שלום..חדשה כאן

תודה../images/Emo13.gif ויש לי עוד שאלה בקשר למכשיר כושר,

אשמח לתגובות למי שמכיר. אני רוצה לקנות "אליפטיקל" מישהי או מישהו ניסו ? אהבו ? לא אהבו ? זה באמת עוזר להיפטר משומנים? תודה .. אגב, Frozen cat אם אני רוצה לקנות אליפטיקל זה לא אומר שאני חושבת שההליכון פחות טוב

באמת -וואו- ../images/Emo13.gif ...

תעשי חיפוש בגוגל תמונות .. זה יביא לך מלא .. יש מלא דגמים הייתי מעלה תמונה אבל עם המחשב האיטי שלי עד שאני יעלה את כבר תביני מה זה אליפטיקל

ותודה לכל המברכים\מברכות,בשעה שכתבתי את ההודע

ההודעה .. היו פה כל האנשים המרירים.. אז טוב לדעת שיש גם מקסימים ומקסימות בפורום תודה

אני ממש לא מבינה על מה כאן הוויכוח חח

זה שהיא הייתה שמנה ורזתה 24 קילו ממש לא בהכרח סותר את העובדה שהיא חושבת ששמנות /מלאות הן יפות ,להפך הרבה פעמים הרבה פעמים אנחנו מסתכלים על עצמנו בצורה שונה מאוד ממה שמסתכלים על אחרים,יענטו אנחנו מאוד הרבה יותר ביקורתיים כלפי עצמנו מאשר כלפי אחרים.........בחורה שמחליטה לעשות דיאטה היא לא בהכרח בחורה שדובקת בחיידק הרזון וחושבת ששמנה/מלאה לא יכולה להיראות טוב,אלא פשוט באופן אישי לא מרגישה אם עצמה נוח או כן מרגישה נוח וטוב אבל לא שלמה עם עצמה לגמרי... אני למשל כל חיי הרגשתי הכיי רע שבעולם עם הגוף שלי והמשקל שלי זאת הייתהנקודה כל כך רגישה,ואני עכשיו אחריי ירידה במשקל ועוד עובדת כדי לרדת עוד ואני רוצה לרדת כמה שיותרר,אבל כשאני מסתכלת על אחרות אני חושבת לגמרי אחרת,אני תמיד בעד נשים מלאות יותר,ותמיד יותר מעריכה ואוהבת יופיי של נשים עסיסיות אם תחת ויריכיים, שיש אצלן מה לתפוס,וגם חושבת שנשים כמו ג'ניפר לופז ביונסה(לפני ה-8 קילו שירדה) ונועה תישבי וטיירה בנקס(אחרי שהעלתה 15 קילו) ונינט טייב(לפני הדיאטה) והילה ג'ורנו הן הכי כוסיות שיש ונראות הרבה יותר טוב מרזות כמו קייט מוס ,מלי לוי,מירי בוהדנה,ואנג'לינה ג'ולי וג'וליה רוברט

אני בטוח שרוב רובם של האנשנושים כאן הם מקסימו

...הן מקסימות ויש גם טיפה מקסימים
.

למעלה