שלום,חדשה...:)

21Revol

New member
הכל טוב. מה איתך?

איזה דברים את אוהבת חוץ מנירוונה? ואם כבר נירוונה אז הגיע הזמן לפתוח את הדיון עתיק היומין בסוגיה המאד מאד לא חשובה: Nevermind ג€ או in utero? אני אומר in utero אבל אף אחד לא מסכים איתי אף פעם בקשר לכלום, אז מה דעתך?

21Revol

New member
זה האהוב על איגי פופ

ואם כבר מדברים על בליץ`, נכון שPapercuts הוא שיר עצום? אווו ואיזה טקסט ענק. `the lady whom i feel maternal love for cannot look me in the eyes. But i see hers and they are blue and they cock and twist and masturbate.

On23

New member
אני אישית מעדיף את בליצ',

האלבום הכי טוב שלהם לדעתי. אבל אם השאלה היא בין נוורמיינד לאין יוטרו, אז אין יוטרו לוקח ללא ספק. אין יוטרו מזכיר את בליצ', שזה דבר טוב. אבל לא מגיע לרמה שלו. ונוורמיינד גם טוב, אבל הוא נמאס עליי מהר (כמה מהשירים שם אני לא מסוגל לשמוע). ובכלל, כל ההתלהבות ממנו קצת מורידה מהערך שלו בעיניי.

אני מסכימה איתך...

אני בהתחלה ממש התלהבתי מ Nevermind...אבל כבר לא... ואני אוהבת חוץ מנירוונה: Guns N' Roses Dream Theater Eric Clapton Led Zepplin pink floyd Queen Red Hot Chili Peppers REM The Rolling Stones the Beatles the doors bob marley יש עוד..אבל קיצצתי אך ורק לרציניים...

21Revol

New member
אז אני מניח שאת בקטע של רוק קלאסי

כדאי לך לנסות לשמוע גם מוזיקה חדשה או מוזיקה ישנה אלטרנטיבית. סטוג`זס או xtc וכאלה. סתם הצעה. חבל להיתקע על סגנון מוזיקלי אחד.

ketas

New member
יאיי עוד חובבת קווין ../images/Emo205.gif

ברוכה הבאה

c a m e r o n

New member
in utero מנצח בגדול לדעתי

גם את bleach אבל אם כבר מדברים על bleach, אז scoff שיר מצויין.

למעלה