שלום חדשה אני מעריצה של מייקל כבר הרבה שנים והחלטתי להצטרף לפורום
M mc lyte New member 8/2/07 #1 שלום חדשה../images/Emo9.gif אני מעריצה של מייקל כבר הרבה שנים והחלטתי להצטרף לפורום
T the THRILL is HERE New member 8/2/07 #8 טנקס!../images/Emo140.gif אגב, הסוף של החתימה: מרגשת במיוחד!
M MYHOT3 New member 8/2/07 #6 סימונה../images/Emo99.gif שמח שהחלטת להצטרף לפורום של המלך. השתלבות נעימה
U unb®eakable New member 9/2/07 #27 כמובן ש.... אני מכיר את התמונה הזאת והלוואי וחצי מזה היה של מישהו מאיתנוזה של מעריץ מגרמניה אם אני לא, טועה פעם דיברתי איתו משהו מטורף אוסף אדיר ואני מקווה ושואף למשהו בסגנון יום אחד אבל בינתיים אני אסתפק בשלי. להזכירכם מתוך זה יש דברים למכירה
כמובן ש.... אני מכיר את התמונה הזאת והלוואי וחצי מזה היה של מישהו מאיתנוזה של מעריץ מגרמניה אם אני לא, טועה פעם דיברתי איתו משהו מטורף אוסף אדיר ואני מקווה ושואף למשהו בסגנון יום אחד אבל בינתיים אני אסתפק בשלי. להזכירכם מתוך זה יש דברים למכירה
U unb®eakable New member 9/2/07 #28 זווית נוספת האספנות והטירוף סביב כל זה מתבטא כך- "מייקל ג'קסון = מחלה קשה ללא תרופה" ראו הוזהרתם!
U unb®eakable New member 9/2/07 #30 הכוונה ל visionary? אוסף שיצא בשיתוף של מייקל וסוני שנה שעברה 20 סינגלים של מייקל כאשר מצד אחד הקליפ ומצד שני דיסק מוזיקה עם הסינגל ורמיקסים משהו חמוד בהחלט.
הכוונה ל visionary? אוסף שיצא בשיתוף של מייקל וסוני שנה שעברה 20 סינגלים של מייקל כאשר מצד אחד הקליפ ומצד שני דיסק מוזיקה עם הסינגל ורמיקסים משהו חמוד בהחלט.
מ מעריץ משוגע New member 8/2/07 #7 ברוכה הבאה../images/Emo13.gif מקווה שתהני מהפורום הקטן והמגובש (איריס הייתי חייב ) שלנו