שלום, חדש בפורום

mosh511

New member
שלום, חדש בפורום ../images/Emo140.gif

היי...אני בן 28, חדש כאן... בעקבות פרידה שאני חווה כרגע, הבנתי המון דברים על אהבה ועל מערכות יחסים. זה מעורר בך תחושות משונות שאתה לא רגיל אליהם (כמו לחפש פורום בנושא או סרטים רומנטיים למרות שאני מעדיף אימה בד"כ...) אבל מאוד בא לי להצטרף אליכם, לשתף, לקרוא, ואם אוכל גם לייעץ... מקווה להשתלב ולמצוא את שהלב מבקש... הסיפור הולך ככה... הייתה לי חברה במשך כחצי שנה. במהלך הזמן גיליתי אצלה הרבה שקרים. החלק המרכזי הוא שהיא בעצם חיפשה אצלי רומן מהצד כשבעצם יש לה חבר (מאוחר יותר התברר שהוא לא חבר אלא אפילו בעל...). העניין הוא שאצלי (ולטענתה גם אצלה) כבר התפתחו רגשות. אבל השקרים שלה והצורה שבה הם התגלו (זה שהם לא התגלו בבת אחת ברגע של וידוי, אלא עוד אחד פה ועוד אחד פתאום שם...) גרמו לי להביט בה באור אחר. ז"א האהבה והרגשות החזקים עדיין קיימים, אבל בהחלטה רציונלית של השכל אני יודע שאני לא רוצה להמשיך את הקשר למקום רציני (היא לא מישהי שאני מסוגל לראות בה אם ילדיי, בעיקר לאור מה שקרה). אתמול סופסוף היה בי את הכוח הנפשי לסיים את הקשר (אחרי קשיים רבים) הבעיה היא שהשיחה איתה מכאיבה לי כל כך... היא מתקשרת כל כמה זמן ובוכה שהיא לא מוותרת עליי מזכירה דברים שהיו בינינו ואני בוכה איתה היא אומרת "לא איכפת לך ממני? אל תוותר עלינו...יהיה בסדר אני מתגרשת ממנו..." (זה נאמר בעבר אגב ואז הייתי חלש והמשכתי את הקשר) אני מרגיש שבור ויותר מאשר לעצמי אני דואג לה. לא רוצה לעשות לה רע. אף פעם לא עזבתי מישהי, תמיד מרחתי את זה או שעזבו אותי. כיום בקשר שיש לי לאחר שנים של ניסיון, הבשילה בי הכנות והבגרות להבין יותר מה אני רוצה מעצמי ומבת זוג. אני לא יודע מה לעשות? לא רוצה שיכאב לי, יותר מזה - לא רוצה שיכאב לה אמרתי לה שאתקשר אליה עוד (למרות שאני לא בטוח שאני רוצה) - אבל שהיא לא תתקשר (היא לא מפסיקה להתקשר, פוחדת שייגמר, לא רוצה לוותר - וזה כל כך מכאיב לי) רוצה קשר חדש. לנקות את חיי. למצוא את הטוב, לזכך את הנשמה. לא לשכב עם אשה של מישהו אחר ובטח לא כזו שאני לא מרגיש שלם איתה. מה עושים? איך מתגברים על הכאב? איך לקבל את הכוח לסרב לדבר איתה מחר? איך אצליח לומר לה לא לבוא? (היא רוצה לבוא כי אז כשזה לא בפון אני חלש ונכנע לה...) מודה מראש לכל המגיבים...

mosh511

New member
לאיש אין פתרונות? ../images/Emo7.gif

בבקשה, אשמח לשמוע כל תגובה...

אשמח להגיב לך....

