שלום...חדשה כאן

גבריאל56

New member
שלום...חדשה כאן

אהלן, זאת פעם ראשונה שלי בפורום הזה.. בכל אופן, אני בת 19. אובחנתי כסובלת מדלקת פרקים ראומטית (היא לא מתפרצת לי ו"רגועה" אפשר לומר). הדלקת משפיעה לי על הצוואר והשכמות ואני סובלת מצוואר תפוס בטירוף כבר למעלה מחצי שנה לפי דעתי, מה גם שבקיץ האחרון עברתי סוג של תאונת דרכים שבה הצוואר שלי נזרק קדימה ואחורה בחוזקה (צליפת שוט קוראים לזה אם אני לא טועה), ומאז הוא אף כואב יותר. כמו כן, אני סובלת גם מבעיות במערכת העיכול מכיוון שהדברים שאני אוכלת מועטים מאד (לא ירקות ופירות, לא דגים, בקושי שוקולד...). עכשיו, השאלה שלי היא אם יש איזה תחום ברפואה האלטרנטיבית שיכול לעזור לי? שאני יכולה להוסיף בנוסף לטיפול הרפואי הרגיל..?

ינוקא1

New member
מגע +דיקור

יכול להיות נהדר. לפעמים גם חימום של המקום או משחה מחממת יכול לעזור. אבל זה כבר תלוי במקרה (יש מקרים שזה לא טוב עבורם).

hal767

New member
ניתן לרפא את הגוף מדלקת פרקים

הניסיון מראה שהטבעונות ההייג'יניסטית מהווה דרך יעילה לריפוי הבעיה. בעוד הרפואה המערבית אינה עוסקת כלל בסילוק גורמי הבעיה, אלא מרעילה את המטופל בתרופות מזיקות כדי להקל עליו, הרי הגישה הטבעונית מטפלת בשורש הבעיה. למחלה הנ"ל גורמים רבים, עיקרם תזונתיים, ושינוי בתזונה לכיוון הצמחוני, תוך התאמה אישית לפי המקרה, יאפשר לגוף לסלק מתוכו את גורמי הבעיה ולרפא את עצמו.

לכאבים שונים, ממחלות ו/או ת.דרכים

מומלץ מאד טיפול קרניוסקרלי, דלקת פקים יכולה להגרם בגלל עומס שנוצר עקב יציבה לא נכונה. תאונה- יכוהל להחמיר את המצב הקיים ולגרום למתיחות פנימית של רקמות בגוף. בקרניוסקרל ניתן לשפר תנועתיות פנימית ותפקוד תקין לצד איזון כל היציבה, כדי למנוע הישנות הכאבים. הטיפול עוזר גם לאיזון כללי של הגוף ואיזון מערכת עצבים אוטונומית כולל מערכת העיכול כפי שכתבת רפואה שלמה

דיקור ושיאצו.

היי גבריאל, ברפואה הסינית ישנן מספר סיבות הגורמות לדלקת פרקים ראומטית ומספר דרכים בהן ניתן לטפל בדלקת. יש לאבחן מדוייק את מצבך על-פי הרפואה הסינית ולהתאים ספציפית לך טיפול בדיקור,שיאצו ואף צמחי מרפא סיניים יכולים לעזור.לעיתים אף יש צורך להתייחס לשינוי באורח חיים בכדי להקל על המצב. שילוב עם טיפול מגע כמו: שיאצו או טווינה מקל משמעותית על הכאבים ואף עוזר לתחזק את המפרקים ולהאט את קצב ההתקדמות של המחלה. ולגבי בעיות במערכת העיכול-אין בידיי מספיק פרטים בכדי לענות מדוייק אך בעיות במערכת העיכול זו בעיה נפוצה ומטפלים בנושא זה רבות ברפואה הסינית. הייתי ממליצה לך לגשת לטיפול ברפואה הסינית באיזור מגורייך. תרגישי טוב וערב טוב תמר קרוגלק

למעלה