שלום. חדשה פה.

golan95

New member
שלום. חדשה פה.

שלום. אני חדשה פה וגם די חדשה בענין הפאזלים... אני ובתי בת השש, שוקדות על פאזלים החל מ- 500 חלקים והכי גדול הוא של 2000 חלקים. כבר יש לנו כמה פאזלים ממוזגרים כמובן של פיות- על מנת שיהיה לה חשק לעשות... והייתי מעונינת לקנות פאזלים של "פירסומות של פעם", כרגע אני רוכשת את הפאזלים בחנות בעיר שלי ויש לו מלאי פאזלים מצוצמם וחוברת של רזנבורג- של שנת 2004, הייתי שמחה עם הייתם יכולים להפנות אותי לחנויות שמוכרים פאזלים כאלה- הבנתי שיש "חוק" בפורום שלא מפרסמים שמות של חנויות- אם כך אז במסרים. אזורי ירושלים- ת"א יהיו לענין. תודה

golan95

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif../images/Emo35.gif

הבנתי, הפנמי... לכל פורום "חוקי" קבלת פנים משלו... בפורום פאזלים פשוט - מתעלמים. שיהיה לכם בהצלחה- בכל ומקווה שבשבליכם שפאזל החיים הפרטי שלכם- נראה יפה , טוב ומסביר פנים.

Puzzluna

New member
לאט לאט...

לא צריך להעלב! הפורום שלנו קטן יחסית ולוקח לאנשים זמן לענות. זה לא כמו פורום "טלנובלה בע"מ" לדוגמא שיש שם עשרות הודעות ביום. לא צריך לקחת הכל אישי.... לגבי חנויות פאזלים, הציצי בקישורים ובלוחות כדי למצוא את מבוקשך. אנחנו בתהליך של ארגון המידע בפורום שיתן מענה לשאלות כמו היכן ניתן לקנות וכו'...

arielle2

New member
פרסומות של פעם..

בת 6 עובדת על פאזל 2000 באמת שווה להוריד את הכובע לפניה ולפני אימה שלה האם את מתכוונת לפאזל מסוג זה..

arielle2

New member
שלום גם לך

אני לא מכירה חנויות בארץ שמוכרות פאזלים מהסגנון הזה שמאד מוצא חן בעיניי גם כן. אשמח גם לשמוע אם מישהו מחברי הפורום מכיר ויודע. אני מוצאת אותם באתרי אינטרנט בחו"ל ובעיקר באיביי שזה בשבילי מקור בלתי נדלה לרכישת פאזלים חדשים וישנים, שלא מיוצרים יותר, חברות שלא קיימות, פאזלים מעץ, וכו'. מהסדרה של Cadbury ש לי כבר 3 פאזלים ויש לי עוד 3 ברשימת הקניות. לדעתי הם מדהימים, מצרפת עוד תמונה.

אולי אפשר לעשותרכישה מרוכזת מאיביי

כמו בפורום מפיות שלפעמים עושים קניה מרוכזת שלמפיותמחו"ל. אפשר להזמין מספר פאזלים ביחד , אולי זה גם יוזיל עלויות לא ?

arielle2

New member
באיביי זה לא עובד ככה

קנייה באיביי יכולה להתבצע בכמה צורות אבל הדרך הנפוצה ביותר זה בשיטה של מכירה פומבית, בזמן קצוב. את קונה ומוכרת מכל העולם ולכל העולם מאנשים פרטיים על פי רוב, יש גם חנויות שמשתמשות באיביי כדי להגיע לקהל אבל רובם המכריע של המוכרים הינם אנשים פרטיים, וחלק גדול של הפריטים הנמכרים הינם יד שנייה.

הבנתי אריאלה

חבל שאי אפשר לעשות קניה מרוכזת של פאזלים מיוחדים אני באופן אישי לא מתמצאת ברכישה דרך איביי ולכן חשבתי שרכישה קבוצתית יכולה לתת אופציה מעניינת גם לכאלו שכמוני לא מבינים ברכישות באיביי. תודה על התשובה

golan95

New member
פאזלי פרסומות

שלום לכולם. תודה על הברכות. ביתי בת השש- עושה את החלקים היותר קשים בפאזל- אלו שאין להם שום רמז- כמו דשא, שמים וחלקים אנמים- היא טוענת שהם קלים יותר. הכוונה בפירסומות של פעם- לתמונות שהיום חזרו בגדול והם נימצאות כמעט בכל מקום-בעיקר על קופסאות... הפירסומת של קוקה קולה הכי קרובה למה שאני מחפשת- אבל עדין זה לא זה... יתכן שיש לנו חיידק בבית- שנקרא פאזלים כי בני בן השלוש עושה פאזלים של שישים חלקים קטנים, וכשהוא מגיע לגן כל הילדים מתפעמים- על המהירות, והצבעוניות של הפאזלים... והדבקתי בו עוד כמה אנשים שמסתובבים אצלנו בבית... הבעיה שאני לא מוצאת פאזלים מספיק אטרקאיבים בשביל בני- יש לו את בוב הבנאי ומשפחת סופר על (פאזלים של פו הדוב וסרטים מצוירים לא בדיוק בשבילו- הם שוכבים על המדף), פאור אנג'ר (שלדעתי הוא קשה מאוד בשבילו),תומס הקטן- שהוא לא מת עלו... למי יש רעיון איפה אפשר למצוא פאזלים אטרקטיבים של 60 חלקים (קטנים), גם מאה - גדולים באים בחשבון.(לדוגמת- בנות הפוף פאף- יהיו טובים , או צבי הנינגה, סופר מן, או ספיידר מן גם כן).

Puzzluna

New member
פאזלים לילדים

יש לילדים פאזלים מדליקים. את יכולה לראות באינטרנט את המבחר, אבל יש בכל חנויות הצעצועים מבחר לא רע לילדים.

למעלה