שלום..חדשה כאן

אני כן חושבת שאנשים שמנים זה יפה!!!!

מה ניסגר ? אתה יודע מה אני מרגישה או חושבת ?????????? לא , אתה לא, אז תפסיק לשחק אותה גאון!!! הפעם זה באמת היה מגעיל ומלא עצבים!!!

Frozen cat

New member
זה המילים שלך, לא שלי.:)

אני לא מכניסה לך שום מילים לפה, את כתבת בעצמך. ניתן להסיק מסקנה מ1+1, אני לא מבינה למה את מתעקשת לעצום את העיניים.

עופר 123

New member
אבל גם את בעצמך...

לא מתה על השומנים שלך. האם זה אומר שאת לא אוהבת אותנו, השמנים?
ע'

Frozen cat

New member
אמר מי?../images/Emo2.gif

לא אמרתי דבר כזה. ושמן זו לא תכונת אופי, אז איך אני אמורה לדעת?

עופר 123

New member
את אמרת

כאן 1. כאן 2. נגעלת מהשומן שלך והורדת במשקל. לפי הלוגיקה שלך כלפי מקסימונת, מי שמוריד במשקל לא יכול באמת לחשוב ששמן זה יפה
אם את הורדת במשקל, אזי גם את לא יכולה לחשוב ששמן זה יפה. מ.ש.ל. ע'

Frozen cat

New member
גם לא אמרתי שאני חושבת ששמן זה יפה.

אתה קבעת את זה. אבל נחמד שביצעת עלי חיפוש :) תשמור לך תיקייה במקרה הצורך. אני לא חושבת שקיימת בחורה שהיא באמת 100% מרוצה עם עצמה. הורדתי במשקל בגלל שאני אוהבת את הגוף שלי, לא מתוך שנאה עצמית. סיבת ההרזיה שלי לא נובעת משאיפה להיות דקיקה. למרות שאף פעם לא חשבתי ששומן זה משהו שנועד לתפארת. עודף משקל קיצוני זה מכוער לכל הדעות.

טוב...

אני סיימתי להתגונן כי ממש אין לי על מה. חבל שאנשים מוציאים את ההקשר מהדברים. אבל שוב,שמנות יפות,זאת הדיעה שלי בלבד. מה שאתה חושב/מרגיש זה בעיות שלך בלבד. בכל מקרה אשמח אם תבקרו בבלוג. ערב מקסים.

Frozen cat

New member
את יודעת טוב מאוד שאני צודקת.

ואני גם די בטוחה שזו הסיבה שבחרת להתגונן ככה, לתרץ את הנסיבות ומנגד לעמוד על משהו שלגמרי נוגד את מה שאת חושבת.(או חולמת) ותגידי לי, אם את חושבת שעצם העובדה ששמנות זה יפה זה בגלל שהן שמנות, איך זה קשור למראה פנים? שמנות זה לא גזע, יש מכוערות כמו שיש יפות. אז אם השומן זה מה שעושה אותן יפות, למה את לא חושבת שהשומן שלך עושה אותך יפה? בכ"א אני חושבת שהעניין די ברור פה. תהני להמשיך לשקר לעצמך.

Frozen cat

New member
צביעות שאת עושה את זה בשביל גוף דקיק

מה הטעם באמת לדחוף בריאות לכל פינה? הרשומה שלך צודקת, בריאות ודיאטה זה 2 דברים שונים שאנשים אוהבים לערבב יחד ולעווט את המשמעות.

לפעמים זה עניין של הגדרה לא מדוייקת

יכול להיות שאנשים שלמים עם עצמם אבל לאו דווקא חושבים שזה יפה. יכול מאד להיות שאדם יהיה שלם עם הגוף שלו ובכל זאת ירצה לשנות. רוצה להגיד לי שכל האנשים שצובעים את השיער שלהם לא היו שלמים עם הצבע הטבעי? אז רצו שינוי, רצו לראות איך זה, לא יודעת מה הסיבה בדיוק. אבל אין לי ספק שלא כולם מחפשים לצבוע כי רע להם עם הצבע הטבעי... אולי אני לא מסבירה מספיק טוב, אבל שורה תחתונה- זה לא סותר בעיניי. ואגב, לטעמי מקסימונת דיאט צודקת- לפעמים יש מרירות בפורום הזה...

Frozen cat

New member
אם הם צובעים אז מין הסתם שלא, הם לא מרוצים.

היא לא רוצה לרזות בשביל לראות "איך זה", היא פשוט רוצה להיות רזה כי היא חושבת שזה יפה. משמע היא לא שלמה עם עצמה. ולמה שתרצי שינוי אם את מרוצה עם המראה שלך? והפורום הזה מלא במרירות. צביעות בטח לא חסר פה.

שלום מקסימונת.ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif.

אנסה לבקר ולהגיב. גם לי יש בלוג בתפוז
:-}

למעלה