שלום ...חדש בפורום

aba200

New member
שלום ...חדש בפורום

שלום אני אבא פעוטה בת שנה ושלושה חודשים!!!!! ילדה ראשונה .... א ני קצת מודאג היא זוחלת התחילה לדבר ....הולכת רק עם עזרה אבל לא לבד ....יש מקום לדאגה ? דבר אחר איך גומלים אותה מלשתות חלב בלילה ?יכול להיות שהיא לא אוכלת טוב ?....לדעתי במהלך היום היא אוכלת טוב תודה

ayeleor

New member
ברוך הבא ../images/Emo142.gif

מנסה לענות לא מומחית בתחום - אז קח את העיצות בערבון מוגבל לגבי זה שכהולכת רק עם עזרה, נראה לי תקין.. זה בערך הגיל שבו מתחילים ללכת לבד.. תנסו לגרום לה לעמוד לבד בלי להחזיק בשום דבר.. כל פעם לכמה שניות כדי שתשפר את היכולת לשמור על שיווי משקל. כך יהיה לה אומץ לנסות ללכת לבד (ככה זה היה עם הגדולה שלי) מצרפת קישור לגבי התפתחות מוטורית תבדוק אם יש דברים נוספים שאמורה לעשות בגילה ועדיין לא, אז סיבה לבדוק ולהתייעץ עם רופא התפתחות. למה אתה מתכוון שאתה כותב "איך גומלים אותה מלשתות חלב בלילה?" ? שותה חלב לפני השינה או מתעוררת בלילה כדי לשתות חלב.. אצלנו הילדים עדיין שותים מטרנה לפני השינה (הגדולה כמעט בת שנתיים) וזה לא מפריע לי, זה מרגיע אותה ואני לא רואה בזה שום דבר רע (פרט לכך שלא תמיד היא מסכימה לצחצח שיניים לפני השינה) אם היא מתעוררת באמצע הלילה כדי לשתות חלב... הייתי מנסה לתת מים במקום (או בהתחלה לדלל עם מים)

ממש אבל ממש אין מקום לדאגה

נמצאה התאומה של ילדתי! (רק בהפרש של 3 חודשים...) עוד 3 חודשים קרוב לודאי שתראה שינוי משמעותי. הטווח של הנורמה להליכה עצמאית הוא עד שנה וחצי עם סטיות של חודש פלוס. הבת שלי הייתה בדיוק במצב הבת שלך בגיל המדובר והתחילה ללכת בגיל שנה ו5. היום שבוע אחרי שמלאו לה שנה וחצי היא רצה!!! וחלב בלילה - אני נותנת לה בקבוק חלב לפני השינה ואח"כ אם היא רוצה עוד אז מים. מים נקיים אם היא רוצה לשתות בלילה. קצת בעייתי כי היא שותה המון וקמה הרבה פעמים רטובה אבל זה מה יש.

Nataly28

New member
יוווווווו אני זוכרת אותך מהריון תמיכה

מה שלומכם? אני מתה לראות תמונה
לגבי השאלה שלך כל ילד בקצב שלו יש ילדים שהולכים מגיל 10 חודשים ויש כאלה שמגיל שנה וחצי אין לך מה לדאוג היא תדע ללכת מבטיחה לגבי חלב בלילה תנסו לעבור לחלב מדולל בלילה עד שתתנו לה מים אם תגיד מה היא אוכלת במהלך היום נוכל לחוות דעה על התפריט...

פלגיה

New member
ברוך הבא

לפי ה"תקן" - צעד ראשון צריך להגיע עד גיל שנה וחצי, אז יש לכם זמן. לגבי התעוררות בלילה - רצוי לגמול מאכילת לילה אחרי גיל שנה, כי זה גם לא בריא לשיניים. הדבר החשוב הוא לדאוג לארוחת ערב טובה (לא רק בקבוק). תהליך הגמילה עצמו דורש הרבה רגישות ונחישות מצד ההורים, ועלול לקחת כמה לילות קשים למדי, אבל לא כדאי להתייאש.

למעלה