שלום - חדשה כאן...

אטל81

New member
שלום - חדשה כאן...

אני מילדותי רקדתי. הופעתי בלהקות, בהפסקות בביה"ס רקדתי ריקודי עם ואני מאוד נהנת מזה... בן זוגי, לא יודע בלשון המעטה לרקוד. הוא מאוד ביישן, תמיד חושב שמסתכלים עליו וצוחקים עליו. אני מנסה ל"שחרר" אותו אבל, הוא קשה מידי. הוא משתדל אבל, לא מספיק. אנחנו עוד מספר חודשים מתחתנים, והוא אפילו סלואו לא יודע לרקוד. הוא מתנגש לי ברגליים (מי היה מאמין)... אני לא רוצה שיהיו פאדיחות. יש לכם הצעה איך אני אגרום לו להשתחרר? תודה.

ataliag

New member
אל תלחצי עליו

כמי שרקדה והופיעה בלהקות יתכן שיש לך ציפיות גדולות מבן זוגך. מראש את אומרת שהוא "לא יודע בלשון המעטה לרקוד."ומה שמטריד אותך שלא יעשה לך פאדיחות בחתונה. מה את מתכננת בחתונה לתת מופע? הוא הרי לא רקדן.תניחי לו חוץ מהמצלמה והצלם מי יסתכל איך הוא ירקוד? כולם עסוקים ברבע עוף .(סתם)תארי לך שהוא זמר ואת מזייפת והיה נותן לך מיקרופון לשיר בדואט? יש לו בטח דברים אחרים יפים, אחרת לא היית מתחתנת איתו. הלחץ שלך יגרום לו לא לזוז בכלל...רוקדים איזה סלואו מסכן- גם לא חובה ומתחילים את החיים האמיתיים. שיהייה לך במזל טוב

משהא

New member
אטל81- לימוד בבית וחזרות לצעדי בסיס

ללמד ולהתאמן בבית. יש בערך 15 צעדי בסיס כמו צעד תימני, צעדי חילוף, צעדי שיכול, לפנים ולאחור, לימין ולשצאל,ושאבתם מים בששון, סיבוב בשלוש או בשנים או בארבע, סיבוב לחץ, צעדי צימוד, וכן הלא. זה יעזור לו מאד לא לדרוך עליך ויקל עליו ללמוד ריקודים ולהשתלב בהם. וכשיהיה לו קל יותר אז גם יבוא הרצון לרקוד. בהצלחה ריקודים שמחים אורי גבעוני

בכל תחום בחיים. ככל שרוכשים נסיון

הלחץ הנפשי יורד. ככה זה עם הביישנים, עם הזמן והנסיון, הביישנות יורדת נעלמת לחלוטין. והביטחון העצמי יעלה. גם החתונה והמחוייבות לזוגיות לחיים החדשים העתדיים מלחיצים. הוא כבר שומע באוזניו את בכיו של התינוק שייוולד. חובות גדולים , הוצאות רבות על חיחתולים ומטרנה.דירה חדשה. לכן צריך סבלנות, כמובן שעדיף שירקוד רק ריקודים קלים מאד בהתחלה. כדי שהוא ירגיש שהוא כבר יודע לרקוד ריקודי עם. לא טוב לשלב אותו בהרקדה מעל מתחילים. עדיף אפילו הרקדת מתחילים מצעד ראשון,כדי שלא יתייאש מהר, כבר אחרי החתונה. ברור לשנינו ,כי אף אחד לא צוחק עליו. במשך 31 שנים שרקדתי, לא ראיתי אחד שצוחק על השני איך שהוא רוקד, יש אפילו רוקדים נכים בצורה קשה מאד, וכמובן שגם עליהם לא צוחקים, אלא אפילו מעודדים אותם לרקוד ועוזרים להם להרגיש בנח, וצריך להסביר לו שכל התחלה בחיים ,קשה. צריך להסביר לו, שלא יתחייס למה שחושבים האחרים עליו , האחרים וותיקים בריקודים ובעלי נסיון רב בריקודי עם, אפילו עשרות שנים, הוא רק בתחילת דרכו בתחביב היפה והנעים. אני מציע לך, לאמר לו, שירקוד איך שמתחשק לו ,ושיראה לכולם ,עד כמה שהוא לא יודע לרקוד בכלל, שיצפצף על כל מי שחושב שהוא צוחק עליו, זה בסך הכל ריקוד תמים. זה לא לימודים באוניברסיטה ועל זה הוא לא מקבלים, לא ציונים ולא פרסים, בהזדמנות זו , אני מאחל לכם , שיהיה לכם במזל טוב וזוגיות יפה לכל אורך השנים.

למעלה