שלום, חדשה.. :)

שלום, חדשה.. :)

שלום לכולם!
קוראים לי גל ואני גרה באיזור הדרום. לפני כחודש התאשפזתי בבית החולים בעירי כתוצאה מירידה במשקל וכנראה בעיה של מעי רגיש (לא אובחנה לי אנורקסיה). אני מרגישה שלא תמיד מבינים אותי ושאין לי מקום להתבטא, לכן חיפשתי פורום בו אוכל להשתלב ולכתוב. אני לא בדיוק יודעת מה החוקים כאן ומה הולך, אשמח לשמוע ואם אוכל אז גם להצטרף!

קולדון

New member
ברוכה הבאה

כמובן שאת מוזמנת לשתף ולכתוב. כותבים כאן גם אנשים שלא סובלים מהפרעות אכילה, ואוהבים את האוירה התומכת המיוחדת שיש כאן. בנוגע לחוקים של הפורום, בגדול, יש את התקנון של הפורום ובו ממש מפורטים האיסורים והחוקים למיניהם. לפני תיאורים שיכולים להיות קשים, יש לסמן "טריגר" בהודעה או בקיצור "ט'", ואסור לפרט מאכלים תפריטים משקלים, תכנים המועדדים הפרעות אכילה, למשל טיפים לירידה במשקל. זה בכלליות. את עדיין מאושפזת?

תודה!

אני אקרא את התקנון בעקביות כמובן על מנת לא להציג בפורום תוכן שיהיה לא לעניין אך במידה ואטעה בגלל שאני חדשה, תעירו לי או משהו.. שאדע להבא :) כבר לא, הייתי רק יומיים.

ברוכה הבאה גל.

את מספרת שלא אובחנה לך אנורקסיה, אבל חוששת שאולי את כן אנורקסית? ואם לא, מדוע הבחירה דווקא בפורום שלנו?

לעת עתה לא

אני לא חושבת שהגעתי לרמה של אנורקסיה אם כן בקצב הזה אני מתחילה להבין שיש לי סיבה לדאגה. בחרתי בפורום הזה כי לפעמים יש לי כל כך הרבה מה להגיד בנושא ואני מרגישה שלא מבינים אותי, כי רציתי מקום להתבטא, להכיר עוד אנשים במצב יותר טוב או פחות טוב ממני, לקבל עצות, לתת. והגעתי לכאן

ברוכה הבאה

קחי את הזמן לקרוא, לראות מה הולך כאן, לכתוב, לבדוק אם מתאים לך, איך וכמה מתאים לך - אנחנו כאן, ואת מוזמנת להרגיש בבית

למעלה