שלום, חדשה פה

שלום, חדשה פה

היי,
רוצה לשתף בסיפור שלי ולראות מה יש לכן לומר. אני בת 23, בעלי ואני מנסים שנה באופן טבעי ללא הצלחה. המחזור שלי לפעמים קצר (24-25 יום) לפעמים יותר ארוך- 26-28 יום. לכן חשבתי שאולי אני מפספספת את הביוץ (אני דתייה). עשיתי מעקב זקיקים לחודשיים, בחודש הראשון יצא לי פרוגסטרון 25 שבוע אחרי הביוץ, ועל כן הרופאה טענה כי יש לי שלב לוטאלי קצר ולכן לא נקלטתי. אך עשיתי קצת חיפושים באינטרנט, והבנתי ש25 זה לא כזה נמוך, האם אני טועה? חודש לאחר מכן יצא שפספסתי את הביוץ, אבל הפרוגסטרון יצא 45 כמה ימים אחרי הביוץ. אז מה הבעיה שלי??? אוח מתוסכלת.

פרוגרסטרון 25 זה יחסית נמוך אך

אבל את אומרת שמדדת גם 45? זה כבר לגמרי תקין. אז לא נשמע שזו הבעיה.
מה הכוונה עשית מעקב זקיקים לחודשיים? סביב הביוץ המשואר הלכת כל יומים לבדוק בדיקת דם ואולטרסאונד? מה היו התוצאות סביב הביוץ בפועל?
&nbsp
ניסית לעקוב גם עם מקלוני ביוץ?
&nbsp
בלי קשר.. למרות הגיל, ממליצה לעשות בדיקות הורמונליות מלאות ולבדוק בדיקת זרע וכו. גם לדתיים יש דרכים לתת זרע לבדיקה אם זה מטריד אותך אם יש בעיה הלכתית. בטוחה שיש פה בנות שיכולות להרחיב.

עונה

עשיתי פרופיל הורמנלי ביום השלישי למחזור שיצא תקין. יש עוד בדיקות הורמנוליות שצריך לעשות? כן, סביב הביוץ הלכתי כל יומיים לאולטרסאונד ובדיקת דם. מה זאת אומרת מה היו התוצאות סביב הביוץ בפועל? כן אני חושבת שהשלב הבא יהיה בדיקת זרע. אוף לא בא לי להגיע לזההה

missh1

New member
אם הביוץ מתרחש לפני הטבילה,

ישנם כדורים שאפשר לקחת שיאחרו את הביוץ. שאלת את הרופאה לגבי זה?

למעלה