שלום חדשה כאן:)

bgbg10

New member
שלום חדשה כאן:)

ראיתי שיש פורום חלומות צלולים והחלטתי לבדוק אותו היות והנושא מאד מוכר לי.. כבר יותר משנה אין לי חלומות צלולים (חוץ מאיזה שניים שהיו) אבל לפני זה זה היה קורה לי המון.... הייתי מנסה להתעורר ולא הייתי מצליחה, ותמיד פחדתי שאני אתקע בתוך החלום ולא יצליח להתעורר (אמממ חושבים שככה חולי תרדמת מרגישים?) מה שעוזר לי זה שפשוט פעם אחת עשיתי תפילת "שמע ישראל" ואז אני כל פעם עושה את זה וככה אני מתעוררת.... פעם באחת החלומות האלו פגשתי עוד מישהי שגם היא בתוך החלום שתינו מודעות שלזה שאנחנו חולמות (והיא היתה מאופקים- זה בטח היה סתם רק חלום בתוך כל המודעות הזאת) והלכנו ואמרנו שמי שתתעורר ראשונה תחפש את השניה ותעיר אותה.... זה פשוט היה מוזר אז סתם החלטתי לשתף את זה כאן.... בכל אופן אחלה פורום :)

oroosh6677

New member
חחח.. כנסי

היום היה לי חלום ראשון וגם נסייתי להתעורר בפעם האה אני אנסה ת'שמע ישראל.. ונשמע מגניבב.. :)))

silverhawk

New member
שלום שלום ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום!
נתחיל בהרגעה קלה - את לעולם לא 'תיתקעי' לעד בחלום. צלול או רגיל. בסופו של דבר תתעוררי. זה אמנם קצת חבל להתעורר במודע מחצלול במקום לנצל אותו, אבל אני אתן לך כמה שיטות גם לזה: 1) שכבי בחלום ועצמי עיניים. פעמים רבות את תתעוררי מזה (למרות שייתכן כי זו תהיה התעוררות כוזבת...). 2) עצמי עיניים וספרי אחורה מעשר, כאשר את מאמינה כי כשתגיעי לאפס תתעוררי. בד"כ זה מה שאכן יקרה (אגב, יעיל מאוד גם בשיתוק שינה). 3) מוות. קפצי ממקום גבוה. לעיתים זה יעיר אותך. אבל לא עדיף לנצל את החלום...?

bgbg10

New member
רק עכשיו נכנסתי בחזרה וראיתי שכבר

עברתי דפ:) גם לקפוץ ממקומות גבוהים, מצוקים ואפילו לרוץ באוויר בין בניינים לא עזר לי....אני מרגישה את הנפילה או הפחד אבל לא מתעוררת...

bgbg10

New member
ותודה על העצות....הרבה זמן

כבר לא היה לי חלום צלול.... ופעם אחת באמת נסתי לנצל אותו ולהירגע....אבל אז עוד הפעם נבהלתי ורציתי לקום..... אם יהיה לי עוד הפעם חלום צלול אני ינסה מה שהצעת תודה

bgbg10

New member
נפגשנו כאילו בחלום....

וכאילו היינו "במימד" אחר (החלום)....וכל אחת יודעת שזה חלום- זה קרה לי רק פעם אחת...ועד היום זה מאד מוזר בעיני... איך זה נגמר? שהלכתי נכנסתי לאיזה בית ושם זה היה סתם חלום של שניה והתעוררתי... אמרנו שנשים את הכתובת שלנו באיזה חומה שהיתה בחלום אבל גם בחלום לא עשינו את זה אני רק זוכרת שהיא אמרה שהיא מאופקים... אבל לא נראה לי שזה אפשרי שבאמת שני אנשים יתחברו בחלום, נכון?! היא סתם היתה יציר דימיוני.....הגיוני לא?

למעלה