקקי.. הייתה לך בחורה טובה ושלחת אותה לדרכה כי לא חשבת שאתם מתאימים, עכשיו יש לך חברה ופתאום הבחורה שלא התאימה לך היא התגשמות כל הפנטזיות. כנראה שהחברה שלך היא לא הבחורה המתאימה, אבל אם א' לא מתאימה ו-ב' לא מתאימה אתה צריך לחפש בחורה ג'. ואם זה משהו כרוני אצלך, לרצות את מה שאתה לא יכול להשיג ולא לרצות את אלה שכן רוצות משהו רציני איתך, אז כדאי שתסדר לעצמך את הראש קודם ואז תחפש מישהי להיות איתה בזוגיות.

שרון36 א

New member
אני מנסה לא לשחק

רק להקשיב לעצמי, ולא סתם דחיתי אותה כי התקשורת בנינו מעבר למגע פיזי לא טובה, ותקשורת לדעתי אחד היסודות החשובים לבניית קשר... זה למשל משהו שיש לי עם החברה שלי, אנחנו מדברים המון ועל הכל, מה שלא היה לי אצל הקודמת שאיתה היה פשוט חוסר תקשורת ... ובכל זאת היא בראש שלי,כל הזמן אני אומר לעצמי שאם זה היה רק סקס הייתי צריך לשכוח אותה מזמן..

תשמע

אם אתה יודע בבטחון שחוץ מסקס אין כלום עם האקסית ולא היה לך טוב איתה אז יכול להיות שאתה משתמש בה כאיזו דרך להרחיק את חברה שלך בתת מודע, אולי פחד מאינטימיות או חשש ממחויבות, אולי פחד מפגיעה וכו', אתה לא בלב שלם בתוך הקשר ושומר על עצמך רגל אחת בחוץ (או רגל אחת בעבר) כל הזמן. אתה נסחף בפנטזיות רומנטיות שלא במקום כי הרי עם הבחורה ההיא לא היה לך טוב, לא באופן של ערב רומנטי ובילוי זוגי ואהבה סוערת - אולי רק אהבה גופנית סוערת, אבל נראה לי שאתה לא רוצה לבסס קשר רק על זה ובצדק. מה שכן, יכול להיות שהחברה הנוכחית שלך עם כל היתרונות שלה היא עדיין לא הבחורה בשבילך כי אחרי 3 חודשים שזה הזמן שהכי צריך להיות מאוהבים ומאושרים אתה חושב כל הזמן ובלי הפסקה על אחרת, לדעתי אם היית מוצא מישהי שבאמת היית מתאהב בה מכל הבחינות היית שוכח מהאקסית, במיוחד כשהיא כל כך לא מתאימה. אז שוב, זאת שאלה של האם הבחורה לא מתאימה או שהבעיה היא אצלך. אם אתה בן 37 באמת כמו הכרטיס אז תסתכל אחורה על כל 20 שנות מערכות יחסים עם בנות ותמצא את התשובה, אם אתה נוטה לעשות את זה הרבה ולא מבין למה זה קורה לך אז תעבוד על עצמך. אבל אל תעשה לעצמך חיים קלים ותשקע בפנטזיות בלי לברר מה עומד מאחורי זה ובדרך גם תוליך שולל את הנוכחית שלך וגם תאכל לעצמך את הלב.

נויה 2007

New member
מסכימה עם כוכבה

לדעתי פשוט יש לך הסטוריה חיובית עם הקודמת, סקס טוב זה משהו שתמיד כיף להיזכר בו וגם לי קורה לפעמים שאני נזכרת ביזיז שלי שהיה לנו סקס מדהים ואומרת וואו איך היה בא לי עוד פעם אחת... אבל אני נמצאת עכשיו בשלב אחר בחיים שלי ולא רוצה להיכנס למערכת כזאת שוב. מה שאני רוצה לומר זה שכנראה אתה לא מספיק מאוהב בנוכחית כי אם היית מאוהב לא היית בכלל חושב על הקודמת. וכמו שרשמו לך לפני או שתחפש לך בחורה ג' או שתבדוק מה לא מסתדר בקשר הנוכחי ותנסה לעבוד עליו. בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

חבל שנתקתם

כשאוהבים, חשוב לשמור על הקשר ככל שאפשר ולהשתדל להנות ממנו. אם יש הקשרות רגשית, כדאי למקד את הקשר יותר בחלקים הקשורים לענין כמו שיחות בנושאים משותפים, רגשיים ומענינים, מעשים מענינים ביחד ושיחות עליהם. אז ההקשרות פחות תפריע.

ירדן 41

New member
גם אני חושבת כמוך,

לא מוותרים על אהבה רגשות ואינטימיות טובה, רק בגלל תקשורת לקויה.\ ומדוע? כי את התקשורת אפשר לשפר, לשנות, ללמוד, ללכת לסדנאות מתאימות וכו'. אבל אהבה ומשיכה לא קונים בכסף אם יש את זה אז יש ואם אין לא יהיה אף פעם. תשמור על זה זה כן מחזיק זוגיות ואת התקשרות תשפרו בעדינות ובסבלנות, תוך הבנה שיש אצלכם שוני מסוים בדברים מסוימים הבדלי גישה אולי, הבדלי חשיבה, אבל אם תהיו סובלנים ולא תכבידו, הקשר יישמר. ולו רק ובזכות האהבה והאינטימיות.

למעלה