האם זו אהבה ? ../images/Emo23.gif
שלום לכולם, חדש כאן.. רוצה להתייעץ איתכם על נושא שדי מטריד אותי בתקופה האחרונה. לפני שנה בערך הכרתי בחורה מקסימה, יפה, סקסית, מתוקה, הקשר בנינו היה קליל ולא מחייב כל אחד מסיבותיו הוא. אחרי כמה חודשים כאלה היא הודיעה לי שהיא מפסיקה את הקשר הזה כי קשה לה בגלל שהיא נקשרת אליי נפשית, למעשה היא הציבה בפניי אולטימטום, או שנהיה ביחד או שננתק כל מגע. אמרתי לה שאני לא רואה אותנו ביחד, שאני לא מרגיש משהו שיכול להחזיק את הקשר... שזה היה ברובו נכון, זה מה שהרגשתי באותו הרגע, היא התאכזבה, אך הבינה את זה והקשר נותק. מאז המשכתי בחיי, יצאתי עם לא מעט בנות, עכשיו יש לי חברה כבר שלושה חודשים.... הבעיה היא שלמרות שממש טוב לי עם החברה שלי ואנחנו מבינים זה את זה מצויין , אני לא מפסיק לחשוב על הבחורה ההיא, בכל רגע, בכל מצב, וגם לא מפסיק לפנטז עליה.... ניסיתי לעבוד על עצמי ולהגיד לעצמי שזה לא הדבר האמיתי,שאני מבלבל אהבה עם תשוקה, שזה רק בגלל שהסקס איתה היה מדהים, ובאמת הוא היה הכי מדהים שהיה לי בחיים שלי, אבל זאת לא אהבה..... היום בחג האהבה לא הפסקתי לחשוב כמה הייתי רוצה לבוא אליה ולהיות איתה ולעשות איתה אהבה. לא מפסיק לחשוב מה היא עושה, עם מי היא נפגשת, אולי יש לה מישהו ואני כבר נטרף ממחשבות כשיש לי חברה בכלל.... אתם מבינים ??? עכשיו אני כבר לא יודע מה זאת אהבה, אני מבולבל, כל הזמן היא בראש שלי, מצד שני אני לא יודע אם יכול לצאת מזה משהו, פוחד לפגוע בה.... מה עושים ?