שלום-חדשה כאן...

juliet26

New member
שלום-חדשה כאן...

הסתכלתי בפורום ודפדפתי אחורה ורציתי להגיד שאתם פשוט כישרוניים בטירוף... כולי קנאה... אני מאוד מתעניינת בדברים האלה, תחביבים יצירתיים... גם לי היו תקופות כשהייתי יותר צעירה (היום אני בת 20 גדולה הא?)... שהייתי עושה צמידים ותכשיטים מחרוזים ומקרמה.. אבל שחכתי הכל... רציתי לשאול אותכן- המומחים עם מה כדאי לי להתחיל... אני רוצה להחזיר לעצמי קצת את היצירתיות (כשרון בסיסי יש לי
) אולי עם איזשהם מזכרות קטנות? צריכה עצות, לא משהו קשה ואם אפשר חומרים זולים או כאלה שיש בבית או מאילתורים... כי אני חיילת, אתם יודעים משכורת של 400 ש"ח.. תודה מראש לעונים... מחכה לתשובה..

מ ש כ י ת

New member
ואני מציעה...

ל"שוטט" קצת בגלריות שלנו, לקרוא מאמרים ואפילו לחטט קצת בקישורים ולראות למה את מתחברת הכי, כשתראי משהו שמוצא חן בעיניך בואי לכאן ותשאלי ואנחנו נעזור. הרי לכל אחת מאיתנו האהבה שלה וכל אחת ואחד כאן יציעו לך משהו אחר אז נראה לי שהכי כדאי ככה - איך זה נראה לך?

ברוכה הבאה [פרח]

נראה לי שהכי כדאי זה לקרוא את המאמרים ולראות מה מעניין אותך. הכי זול - עיסת נייר .

t o b i

New member
[פיה ככה לא עושים פרח]../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif

טובי תלמשדי אותי פליז

חשבתי לנסות את השיטה שכולן עושות כאן עם הכתיבה . אני מה זה אהבלה בנושא אייקונים . אני בכל פעם פותחת מחדש את החלון ולוחצת על האייקון שבחרתי . ואחרי שלחצתי החלון נסגר לי ואני צריכה לפתוח אותו מחדש. בכל פעם אני משתגעת מזה שאני רואה כאן הודעות מלאות באייקונים ולא מבינה איך יש לבנות כאן כזו סבלנות לפתוח את החלון הזה כל כך הרבה פעמים.

t o b i

New member
חשבתי שסתם התבלבלת הנה עם המקש הזה

שמתחת למה שלחצת רק עם שיפט ואז יצא לך קו ישר כזה (נראה אם יצא)
| אז באמצע תרשמי את המילה

juliet26

New member
../images/Emo140.gifתודה לכולן על התשובות...

מה שעניין אותי מהעיון בקישורים הוא כל מיני בובות קטנות ומזכרות שעושים... וחוץ מזה מחזור של כל מיני דברים כמו לקנות שעון או איזה קופסא (משהו זול) ולעצב את זה עיי' צביעה, קישוט ועוד כל מיני... גם תכשיטים אני אוהבת (אפילו יותר), אבל אני יודעת שזה עסק יותר יקר, כל החרוזים והאבנים.... רוב הקישורים נראים מסובכים עם הרבה מלל באנגלית... ומשום שעוד לא ממש התחלתי הייתי רוצה להתחיל עם משהו שהקריאה בו תזרום לי ותהיה נעימה... אשמח לקבל עוד רעיונות מכל סוג..

juliet26

New member
../images/Emo140.gifתודה לכולן על התשובות...

מה שעניין אותי מהעיון בקישורים הוא כל מיני בובות קטנות ומזכרות שעושים... וחוץ מזה מחזור של כל מיני דברים כמו לקנות שעון או איזה קופסא (משהו זול) ולעצב את זה עיי' צביעה, קישוט ועוד כל מיני... גם תכשיטים אני אוהבת (אפילו יותר), אבל אני יודעת שזה עסק יותר יקר, כל החרוזים והאבנים.... רוב הקישורים נראים מסובכים עם הרבה מלל באנגלית... ומשום שעוד לא ממש התחלתי הייתי רוצה להתחיל עם משהו שהקריאה בו תזרום לי ותהיה נעימה... אשמח לקבל עוד רעיונות מכל סוג..

למעלה