שלום! חדשה

אוקיקי

New member
שלום! חדשה ../images/Emo13.gif

אני בת 13 וחולמת לדובב מגיל 9 בערך... בגלל ההודעות שקראתי פה אני מקווה ללכת לקורס של נ.ל.ס כשיהיה לי מספיק כסף וזמן.
בינתיים אני "מתאמנת" בבית בסרטונים קטנים
. אני אוהבת לרכב על סוסים, לצייר, לקרוא, לראות (וליצור) סרטים ולשחק במחשב-והרשימה עוד ארוכה.
שמחתי למצוא את הפורום, יום טוב לכולם! אוקיקי

yotam2233

New member
שלום ^_^

היי אני מקווה שתהני פה... שיהיה לך כייף... ושאמ.... אה... תדובבי ^_^

מאיוש33

New member
היי אוקיקי!

היי אני מאיה..! ההודעה שלך היא ממש כמוני! גמאני חולמת לדובב מגיל 9 (בערך...) והיום אני בת 13 (13.7.93=> יומולדת!) גמאני מקווה ללכת לקורס של נ.ל.ס והתקשרתי אליהם והם אמרו שבערך עוד שבועיים שלושה הם יזמינו אותי לאודישנים (יופי דו!) אבל אני כבר לא ממש בטוחה שאני רוצה ללכת לקורס שלהם.. שמעתי מילדה בפורום (מיכליש) שיש עוד קורסים בעוד מקומות ולא רק באולפני נ.ל.ס (יקר נוראא!!!)...נראה לי שאני אלך לקורס של אולפני "ג'פטו" אבל אני צריכה לקבל עוד פרטים ...... עוד משו דומה זה שגמאני מתאמנת בבית על סרטונים קטנים....אוהבת לצייר (מאוד!) לקרוא בעיקר, טלוויזיה, מחשב, לנגן (פסנתר), לרקוד ,ואני פשוט חולת בובספוג!!!!!!! וכמובן שגמאני מאוד שמחתי למצוא את הפורום הזה!!! מאיוש!

אוקיקי

New member
באמת דומה../images/Emo9.gif

אולי גם אני אלך לקורס במקום אחר, אבל קודם כל אני צריכה איכשהו להגיע לסכום כסף הזה... גם אני אוהבת בובספוג! (אבל לא כלכך).
אהה ושכחתי לכתוב בתחביבים-אני מכינה קישוטי עוגות (עדיין לא עסק).

Hawkgirl

New member
ברוכה הבאה :]

אני רותם בת 17, אוהבת דיבוב מאז שאני זוכרת את עצמי O: ואני מכורה קשות(אך שמחה עם זה) לאנימה ומנגה D:

mikeys barking

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני שחר, בת 15 ויומיים ממודיעין. נעים להכיר!
ד"א, חורף יותר שווה מקיץ

אוקיקי

New member
המ המ המ...

בקיץ יש גלידה, חופש גדול, ים, בריכה, מצב רוח ויום הולדת לי! בחורף הדבר היחיד שכיף זה שלג, ואין בישראל. יש מצב רוח מדוכדך (יותר מבקיץ), צריך להסתובב כל הזמן עם טישו, כולם שותים תה (ואני לא אוהבת) וצריך כל הזמן להחליף בגדים. לא שיש לי בעיה עם חורף, שיהיה מידי פעם, אבל קיץ עדיף. ותודה שהזכרת לי להחליף חתימה!

mikeys barking

New member
חח והינה הצד שלי- ^^"

בחוף יש בגדים ארוכים, סווצ'רטים, כפפות [
], כובעים מחממים וגרביים עד הברך. אישית אני מאוד אוהבת גשם וקור, ויש שמיכות חמות וארמונים [יאם]. ובקיץ? חוץ מזה שאפשר ללכת לים (שזה כיף), יש יתושים, דבורים, מקקים, חום, כולם מזיעים, ואם לא רוצים למות מהחום, צריך להדליק מזגן לפחות בשעות הצהריים...
אבל בסדר, כל אחד בדעתו :)

למעלה