שלום, חדשה פה

lirlir100

New member
שלום, חדשה פה

רק השבוע נודע לע על הפורום הזה, ואני חייבת לציין שהוא פשוט נפלא. אני מרכיבה פאזלים מאז שאני זוכרת את עצמי ונהנית מכך מאד. הבעיה היא שהעלויות של הפאזלים יקרות מאד. האם יש חנויות, או אתרים דרכם ניתן לרכוש פאזלים זולים?

האדרים

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

ברוכה המצטרפת. אנחנו כבר לא אחרונים.... לשאלתך, ראי תגובתו של Disney Freak, שתי שורות מעלייך. אנחנו מצטרפים חזק להמלצותיו.

123נעמי

New member
../images/Emo65.gifברוכה הבאה

אם תעברי על התכתובות כאן בפורום תמצאי כמה אתרים לקניית פאזלים דרך האינטרנט או שתיכנסי לקישורים ישנה גם את החנות המפורסמת בת"א וכפר סבא. נשמח לשמוע ולראות על איזה פאזלים את עובדת ברוכה הבאה

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אם תרצי תבקשי ממיסי (מנהלת הפורום) שתפתח לך גלריה ותוכלי לשים שם תמונות של כל הפאזלים שהרכבת. נשמח לראות את התמונות שלך!

ישראל80

New member
ברוכה הבאה ולגבי פאזלים זולים...

אז שוב ברוכה הבאה לפורום הקטן אך האיכותי שלנו
בדיוק נכנסתי כדי לספר לחבר'ה על פאזל שעשיתי בסוף השבוע. זה פאזל כיפי וקל של 1000 חלקים של חברת Wrebbit. קניתי אותו ב30 ש"ח (!) מהחנות בביאליק ברמת גן והייתי בטוח שזה הולך להיות פאזל באיכות גרועה, עם חלקים מתקלפים וכו'. באופן מפתיע הוא היה פאזל איכותי ומה שמיוחד בו שכל החלקים מודבקים על מין ספוג דק שמחזיק את החלקים מחוברים כך שלא צריך להדביק אותו כשהוא מוכן. בקיצור, את מוזמנת ללכת לחנות הזו (יש לי עוד פאזל משם שמחכה לי-לא יודע מהי איכותו), יש שם מציאות לא רעות בכלל... שבוע טוב, ישראל

למעלה