שלום!! חדשה...

eini3

New member
שלום!! חדשה...

הי כולם! בזכות חברה שלי התמכרתי לcoffe prince ועכשיו אני כבר בפרק האחרון...אז קודם כל - יש כזה דבר בכלל בקוריאה שיש,נגיד, עונה שניה לסדרה? ואם כן- אז יש כזו לקופי פרינס? כי אם כן אני אהיה מאושרת!! אם לא, אז אני ממש אשמח להמלצות על סדרות בסגנון של קופי פרינס. בלי קשר, אני מאוד מתעניינת בתרבות היפנית כבר כמה שנים. לכן אני ממש אשמח לקבל המלצות לסדרות יפניות, לאו דווקא בסגנון של קופי פרינס, אלא גם משהו שיותר מראה את התרבות היפנית וכו'. תודה רבה!!!

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

קופי פרינס סדרה נחמדה מאוד ^^ לפי מה שידוע לי לקופי פרינס אין עונה שנייה,אולי היו שמועות או משהו אבל לא בטוחה גם בנוגע לזה. יפן זה טוב
. אני לא ממש מכירה דרמות שבאמת משקפות את התרבות היפנית,אבל בכללי הייתי ממליצה לך לראות את האנה קימי [Hana kimi] שזאת סדרה ממש חמודה וקצת מזכירה את קופי פרינס [את הקטע של בת מתחזה לבן ^^"] וגם נורא מצחיקה.

eini3

New member
תודה רבה!

וחץ מזה נראה לי שלא הובנתי נכון. אני לא מחפשת משהו שממש מתמקד בתרבות יפנית, אלא סדרה שדרכה ניתן לראות אורח חיים יפני, טקסים ומנהגים יפניים. משהו כזה.

GnomeBubble

New member
דבר כזה יש כמעט בכל סדרה

לא תמצאי את כל המאפיינים הקלאסיים (האנאמי באפריל, האנאבי ויוקאטה בקיץ, ביקור למקדש ביום הראשון לשנה החדשה וכו') בסדרה אחת, אבל כמעט בכל סדרה אפשר למצוא משהו.

eini3

New member
סבבה, תודה

אגב- זה נכון שהמשחק של היפנים הוא הרבה יותר אקסצנטרי?

GnomeBubble

New member
לא, זה תלוי איפה....

אבל בדרך כלל כן.
כמובן שהכל תלוי באיך אנחנו מגדירים אקסצנטרי, אבל זה כבר משהו אחר.

Doe7

New member
../images/Emo20.gif ברוכה הבאה

קופי פרינס באמת מצויינת. המלצות נוספות - סאם-סון המתוקה, פול האוס, מאיזה כוכב את? (שהרבה אהבו, אני פחות..) - כל אלה שודרו בפלטינה. את יכולה להתחיל איתם.

ברוכית ../images/Emo24.gif

לא, כרגע אין שום דיבור על קופי פרינס 2 מהסיבה הפשוטה שהשחקן הראשי גונג יו נמצא כרגע בצבא והוא יחזור רק עוד כשנתיים.רוב הסדרות הקוריאניות למיטב ידיעתי לא קופצות על רכבת ה"עונה שניה " שכל כך אופיינית לאמריקאים ואני שמחה שזה כך. בלי קשר לגונג יו זכור לי שקראתי מזמן שהבימאית של קופי פרינס אמרה שאין מצב שהיא עושה עונה שניה כי לא משנה כמה הסדרה הצליחה- היה לה התחלה אמצע וסוף וזהו,זה נגמר ואין שום טעם למשוך את זה מעבר למתוכנן ואני מסכימה איתה במאת האחוזים.

kiCkiC

New member
ברוכה הבאה../images/Emo142.gif

כבר ענו על כל שאלותיך אז אני פשוט אוסיף שוב, ברוכה הבאה וקופי פרינס בהחלט דרמה ראויה להתחלה מצויינת
ותמסרי לחברה שלך:
כל הכבוד

GnomeBubble

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

סדרות יפניות שמשקפות את התרבות היפנית? אין הרבה סדרות מודרניות שממש מתעסקות ישירות בתרבות היפנית (מה שנכון גם לגבי הסדרות הקוראניות, לא?), אבל אם את לא רוצה להתחיל לראות סדרות היסטוריות אני יכול להמליץ על סדרה מודרנית אחת - Tiger & Dragon. זאת סדרה די אפיזודית, ואין הרבה עלילה שנמשכת מפרק לפרק, אבל היא מצויינת (ואני בדרך כלל לא אוהב סדרות כאלה). אז קודם כל, זאת סדרת קומדיה מתוחכמת יותר מאשר דרמה רומנטית. הגיבור הוא איש יאקוזה רציני ומפחיד שאף פעם לא מחייך, וממש לא יודע לספר סיפור - יום אחד הוא רואה מופע ראקוגו (אמנות סיפור סיפורים יפנית מסורתית, שמתמקדת בעיקר בסיפורים קומיים), ומחליט שהוא רוצה ללמוד ראקוגו. כל פרק מתאר חוויה מהחיים שלו שהופכת בסוף לסיפור. יש שם הרבה משחקים יפהפיים שמערפלים את הגבולות בין סיפור למציאות, והמון קטעים שמומחזים בסגנון אדו (טוקיו המסורתית של המאה ה-18 ותחילת המאה ה-19) עם נגיעה מודרנית שהופכת את הכל מטרחני למשעשע. כמובן שעם כל הדברים האלה, זאת הסדרה המודרנית עם הכי גבוה של תרבות יפנית (גם מסורתית וגם עכשווית) שאני מכיר.

למעלה