אז ככה קודם כל ודבר ראשון שאתה צריך לעשות למרות הקושי ואני מבינה שקשה לך זה לסיים את הקשר הזה מהר,אבל לא רק לומר לה שאתה מסיים אלא להתנתק ממנה לחלוטין,מאמי אל תשכח שהיא אישה נשואה,דבר ראשון שתדע לך שזה שהיא נשואה ואתה ידעת מזה ולא משנה מתי,הרי יש אימרה שאומרת שגבר שהולך עם אישה נשואה,כמובן בידיעתך,זה 7 שנים רעות. בלי שום קשר אתה לא צריך ללכת עם אישה נשואה כי זו מערכת יחסים זמנית בלבד ברוב המקרים. חוץ מזה שאם היא היתה כל כך אוהבת אותך היא היתה עושה למענך יותר,אני לא אומרת שהיא צריכה לעזוב את בעלה בשבילך,אבל לפחות להיות כנה ואמיתית עם עצמה ואיתו ולומר לו שהיא לא אוהבת אותו,זה יהיה ממש פייר מצידה ואז שתמשיך בחייה. השקרים שהיא אומרת לך? מבחינתי זה פתח לצרות כי מי שמשקר פעם אחת משקר כל החיים,שקר זה מחלה,כמו גניבה וכמו עוד כמה דברים לא הכי טובים. זה שהיא אומרת לך "יהיה בסדר אני מתגרשת",אז זה לא אומר שזה באמת יקרה,אתה צריך להניח לקשר הזה,ולאחר כל השקרים האלה אני חושבת שמגיע לך באמת לדרוש לראות את הגט שהיא תקבל,אם היא תחליט באמת להתגרש,אבל לדעתי עד אז אתה צריך להניח לזה,אם לאחר שהיא תתגרש(אם בכלל)ואתה עדיין תרצה אותה,אז אתה יכול לעשות מה שנפשך רוצה. לגבי החולשה שלך אף אחד לא יוכל לעזור,אך אתה יכול לנסות לשנות את החיים שלך,תצא לרוץ,תצא עם איזה חבר או ידידה לשתות משהו,אתה חייה להחזיר לעצמך את החיים שלך,ואם אתה שואל אותי? אם אתה תמשיך להיות איתה בקשר מבחינתי אתה הופך להיות שקרן כמוה,ואז אתה תיפגע בעצמך ובחיים שלך..... אני מאוד מקווה בשבילך שתתיחס למילים שלי ברצינות,תצליח חמוד,אני מאמינה שמגיע לך הכי טוב,בהצלחה.........

נ ט ע 9 1

New member
שמע..

הבחורה פה ממש צודקת.. אני טיפה ממהרת לעבודה..יש לי הרבה מה לומר, אבל אני כנאה אגיד מחר..(עבודה, אמרתי??) הסכמתי עם לאב.."השקרים שהיא אומרת לך? מבחינתי זה פתח לצרות כי מי שמשקר פעם אחת משקר כל החיים,שקר זה מחלה,כמו גניבה וכמו עוד כמה דברים לא הכי טובים".. ואני אישית גאה בך(למרות שאיננו מכירים אישית) על הצעד האמיץ הזה.. הכי חשוב שתבין שעשית נכון, כי עשית נכון, קשר שמתחיל בשקר יסתיים גרוע, לא טוב, הוא מתבסס בצורה לקויה וזה פתח להרבה צרות, את ההמשך אני ארשום לך מחר.. עד אז לא להתייאש, עשית בשכל..!!

אני רק מקווה ש....

שלא נפגעת ממה שאמרתי,אני מצטערת אם הייתי קרה או קשה במילים שלי,אבל חמוד זו האמת ואין לי מושג מי אתה אבל עושה רושם שהיית צריך לקבל ייעוץ או תשובות כלשהן,מקווה שראית את התגובה שלי,בהצלחה חמוד

mosh511

New member
ממש לא נפגעתי - המון תודה, את מקסימה ../images/Emo13.gif

ואין כמו האמת לתוך הפרצוף...

גם אתה מקסים

רק שלא יחסמו אותי חחחחחח עוד יגידו שאני מתחילה איתך אממממממ(לא אמרתי כלום)

mosh511

New member
../images/Emo6.gif...לא אני כבר קראתי הודעות שלך - יש לך חבר

ואת מטורפת עליו...

