שלום, חדשה פה

tmrwnvrnws

New member
שלום, חדשה פה

אני ליאת בת 28 בכפ"ס חיפשתי לעצמי תחביב חדש ולא מעיק מדי אז אני מתחילה יש כאן חנות פאזלים, ואני אוהבת אומנות, וצילומי טבע לא קיטשיים, טירות קיטשיות, תלת מימד, ושטויות אחרות קניתי פעם בניו זילנד פאזל של אשליות אופטיות, יש לכם משוג אם יש בארץ? אז ממה להתחיל? מהאיורים ההיתוליים של מורדילו שהיה לי פעם? עדיין יש בארץ? מ1000 או מ500? רק בלי שמיים בבקשה... מבחינת ציור קלאסי, פרט למלאכים, מה עוד כדאי? בלי קשר, יש כאן אנשי משחקי מחשבה? אני גרועה בדמקה וסוליטר ושולה מוקשים. אין לי כוח להילחם און ליין. וסימז יעיק עלי. אין משחקי קופסא לאדם אחד. פרט למגדל הזה של לבנים שמתמוטט.והדומינו ראלי שהיה לי פעם והצמיח לי שערות לבנות. זהו. ולגו. ועפיפונים. אני שונאת משחקים רפטטיביים מדי, אז בלי פקמן ודומיו. ובניית דברים. המלצות?

nawa

New member
ברוכה הבאה

ואני מוכרח לציין שהצלחת לשעשעש אותי...לא שזה קשה אבל בכל זאת..

fairy8

New member
../images/Emo201.gifברוכה הבאה

לדעתי אם את מתחילה פאזל בפפעם הראשונה תתחילי מ 500 חלקים ושתהייה תמונה הכי קלה שיש. גם שאני עושה הפסקות ארוכות וחוזרת להרכיב פאזלים אני מחפשת את התמונות הקלות ומשם מחפשת כל דבר אפשרי. הכי כדאי לך זה להיכנס לחנות פאזלים או חנות צעצועים ולחפש פאזל שאת מתחברת אליו כדי שיהיה לך כיף להרכיב אותו ולא תרצי לעזוב אותו. מנסיון לפעמיים קשה לצאת מהחנות והבחירה יכולה להיות מאוד קשה מכל המגוון שיש. לגבי משחקי מחשבה יש מלא אתרים שתוכלי למצוא את מה שאת מחפשת, דווקא היום ראיתי שאפשר לשחק סקרבל לבד קצת משעמם אבל מעביר את הזמן. בהצלחה

123נעמי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

"תחביב חדש ולא מעיק" תחשבי טוב טוב לפני שאת מתחילה פאזל פאזל מצריך המון סבלנות ולפעמים יכול להיות תקוע ומעיק אז תחשבי פעמים
אבל אם יש של את הסבלנות אז הרכבת פאזלים הוא תחביב מעולה ויגיד לך את זה כל אחד שיושב כאן (אבל אנחנו לא דוגמא
) שיהיה בהצלחה חג שמח

האדרים

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

גם אנחנו מציעים לך להתחיל בקטן - עם פאזל צבעוני, שיש בו הרבה פרטים. אח"כ אפשר להתקדם ברמת הקושי, בהדרגה. לגבי משחקי חשיבה: אם את אוהבת סודוקו - יש אתר נהדר עם סודוקו מיוחדים, שמתעדכן על בסיס יומי ויש לו ארכיון עם עשרות עד מאות חידוני סודוקו ברמות שונות. היופי בחידות האלו - אין שום מספר בתבנית, וצריך למצוא את המספרים לפי היגיון. זהירות - ממכר !!!

jocie1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לגבי פאזל ממליצה להתחיל מ 500 ,עם המון פרטים וצבעים חיים, לראות איך את מסתדרת....אחכ תעלי במס' החלקים. המלצה חמה ביותר: כדאי להרכיב את הפאזל על קרטון ביצוע שיתאים למימדי הפאזל. בדכ 100 על 70 יספיק לגודל הסופי של הפאזל. מבחינת משחקים לאדם אחד ישנם המון אתרים על המחשב. תבדקי מבחר בשאפו....לא חייבת שותפים...באמת ממכר... בהצלחה חג שמח. נשמח לשמוע מה בחרת ואיך מתקדמת ההרכבה.

למעלה