כזכור לי יש לחבר שלי ששיחק איתי פעם בקבוצה אח ששמו ניב סלוצקי. אני גר בדיוק 3 דקות הליכה מהבית שלהם..חחח ניב אתה בטח מזהה אותי..זה שאז באתי והראתי את הקטלוג של הוניגמן שיצא שהייתי בו..
coldplay.red hot chili peppers. fall out boy,oasis,pearl jam, green day,panic!at the disco,nirvana,nofx.korn.alice in chains, dream theatar,jimmy eat world, taking back sunday, the beatles, pink floyd =] יש עוד ואני אולי לא זוכר=]
מעתיקן שמות שכמותך. ברוך הבא, אני.. גיורא.. ויהיה לך כאן אחלה, ואני חושב שהסבירו לך טוב בקשר לבריטפופ בריטרוק.. אין כזה דבר ממש בריטרוק, זה משהו שהמציאו כאלה שהיה להם קשה עם זה שקוראים לאואזיס פופ אבל זה בסך הכול השם של הזרם באותה תקופה שאואזיס הנהיגו, זה לא ממש משקף את הסגנון שלהם (לדעתי הם מהלהקות הכי פחות קשורות לזרם אבל הם בהחלט היו מאוד מרכזיים בו אז אני לא מתווכח) ואגב תעשו לי טובה- אבל קולדפליי- בריטרוק? טחח, איזה שיר שלהם בדיוק מזכיר רוק? אז בסדר, הם לא בריטני, אבל גם קשה להגיד שהם רוק. ואגב שיהיה ברור אני מחבב אותם פלוס. אבל האמתי שמאז האלבום האחרון וההצלחה המוגזמת הם התחילו קצת להעיק עליי. לא נורא הם עדיין נראים אנשים נחמדים מאוד, שכריס יסתפר והם יחזרו לנגן שירים בלי צליליים חלליים והכול יהיה טוב..
נייט! קולדפליי הם רוק רך. הם לא פופ ממש. כאילו, קצת. למעשה, הם קצת פופ אבל לא כמו ההגדרה של פופ היום או איך שפופ נשמע היום יותר נכון. יש להם שירים מורכבים והם מין רוק רך כזה. עם אלטרנטיב. קח לדוגמא את Yellow. רוק אלטרנטיבי. קח לדוגמא את - Everything's Not Lost. זה בלוז כזה. יש שירים שונים אבל לדעתי בכלליות הם רוק רך. כריס כותב מוזיקה מורכבת ויפה. יש לו שירים יותר ופחות גאוניים כמו לכל אחד.
לדעתי, נטו, הם התמסחרו בצורה בלתי רגילה... אבל האלבום הראשון שלהם, חוץ מזה שהוא מדהים לדעתי, הוא רוק. רוק נקי כזה... באמת כמו שסער אמר עם נגיעות אלטרנטיביות. השני ממשיך את דרכו של הראשון מבחינת שירים משמעותיים וכאלה שלא נועדו להישלח למיינסטרים (מלבד קלוקס לדעתי שהוא חזק במיינסטרים) אבל אפשר לראות "ניצוצות" שמזכירות את הפופולאריות של X&Y ובכלל האלבום השלישי מגעיל לדעתי. הוא בא להיות ממוסחר מהשירים הנגישים כל כך שלו שיועדו להישמע בתחנות 20 אלף פעם. הם הדרדרו וחבל. הם היו אחלה להקה...! (אבל לא נראה לי שזה מזיזי עכשיו לכיס השמן של כריס D
אני מסכים שהם היו רוק רך כזה וקצת אלטרנטיבי ועם האלבום השני הם טיפה השתנו אבל זה לא מאוד מורגש. אבל בעקבות ההצלחה המסחררת הם באמת ניסו לכתוב כמה שירים יותר פופולארים לדעתי שהם נוטים יותר לפופ. אבל X&Y לא פופ נטו. זה שטויות. הם עדיין מצויינים והם אחלה להקה. תאמיני לי שהם לא הדרדרו. אבל כן, חבל שהם התמסחרו. בכל זאת יש בX&Y שירים מצויינים. זה רוק-פופ כזה עם קצת אלטרנטיבי אבל רק חצי זה כמו הראשון, עוד חצי טיפה שונה.
אהובים. ואני מבין למה אתם מתכוונים כשאני חושב על זה, YELLOW ודונט פאניק וגאד פוט א סמייל אפאן יור פייס (חח איזה כיף זה לכתוב את זה בעברית) הם באמת קרובים לאלטרנטיב יותר מלפופ, ויש עוד כאלה באלבומים הראשונים. אבל עדיין הם התדרדרו לדעתי מאוד באלבום האחרון. אז יש שם קצת קטעים יפים אבל זה לא מתקרב לאלבומים הקודמים.
לדעתי גם אם נשאל אותם מה הם הם אל ידעו לאמר.. והם גם לא פופ כי בריטפופ בא מהמילה popular... אני עדיין חושב שזה מן רוקבריטי ואףא חד לא ישנה את הדעה שלי.. ולא החלק השני נייט? מה רע בגראנג'?