שלום, חדשה פה. שאלה:

שלום, חדשה פה. שאלה:

יש לי שמלה אלגנטית מכסה את הברך. הבעיה : מחשוף בגב עד המתניים. אני כבר עברתי את ה-50. אז מה עדיף? עליונית, של או שרוולון? מאיזה בד?

אני הייתי אומר עליונית מסוג כלשהו.

כי שאל לא נוח להסתובב איתו הרבה זמן, הוא מונע ממך ידיים חופשיות. ושרוולון הוא ברוב המקרים יחסית קצר, אז עדיין יהיה לך חלק לא מכוסה. עליונית מבד שישתלב טוב עם הבד של השמלה במרקם ובצבע עשויה להיות הפתרון. בהצלחה.

הרעיון של תומריקוש נכון את לא יכולה ללבוש

שרוולון מעל שמלה שכל הגב שלה חשוף אם המטרה היא להסתיר . מה שאת צריכה אולי צעיף יפה , או עליונית כפי שצוין פה שלפחות בגב תסתיר את כלו. קיימות עליוניות מאוד יפות ראיתי אצל לירולה בחנות מטריקו ומקדימה זה נראה כמו צעיף אם היית מוצאת כזה אבל מתחרה משהו שקוף מאד קשה לייעץ בלי לראות את השמלה .בעיקרון הדבר הכי בטוח זו עליונית . אם תעלי את השמלה בטח תקבלי עצות יותר נכונות

הסורג

New member
לרוב

בעבודה נכונה אם הבד הנכון אפשר לסגור פתח כזה כחלק מהשמלה תמונה תעזור

אז עכשיו כבר לא נראה לי

כאשר אני מצלמת. אולי חולצת תחרה עם מכנס נשפך זה יותר מתאים?

הכוונה אם לאשה בגילי במקום

להתעסק בשמלה/עליונית ועוד לחשוב שזה נראה בסדר - אז לא יותר טוב משהו סולידי ולשכח מהשמלה?

האם היא ארוכה או קצרה ?

אי אפשר להביע דעה מהתמונות ששלחת ממה שנראה לי היא מגשמת אותך. כל הכיווצים ולא מונחת מי יודע מה מקדימה . בכדי לבנות הופעה מושלמת צריך לראות את כל השמלה עלייך , אולי תתיעצי עם תופרת טובה שיכולה .לשדרג לך אותה .

למעלה