שלום..חדשה פה..:)

2CrAzY2

New member
שלום..חדשה פה..:)

היי לכולם..רציתי להתייעץ איתכם בקשר למשו.. אני אתחיל.. יש לי חבר כבר שנה וחצי כיצעט..בהתחלת הקשר היה הכל טוב ויפה..הוא הראשון שלי ואני הראשונה שלו..כשרק התחלנו לשכב היינו שוכבנים דימ המון..איזה פעמיים ביום כל יום..זה היה לפני שנה בערך.. היינו בקושי רבים ואפילו אם היינו רבים זה תמיד היה נגמר בטוב..בסקס פיוס וכו'... כל זה היה לפני איזה חצי שנה..שנה.. בזמן האחרון אנחנו רביםם המוןן..על כל שטות..הוא בנאדם ממש ממש מתעצבן מהר..והקטע הוא שהוא יודע את זה והוא מודה בזה..אבל לא עושה עם זה שום דבר...וזה כל הבאסה.. אתמול הייתי אצלו..והוא כמו כל גבר עכשיו כל הזמן דבוק לטלויזיה וככה זה היה ב3 ימים האחרונים...או מחשב או טלויזיה ורק אז אני.. וזה ממש נמאס לי..כי אני באה אליו ואני רוצה להיות איתו ולא לראות טלויזיה מזדניינת... חוץ מזה שעכשיו אנחנו בקושי שוכבים..איזה פעם בשבוע וזה גם לא כ"כ מהנה איך שזה היה פעם..[אני כבר לא גומרת מזה כ"כ..] ותמיד כשבא לי לכשב איתו אז הוא תמיד אומר שרק את זה אני רוצה ורק על זה אני חושבת ואני לא..כי אני רוצה את זה רק כדי להרגיש אותו..וככה אני מרגישה גם קרוב אליו..ורואה כמה שהוא נמשך אליי..[אולי כבר לא נמשך אליי...] ונראה לי רוב הגברים היו מתים לחברה שרוצה לשכב עם חבר שלה כמה שיותר לא?!.. לפעמים אני גם חושבת שאולי הוא כבר לא נמשך אליי בכלל..כי יש קטעים שאנחנו שוכבים [אם כבר..] ופתאום הבולבול שלו מתחיל ליפול..והוא ישר מתייאש.. הוא כבר כ"כ אכול מעצמו..כי הוא יודע שאיך שהוא רב איתי אני הראשונה שאתקשר אליו..כי לו חשוב ה"אגו" שלו..ורציני.. זה מתחיל להמאס לי..אבל אני לא רוצה להפרד ממנו.כי אני עדיין אוהבת אותו..אולי לא כמו פעם..אבל אוהבת..וזה הכי חשוב לא?! מה אתם מציעים לי לעשות?!..אני כבר מתייאשת... מצטערת מראש על החפירה..

דבר ראשון את צריכה

להבין שהחודש הבעיות לא ייפתרו אין מה לעשות המונדיאל חשוב יותר מהסקס איתך כל השאר לא יודע תמצאי מישהו אחר או משהו כזה כנראה הוא אדיוט אם הוא לא רוצה סקס איתך אבל שלא תעזי להאשים את המונדיאל בזה!!!!!!!!!

אוי זה גדול../images/Emo6.gif

לפעמים אני גם חושבת שאולי הוא כבר לא נמשך אליי בכלל..כי יש קטעים שאנחנו שוכבים [אם כבר..] ופתאום הבולבול שלו מתחיל ליפול..והוא ישר מתייאש.. חמודה את לא בפורום הנכון נסי סקס לנוער או משהו כזה

Astra4

New member
תגווני

בוא תגווני קצת מהצד.... לתקופה מסויימת תשקיעי בו פחות והוא בטוח יתגעגע אלייך. את יותר ממוזמנת לגוון...

חתול חם

New member
הי!!

"אל תלחם כדי לחיות כרצונך.....חיה כרצונך והיה מוכן לשלם את המחיר " זה אחד הדברים היותר חכמים, יפים ונכונים שאפשר לאמר...