אוייש משהההההההה

מאמי אין לי חבר צר לי לאכזב אותך,ואממממ כנראה שלא הבנת כל הסיפור הוא על מישהי שחוותה הכל בעבר לכן לצערי היום אני פנויה. אבל גם אני קראתי ההודעות שלך ואתה אממ פגוע ואתה עדיין אוהב את הבחורה שלך אז כנראה שאתה בבעיה

mosh511

New member
אוי נכון אני מצטער כנראה בילבלתי אותך עם ניק

של מישהו אחר (לא בטוח של מי - אבל כפי הנראה של "פרפרי אהבה"). בימים אלו אני עושה מין רשימת יתרונות/חסרונות כדי לשכנע את עצמי להיות חזק ולדבוק בהחלטה להיפרד ממנה... אני לא בטוח שהרגשות שיש לי אליה הם התאהבות אני חושב שהם אהבה... נשמע מוזר אבל זה מה שאני מרגיש... אני מאוד מאוד מודה לכולכם על התמיכה והיעוץ - ובעיקר לך. ובקשר לזה שאין לך חבר...
...תתכונני
...

חחחחחחח חמוד../images/Emo9.gif

הלוואיייייייייייייייי הלוואיייייייי שתתגבר על כל הכאב הזה שאתה מרגיש בפנים ותוכל למצוא באמת את מה שאתה מחפש. חחחחחחחחחח ואתה אומר לי להתכונן? יו הוא מאיים עליי
(אממממממ-סתמי)

mosh511

New member
אני אתגבר ../images/Emo13.gif אני אדם חזק (כמוך, מזל עקרב...)

תודה יקירה

נכון אני גם מזל עקרב

ומשה אתה תתגבר תאמין לי שכן אנחנו חזקים יותר ממה שאתה חושב,שיהיה לך יום מקסים מאמי והמון המון חיוכים

תגובה

כמובן, אל תעז לשכב אתה כשנשואה. אם אתה רוצה, תוכל בינתים לשמור אתה קשר לא רומנטי של לדבר. אמנם ודאי לא רצוי להיות עם אשה, שהתנהגה אליך כך. כדאי שתנזוף בה בתקיפות על התנהגותה ותגרום שתצטער. אל תיצור אתה שום קשר רומנטי עד שתתגרש, אסור.

לדעתי אי אפשר ליעץ לך הרבה../images/Emo27.gif

אתה מכיר הכי הרבה את המצב שלך ואתה יודע יותר טוב מכל אחד אחר את העיתויי ואת הצורה שאיתה תבחר לדבר. תעשה זאת בעדינות ובודאי שכיוון המחשבה הוא להסביר לה שאתה רוצה לחשוב על הקמת משפחה ובצורה כזאת איתה זה לא ילך. אני מרגיש את הרגשות שלך ושלה בניתוק הקשר הזה ןזה באמת דיי קשה לללכת מעתה לכיוונים מנוגדים. אם אתה חושב בכל זאת עדין ניצוץ של תקווה ושהנפש שלה, למרות התנגדתה לספר לך בתחילה מה היא באמת, אתה יכול להמשיך איתה כמובן עוד אבל לאט לאט תשאל אותה מה הכיוון האמיתי שלך תוך כדי, כמובן, להדגיש בפניה, בעדינות, את המטרה שלך לסיום הקשר או לפיתוחו בכל זאת לכיוון אחר כלשהוא. סביר להניח שלך שהכל כמובן קרה בשביל הסקס (ושניכם נהנתם הרבה ) אבל לאישה תמיד (טוב .. בד"כ) אחרי קשר של מספר פגישות היא תתחיל לפתח קשר רגשי של צורך בתמיכה ובדמות גברית כלשהיא. ולכולם... במיוחד לאדם אוהב וחושב,למרות שרבים מבעים התנגדות בשל הבגידה שלה , לי אין לי כל בעיה להגיד לו (לך) להמשיך. העולם קטן ונגמר מהר. אם היא מצאה משהו ביחסים שלכם בגלל קשיים בבית אין כל סיבה שבעולם שיחסים אלו יפסקו. מה שרק חשוב לעשות זה לבחור בסופו של דבר במטרה ולממש אותה. אפילו אם זה יגמר בסוף בגירושין. (חבר מפורום ה100 שלך
)

mosh511

New member
תודה לשניכם ../images/Emo13.gif (מעניין איך אתה נקרא שם...)

