שלום..חדשה פה..:)

חופ שיה

New member
WOW מריה קצת נסחפת לא ?

זה לא שאת מכירה את מה שיש בניהם. התגובה שלך שיפוטית מאוד כלפי הבן זוג שלה ואת בכלל לא יודעת מיהו ואיך המערכת יחסים שלהם מתנהלת. עוד שניה נחשוב שאת שונאת את כל המין הגברי.

אני אוהבת גברים שהם גברים! לא כלבים

תקראי מה היא כותבת: הוא מתעצבן עליה ממש ממש מהר.. מודה בזה אבל לא עושה שום דבר?1 שוכב איתה פעם בשבוע ומתלונן שזה כל מה שהיא רוצה?! מסתכל רק על הטלויזיה כשהיא איתו?! חשוב לו האגו שלו?! שתעיף אותו לכל הרוחות!! אני חותמת לך. או שהוא בוגד בה, או שנמאס לו ממנה. אז היא צריכה להיות אמיצה וחכמה ולקום וללכת ולחפש משהו טוב יותר. היא סך הכל בת 16!!! היא לא בת 30, שצריכה "לעבוד על הקשר"...

חופ שיה

New member
היא כותבת עליו

מה שחצי מהנשים במדינה הזאת אומרות על בן זוגן ולא משנה באיזה גיל הן. מסכימה איתך לגבי העניין שהיא בסך הכל בת 16 (לא שידעתי לפני ) ואין שום סיבה לנסות לשמור על קשר (גוסס- על פניו)כאילו היה זה יהלום יקר. מצד שני אנחנו עדיין לא מכירים אותה או את החיים שלה ולכן מה שנראה לי ולך מגוחך (להחזיק מערכת יחסים גם כשכל הסממנים מראים שזה די נגמר בינהם ) יכול להיות בעיניה משמעותי מאוד כרגע. מצד שלישי הם עדיין צריכים לשבת ולדבר על היחסים שלהם ולו בשל התקופה היפה שהייתה להם ואולי גם תמשיך להיות.

prodigy45

New member
בסופו של דבר...

גם אם הוא בוגד בה וגם אם היא בת 16 זה לא משנה...בכל גיל ובכל מערכת יחסים צריכה להיות תקשורת מסויימת...אם היא תחליט לזרוק אותו היא צריכה קודם לדבר איתו...אף אחד לא יודע אם הוא בוגד בא ואם המונדיאל בא לפניה.. היא לא תפתור כלום לפני שהיא תדע מה יש לו לאמר על המצב...

אח שלהם

New member
מה קרה..

אין לכם כוח להסביר בלי כל הציניות הזאת ? או לפחות להיות קצת יותר נחמדים ?!?!

prodigy45

New member
דוורא יש פה כמה תשובות טובות

ולא ציניות בכלל... כדאי שתקרא...

למעלה