שלום :) חדשה כאן

milkia

New member
שלום :) חדשה כאן

מה נשמע?? רציתי לספר לכם על מקרה שקרה לי לפני כמה ימים ורציתי מאוד לדעת מה אתם חושבים על זה :) לפני כמה ימים ישבתי מול המחשב והייתי לבדי בחדר.. לא יודעת באיזה שלב לא יודעת באיזה שעה (וכאלה) ופתאום הרגשתי קור לא רגיל וצמרמורות שבחיים לא הרגשתי היה בצמרמורת הזאת משהו מוזר זה היה שונה מצמרמורת של קור או צמרמורת של קול יפה או צמרמורת של משהו מזוועה P: בנוסף לזה הרגשתי שמישהו מאחורי נועץ בלי מבט ישר כזה חד שהרגשתי כאילו מישהו נעץ בי סכין יש לי ידיד שמתעניין המון במאלכים וכאלה שאלתי אותו על דעתו והוא אמר שזה רוח אבל זה מוזר לא עשיתי שום סיאנס (למרות הרצון) ואני לא קשורה לזה בשום קשר חוץ מזה שפעם דיברתי עם מלאך. מה דעתכם על המקרה?

milkia

New member
שחכתי להוסיף -.-

באיזה שהוא שלב הרגשתי משהו נוגע (יותר נכון מושך) במכנס שלי

לא רק מי שעושה סיאנס יכול להרגיש

בנוכחות של רוחות, אןי קשר בין יכולות תקשור לבין עריכת סיאנס, כך שזה קורה ואף יכול להיות, אבל אין מה לחשוש מזה... אגב כשאמרת שפעם דיברת עם מלאך איך עשית זאת? בתקשור? מדיטציה?
לינוי

milkia

New member
תשובה.. ותודה על התשובה המהירה

התיקשור על המלאך היה בלי מדיטציה וכאלה או שיש סיכוי שכן עשיתי את זה ולא הייתי מודעת :) הייתי קטנה ופשוט שכבתי במיטה וחשבתי על דברים באיזה שהוא שלב כל המחשבות והכל נעלמו והייתי "שומעת" מישהו מדבר אלי והייתי נירדמת (כמובן שזכרתי יום למחרת הכל ואפילו סיפרתי לאיזה חברה שלאומתי מאוד התלהבה מזה S: ).. זה היה בערך במשך חודש חודשיים (לא בכל לילה אבל לעיתים קרובות) אני זוכרת שבאיזה שלב או שראיתי או שדימינתי מין עיין שהייתה כהה מין אפלה כזאת.. אבל עד היום אני לא בטוחה בדבר הזה.. בכל מקרה שוב תודה על התשובה המהירה זה ממש נחמד לדעת שהייתה לידי רוחחחחח DD: (חיחיח אני חושקת בכוח כזה המון זמן)

StaffordshirE

New member
אני רואה שיש לנו דור של צדיקים

כל אחד בפורום מדבר עם מלאכים ועם רוחות.. עצרתם פעם לחשוב שאין לכם מחלה נפשית או משהו, חלקכם?

למעלה