שלום,חדשה פה

Black All Star

New member
שלום,חדשה פה ../images/Emo9.gif

מה נשמע? הרבה זמן אני מהרהרת אם כדאי לי להיכנס לפורום הזה... חודשיים ליתר דיוק . בקיצור נכנסתי
,אני לא אתלונן שלקח לי שעה חפש את הפורום .... חח סתם סתם,בקיצור לעבדיכם הנאמנה שמזבלת לכם פה את השכל קוראים לנה בת 14 ,ראשל"צ .. אני הרבה זמן מכירה את הלהקה ,אבל לא יצא לי לשמוע הרבה שירים שלה ואני יודעת שיש עוד .. אז אלה השירים שכבר יש לי : Rag Doll ,Livin' On The Edge,Girls of Summer,Amazing, I Dont Wanna Miss A Thing אם למישהו יש להמליץ לי ,אני אקבל את ההמלצות בשימחה :) הא ועוד משהו ... למה כשאני כותבת באנגלית בגוגל תמונות ,סטיב טיילור יוצא לי תמונות של איזה כדורגלן ?XD האם התבלבלתי ולסולן לא קוראים ככה? [גאד,נכון שהוא כזה סקס?? ] סליחה על החפירה הקלה,מקווה להשתלב יפה :)

בָלבָל

New member
היי לנה ברוכה הבאה!!

מקוה שתהני פה ותתחילי להכיר את הלהקה יותר לעומק (וגם תהני מזה) אשמח להמליץ לך על כמה אלבומים אלבומים חדשים יותר: Pump Get A Grip (ממנו את מכירה את Living on the edge) Nine Lives Just Push Play ואם את מעדיפה אוסף אז יש את O yeah (ממנו את מכירה את Girls of summer) אלבומים בסיגנון שונה (אלבומים ישנים) Aerosmith Rocks אבל שורה תחתונה כוווולם מומלצים
את יכולה לראות רשימה מלאה בדיסקוגרפיה שבמאמרים. לסולן קוראים Steven Tyler תעשי חיפוש איפה שתרצי ותמצאי המון תמונות :) וגם פה באלבומים של הפורום. זהו (כרגע)
לילה טוב!

SaintJohn

New member
ברוכה הבאה לפורום, לנה../images/Emo140.gif

אני מצטרף להמלצות, ותכתבי חופשי על אירוסמית' אצלנו בפורום, ואל תהססי להשתתף בדיונים ולשאול כל שאלה שעולה לך בראש על אירוסמית', הגעת למקום הנכון

למעלה