שלום... חדשה פה..

BGALITB1

New member
שלום... חדשה פה..

אובחנתי באנדו כנראה ורציתי לדעת אם כולכן כמוני סובלות מכאבי תופת יומיומיים במשך כל יום בחודש בבטן התחתונה שמקרינה לכל הרגל הימנית וחוסר תפקוד מוחלט... וכל יום חולשות וכמעט עילפון ללא קשר למחזור.... ד"ר סוריאני בתל השומר המליץ לי על זריקת לוקרין אני דיי מפחדת לקחת אותה בגלל תופעות הלוואי, נכנסה עכשיו לשוק זריקת הסיאנה, למישהי יש מושג במקרה אם היא מתאימה לאנדו.... כי אני יודעת שהיא ללא תופעות לוואי.... אני מרגישה רעע מאוד ואף אחד בעולם לא מבין אותי! והייתי רוצה לדעת אם גם לחלק מכן יש תתופעות האלו והכאבים הכרוניים היומיומים... תודה וערב נפלא שיהיה לכן..

galim29

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אכן כולנו באותה סירה וכולנו סובלות בשלב כזה או אחר בחיים, פחות, יותר. אבל בהחלט הכאבים הם חלק גדול מהחיים. אני לא מכירה את הזריקה החדשה, קראתי עליה בעיתון, לא בטוחה שאין לה תופעות לוואי כמו ללוקרין או כל הורמון אחר.לא הייתי מנסה משהו חדש לפני שיש לו המלצות והוכחה ששווה ללכת על זה. כמו להגיע לגניקולוג שלא מבין באנדו (שזה בעצם כמעט כולם
). זו חצי עבודה. הייתי מנסה את הלוקרין, רואה אם הכאבים פוחתים, ממליצה לך לקרוא אחורה את הפורום, לקרוא על תזונה של אנדו, ויש פה לא מעט מידע, יכול לעזור לך מאוד בשיפור ההרגשה ואפילו בכאבים. תהיי הרבה יותר חכמה לקבל החלטות אחרי שתצברי מידע. כדאי להתחיל עם דיכוי ולראות לאן הולכים הלאה. ואני אגיד ללך את מה שאומרת חהרבה בנות שמוטרדות מתופעות לוואי של הורמונים (באותו עמוד יש הודעה דומה עם שאלה דומה)- מה עדיף? לסבול מגלי חום או מכאבי תופת ולהתקפל על הרצפה מהבוקר עד הערב? אין לנו את הלגיטימציה לדעתי להתלבט, ואם עולים במשקל, אז אפשר להוריד בעזרת תזונה נכונה. צריך לעשות הרבה וויתורים כדי לשמור על איכות החיים, אבל קודם כל צריך להחזיר את האיכות לחיים וזו עבודה לא פשוטה זה תהליך שלוקח זמן והסתגלות נפשית מעבר לפיזית. .חבל על כל יום שאת מתענה וסובלת. אם הלוקרין יעזור מצוין. שווה לנסות. אולי אחר כך תרדי לגלולות. הכאבים שאת מתארת הם בדיוק סוג הכאבים שהיו לי, אחרי הניתוח שעשיתי ב 2006, אני על דיכוי רצוף של גלולות (גם אני טופלתי בזריקות והרבה יותר גרועות- שהרסו לי את הבריאות ואת הגוף), שומרת על תזונה נכונה (ולא אכתוב עליה פה כי כתבנו עליה ה מ ו ן בפורום ופשוט צריך לחפש) ועל רוגע כמה שיכולה, ועדיין יש תמיד מה לשפר, יש ימים שכואב ולוקחים כדור אבל לא באותה עוצמה, המעיים מחרפנות באופן תמידי אבללומדים לחיות גם עם זה (כל אחת והצרות שלה בתחום האנדו). יש אור בקצה המנהרה של האנדו, ואני אפילו חושבת שהמחלה עשתה לי טובה גדולה ולימדה אותי סדרי עדיפויות בחיים. אז יש מה לעשות ומקווה שהתעודדת קצת.

פיצ 50

New member
ברוכה הבאה..אני קיבלתי לוקרין

ולגבי תופעות הלוואי: הווסת הראשונה הייתה סיוט אחד ארוך...החמיר לי את הכאבים וקיללתי את הרגע שלקחתי...
ואז קרה מה שסוריאנו הבטיח: שקט....אומנם היו לי התקפים קשים של דם בשתן וקצת כאבים של בטן תחתונה אבל בגדול חיים הרבה יותר שפויים ....
בזמן הדיכוי עצמו ועדיין(לא קיבלתי ווסת 3 חודשים!!!): יובש קשה בנרתיק גלי חום....אבל גם כאן כל אחת מגיבה אחרת.....
יש לכולנו או לרוב כאן כאבים והתמודדות לא קלה אבל יש תמיד סוף טוב,אופטימי שאומר שאם היום קשה מחר יהיה טוב יותר...האנדו לא בורח, אבל ניתן ואפשר ללמוד לחיות איתו.
שווה לנסות את הלוקרין.....

זואילי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לקחתי כמה וכמה פעמים לוקרין והזריקה הזאת היא ההצלה שלי. בלי שום תופעות טפו טפו. גם עכשיו אני על לוקרין אולי חודש (??) ואין לי לא גלי חום או יובש. בקיצור - מי שנותנת צ'אנס לזריקה יכולה לקבל או איכות חיים, או... ההיפך. הכל תלוי - גוף, אבל עד שמנסים אין לדעת... כמוך, בעברי, וכמעט כל חיי, סבלתי מכאבים ברמה יומיומית. יכולה לספר לך בלב שלם, שניתוחי האנדו שעברתי ושמירה על מצב של דיכוי - העלימו לי את התופת. חותמת על זה, במקרה *שלי*, ואני מקרה... קצת.. לא פשוט. אז מבינה אותך מאוד ומקווה שתמצאי מזור לכאבייך. אם את סומכת על סוריאנו - תעשי כעצתו ותתני לו לתת לך טיפול, בתקווה וההטבה תגיע לאט לאט.

מבינה מאד ../images/Emo24.gif

מכירה מקרוב איך זה לחיות עם כאב כרוני. מאד מעייף,מתיש ומתסכל
יש תקופות יותר טובות ויש פחות. אני מכירה את הדקא הארוך שזה המקבילה של הלוקרין-תופעות הלואי בהחלט מזעזעות אבל הזריקה מיטיבה עם המחלה. על הזריקה-פיסית הרגשתי מדהים-נפשית-הרגשתי אסון. מה עדיף? אין לי תשובה. שוחלת
וברוכה הבאה

למעלה