נ ט ע 9 1

New member
אני חושבת שזה מבוי סתום..

השקרים נתגלו אט אט, זה לא שגילית אותה והופ הכל נחשף, זה נחשף בצורה איטית, משמע, איזה שהוא שקר נתגלה ואיתו לאט לאט ושוב לאט האמת,בנאדם אמיתי שנתגלה בקילקלתו כבר חושש ואם זה מספיק חשוב לו הוא חושף מעצמו, אם השקרים נתגלו אט אט משמע שהיה שקר שנתגלה וזה לא הפריע לעוד שקרים להתגלות, במקום כבר להוציא את הכל החוצה, כאילו ראבק.. תפסתי אותך בשקר, תודי בכל השאר, אני אישית סולדת(בלשון המעטה) מאדם שמשקר לי, אני מעדיפה לגלות את האמת המרה ולא לחיות בשקר, אתמול הוא היה חבר שלה, היום הוא בעלה, ומחר יצוצו להם עוד כמה זאטוטים מאותו בעל.. אתה באמת רוצה לחיות בשקר שכזה?.. זה מה שאתה מאחל לעצמך?.. לילדים שלך?.. אני אישית לא מאחלת לי ולא לאף אחד אחר..!! טוב, אז אולי היה בזה קצת טוב(אולי אפילו יותר מקצת טוב) אבל למה לעזאזל אנשים שוכחים את כל הרע ונזכרים רק בטוב??.. תנסה להיזכר טוב טוב בשקרים שלה, ותנסה לחשוב על עצמך חי עם בנאדם שמשקר לך(ואני לא חושבת ששקר על קיומו של בעל הוא שקר 'לבן') אוףףף שוב אתה נזכר בכמה היה לך טוב אתה.. כמה הסקס מעולה, כמה אהבת אותה, עכשיו בשניה זו, תנסה להוציא את המחשבה הזו מהראש, ותבין, בנאדם שמשקר(ועוד בהדרגה, יענו שקר אחד נחשף, והוא לא טרח לגלות את השאר..-אני מניחה שהיא גילתה את השקרים אט אט כשהיא ראתה שאתה פשוט יודע את האמת.. היא 'נדחקה לפינה' ונאלצה לחשוף את עצמה) למה שלא ישקר בדברים בהמשך??.. כאילו אם היא בגדה באמון של בעלה, למה שהיא לא תבגוד באמון איתך??.. יש לך ביטוח??.. ממש לא..!!! להיפך, אתה נמצא במקום ממש לא בטוח, נמצא במקום של מעין סטנד ביי, למה לך לא מגיעה רווקה, שתהיה רק שלך??.. למה אתה צריך הלסתפק בפירורים??..(וגבר מהצד, שמבטיחים לו 'אני אתגרש' זה מקבל פירורים, באמת סליחה על החריפות) אני מכירה את זה..1! ואני שוב חוזרת על עצמי, יש לי חברה כזו, גרושה, שיוצאת עם גרוש, הוא כבר 3 שנים מבטיח לה שהוא יתגרש, מהרגע שהוא מצא אותה, אבל מה, הוא מסופק מכל הצדדים, כשרע לו פה, שהוא חוזר לשם, כשרע לו שם הוא חוזר לפה, אבל מה, את הבנאדם עצמו, שורה תחתונה היא לא 'מקבלת', אולי לכמה רגעי חסד לסקס מדהים, ולכמה 'מפגשים של שיחות נפש נטו בלי סקס' 'שיחות מדהימות' 'שיחות עמוקות', אבללל בסופו של דבר הוא בעלה של מישהי אחרת, למה לא מגיע לך הביטחון הזה??...!!! ואני חושבת שכן מגיע לך.. ולכן אני חושבת שעשית בשכל.. אל תצטער לרגע.. אני לא מדברת מגבוה, כמו שכבר אמרתי, יש לי חברה שבדיעבד לא הייתה מתחילה את הקשר הזה..!! טוב שהצלחת לצאת ממנו מהר..ובהתפקחות..

למעלה