שלום חדשה כאן

רויהלה

New member
שלום חדשה כאן

בוקר טוב! אמא לשני ילדים הבכור בן 12 והקטן בן 10 . לפני כשבועיים הייתי אצל פרופ, נאורלוג ילדים לבן הקטן בן ה10 כדי לדעת מה יש לו למה הוא צועק למה בשיעורים בבית ספר מתנהג לא טוב,, וביית הוא משגע אותנו, כמובן שזה לא תופעה מהיום אבל זהו המים הגיע עד נפש. הרופא כתב את מה שסיפרתי לו בדק את הילד נארולוגי, נתן לי טפסים להעביר למחנכת למלא ולשלוח לו ועקב זה יגיד לי מה לעשות. אחרי שבועיים קיבלתי תשובה,, שלילד יש בעיה של ADD וצריך להתחיל לתת לו ראטלין... לתקופה של שבועיים נסיון האם רופא יכול לתת אפילו שהוא פרופסור כדור בלי איבחון? לפי דעתי הילד לא סובל מבעית קשב ריכוז רק אלא יש לו גם בעיה רגשית והיפר אקטביות... שאלה אחרת האם שמעתם על מכון שלם בראשוןלציון... תודה ויום נפלא

רויהלה

New member
ואי

עכשיו התחלתי לקרוא כאן בפורום ואני רואה מצאתי בית חדש לשפוך את הלב ולשתףף.. תבורכו

לא כולם כאן כמוני

יושבים כל היות מול המחשב כדי להתחמק מהתכוננות למבחן. ואני לא ממש מבינה באבחון של ילדים. אבל בעיקרון - לנוירולוג מותר לתת רטלין אם הוא חושב שזה מה שהילד צריך. אין הגדרה קבועה ל"מה צריך לבדוק כדי לדעת אם הילד צריך רטלין". אם את מרגישה שזה לא אבחון הולם, ושהבעיות הן ממקור ריגשי, אולי כדאי לך לפנות לפסיכולוג, להערכה של המצב בריגשי של הילד. חוץ מזה מאוד מאוד נדיר היפראקטיביות בלי בעיות קשה וריכוז (כן, יש חיה כזאת), וגם זה נחשב adhd, ולכן הטיפול הסטנדרטי בזה הוא רטלין.

שוב את מתחמקת?../images/Emo8.gif אני בכלל לא כאן,

רק קפצתי לראות מה נשמע, תוך כדי עבודה
אל תגלו שהייתי..

פרופ' נוירולוג ילדים, הינו אחת

הכתובות לאבחון הפרעות קשב ריכוז והיפראקטיביות. אם תוצאות בדיקתו הנוירולוגית הם כי הילד ADD, כנראה שאכן כך. בעיית היפראקטביות, קשב וריכוז- בד"כ הולכות יד ביד. כן, הוא רשאי וזה תפקידו- לאבחן ולהתאים טיפול תרופתי. על מכון שלם, מצטערת, לא שמעתי.

למעלה