שלום, חדשה כאן

אנימו

New member
בגילי??? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רק לחיל הקוזקים....

זה בתשובה לשאלתה של אממי. לילה טוב וליל מנוחה.

yaely2

New member
מנהל
אמי בוקר טוב. לדאבוני לא הבנתי את

כוונת דבריך. אנא הסבירי לי במסר או בהודעה או בסקיפי מה התכוונת.

emmy5

New member
אתמול בערב הגעתי מקונצרט...

פותחת מחשב .. איפה כולם? לפי תאריך ירדתי בכל השרשורים ..ואז מצאתי כמה מהחברים שעוד לא הלכו לישון .. שטויות .יעלי ...על תקחי ללב.. אני כותבת ,חושבת ..אבל אני מוצאת אותכם אצלי בלב ..אתם איתי ..כל הזמן ..

נו מה יהיה../images/Emo35.gif כניסה ב-9/4 ומאז נאדה

ואני שואלת: האם אנחנו כה מאיימים? מפחידים? פלצניים? מדוע כל שבוע מבליח פה איזה שם חדש ונעלם אל ניבכי הרשת? או שמא מישהו חומד לנו לצון? אתמהה... או-הארה יקרה ברוכה הבאה - האם תבוא מצידך הארה

אנימו

New member
חונה - אני כבר התחלתי לחייך למראה

העליהום המפרגן שאולי מפחיד את הנכנסים החדשים....בארץ שלנו נהוג הרי לא להגיב רק אם הגיעו מים עד נפש ואנחנו מפירים את ההרגלים והכללים..... אולי נגיב בהתחלה רק ב"הלו???" ונראה לאן זה יתפתח????????????? סיבה להתלבטות! !!!

boaz31

New member
-ציפור המכנסיים הקטנה/ חנוך לוין

-ציפור המכנסיים הקטנה / חנוך לוין פעם, בעודני ילד, גיליתי במכנסי כפתור, כאשר פתחתי אותו, ראיתי תחתיו ציפור, ציפור קטנה רטובת מקור, "ילד", היא אמרה לי, "אני אביא לך את האושר הכי גדול". אחר כך נעשיתי נער, וליטפתי בלילות את הציפור, היא פרשה כנף כל הלילה, רוטטת מכוח עצור, הכפתור את כל תקוותי תליתי בציפור, "נער" ,היא אמרה לי, "אני אביא לך את האושר ציפור מכנסי השבת שלי, ציפור תחתוני המתוחים, זמיר מנגינת הלילות שלי, דרור חלומותיי הנשכחים. בא היום, נעשיתי גבר, יצאתי בלילות עם הציפור, והייתי מוצא לה טרף, פה חור וגם שם איזה חור, והיא ניקרה ללא מעצור, "גבר" ,היא אמרה לי, "אני אביא לך את האושר הכי גדול". שנים חלפו, הזדקנתי, היא נעשתה קצת עייפה, הציפור, פה ושם היה כבר צורך להושיט לה יד ולעזור, לפעמים היא הייתה מתנמנמת בחור, "חבר", היא אמרה לי, "תעיר אותי כשיבוא האושר הגדול". ציפור מכנסי השבת שלי, ציפור תחתוני המתוחים, זמיר מנגינת הלילות שלי, דרור חלומותיי הנשכחים. עכשיו הכל כבר עבר, ובמכנסי עוד רועדת ציפור, ציפור קטנה ומצומקת, כל הלילה רועדת מקור, ודמעה יבשה בקצה המקור, "סבא", היא לוחשת לי, "טעיתי , אתה יכול לסגור את הכפתור!!-

קלייר11

New member
חונה אנוכי הגעתי ולא נבהלתי../images/Emo3.gif

הגעתי, בהתחלה מעט חששתי אך ברגע שאיתכם היכרתי החלטתי שכייף להיות בבית כה מלא בחום ואהבה בדיחות ,תמונות,וחיוך בכל ימות השנה המשיכו להיות מה שאתם אל תשנו דבר

אוהארה

New member
שוואייה שוואייה...

לוקח זמן להיפתח ולהתחבר. כשלא מכירים - קצת ביישנים.

קלייר11

New member
ממה להתביש אוהארה../images/Emo140.gif

שמת לב איך אני מציקה להם פשוט תעלי נושא שאותך מעניין מבטיחה לך,שלא תישארי לבד תני להם הזדמנות להביע דעה חחחחחחחחחחחחחחה הם פשוט קסומים

yaely2

New member
מנהל
אוהארה שלום ../images/Emo24.gif

ערב טוב
, הרשי לעצמך פינוק וביישנות של התחלה. עשי מה שאת מרגישה שבא לך לעשות. במידה ואת מתלבטת לגבי כתיבה, אי כתיבה נושא כתיבה או כל נושא אחר, את מוזמנת לכתוב אליי מסר. אני תמיד אשמח לעמוד לרשותך. יעלי

למעלה