שלום חדשה כאן :)

שלום חדשה כאן :)

לא חדשה בתפוז - אבל פותחת דף חדש (ומאד מתלהב - שמים
בניק שלי? ) עם פס מקסים ויפה על הבדיקת הריון שלי.. אני עפרה בת 37 מבאר שבע , ואני סוף סוף הולכת להיות אמא. כעקרון אני בלי טיפולי פוריות ב"ה נקלט בצ'יק- אני מתחתנת עוד חודשיים- אבל שהחלטנו על חתונה - הפסקתי גלולות, אני כבר לא צעירה למרות שהוא קטן ממני ב10 שנים...
(בועלת אני יודעת...
) וחבל על הזמן של שנינו ..... אז היום זה היום הראשון שלי שאני יודעת שאני בהריון- חוץ מפתיחת שם מתמש חדש והצטרפות אליכן ואל פורום הריון ולידה אני גם הזמנתי תור לאחות ליווי הריון של כללית, פתחתי את הבייבי מייל שלהם (איזה וידאו חמוד יש שם-של ההורים עושים מה שעושים ...), וזהו אני בדרך... שיהיה לי בהצלחה - אשמח לשמוע לע נשים שילדו בגיל שלי או יותר מאוחר.. לדעת מה כדאי לבדוק אני קצת המומה אם כי מאושרת.

טילי2

New member
ברוכה הבאה וכולנו מאחלים לך בהצלחה

אנחנו לא יודעים בת כמה את ולכן אין לנו תובנות באשר לגיל, אלא שמחות איתך באושרך.

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

37 זה גיל צעיר למדי (כמעט תינוקת....)
בעיקר עם אבא צעיר... תהיו הורים נפלאים- ואפילו יהיה לך כח לרוץ אחריו/אחריה ולישון באוהל

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה עופרה

ומזל טוב על הפס החדש
. בת 37 זה קצת צוציקית אצלנו
(אמרה בתיה שילדה בגיל 46) את ממש מורידה לנו את הגיל הממוצע
. מה לבדוק? אם הכוונה לבדיקות בהריון אז יש לך את כל הבדיקות דרך הקופה, כולל בדיקת מי שפיר אם את מעוניינת. לכי על סקירות אצל מומחה (יש כאלה שעובדים עם הקופה). פרטים מדוייקים תקבלי בפורום הריון ולידה ואצל האחות בקופה. תהני מכל רגע, ואל תשכחי להתלונן ולקטר אם תרגישי צורך בזה. בתיה

ברוכה הבאה!

מזל וטוב!
מאחלת לך הריון ארוך... בריא... נעים, כיפי.. כבד... ובדיקות, אני אישית עשיתי כל מה שאמר לי הרופא שטיפל בי, ואצלי זה היה המון... בעקר, הוא אמר, לאכול נכון לנוח הייטב. ולהנות מכל רגע.

recordion

New member
ברוכה הבאה

אין לי עצות, כי הריון ממש לא יצא לי לחוות, אבל יכולה להבטיח לך שהורות היא אחת החוויות הכי גדולות שיש בחיים

למעלה