חופ שיה

New member
ברוכה הבאה.

אני מציעה שתשבי איתו לשיחה (כשאין שידורי מונדיאל)ותשאלי אותו אם הוא רוצה להמשיך את המערכת היחסים הזאת? דברי איתו על המציאות הקיימת בניכם שאינה לשביעות רצונך (ואין הכוונה לעובדה שהוא שקוע במונדיאל ולא בך - את העובדה הזאת תנסי להבין בצורה קצת יותר בוגרת- זה זמני ואין טעם לעשות מזה עניין) בקיצור, אני חושבת שאתם צריכים לנהל שיחה בוגרת לגבי היחסים שלכן ואם לשניכם זה כבר לא כזה מדהים(כך נשמע מדברייך) אז אולי כדאי לחשוב על פירוק החבילה ולהמשיך הלאה בחיים.

את כזאת מותק

איך יש לך סבלנות לעזור ולא להגיב בציניות גם על שרשורים שדורשים את זה?

coffeewriter

New member
"פירוק החבילה"? לא הגזמת? ../images/Emo4.gif

אולי יש לו באמת מאהבת מהצד?

חופ שיה

New member
דווקא אני חושבת שלא הגזמתי

מערכת יחסים (כזו שמעל לחצי שנה) זו חבילה איך שלא תסתכל על זה.

daniella1980

New member
כל מה שאת מתארת

לא קשור לסקס, אלא לזוגיות. צפייה בטלויזיה במקום להיות ביחד\בעיות במיטה זה לא בעיות של מונדיאל או בעיות של תפקוד מיני, מדובר בבעיית תקשורת מהותית שבאה לידי ביטוי במשורים האלו. לכן גם הפתרון הוא לא בשדרוג המין או בכיבוי הטלויזיה, אלא בשיפור התקשורת בינכם, ליבון הבעיות, הנחת הקלפים על השולחן ונסיון להגיע ביחד להבנה ודרך לפתרון. קודם כל האם הוא מכיר בכך שיש בעיה במערכת שלכם? עצם העובדה שאת לא מרוצה וחשה ברע, מעידה על בעיה ועליך לשתף אותו בתחושותיך. אתם צריכים ביחד לדבר - כל אחד צריך להסביר את ראייתו את הקשר ואת הבעיות שבו. אולי יש דברים שאת לא יודעת שעוברים גם עליו ובאים לידי ביטוי כך. אולי בעצם זו הדרך שלו לאותת לך. כל מה שתיארת יכול בקלות להשתקף גם בתסכול אצלו, ולא הייתי רצה להאשים אותו אלא להבין שמדובר בבעיה משותפת. כל עוד תשמרי בפנים ותכעסי או תטיחי בו האשמות, לא יצא מזה כלום חוץ מריחוק ותסכול הדדיים. לכי בטוב ולא ברע, תני לו יד ובקשי ממנו לשתף איתך פעולה ולנסות לשנות את הדפוס הלא נעים הזה לשניכם. אם את אוהבת והוא אוהב, כנראה שהאינטרס הוא משותף.

חמודה... את חייבת להיות חזקה ולעזוב

אותו. גם עם קריזות, גם לא מעריך את החרמנות שלך.. תהיי חזקה ותעזבי את הדבר הזה, הוא לא שווה אותך. תמצאי מישהו שיכבד אותך, שירצה אותך, שיפנק אותך ותהיי הכל בשבילו (גם שיש מונדיאל)!! אל תחכי שיכאב לך יותר! כואב לך כבר מספיק. תעריכי את עצמך נכון. פעם היה טוב, עכשיו כבר לא, אז שלום ולא להתראות.

daniella1980

New member
חמודה.. את חייבת ללמוד לשרשר

חוץ מזה אני לא מסכימה איתך כלכך, כי אינך יודעת מה הוא חושב ומרגיש ולא שמענו את דעתו.

למעלה