שלום.. חדשה כאן :) שאלה..

wolfyy

New member
שלום.. חדשה כאן :) שאלה..

חיפשתי בפורום ובשאלות הנפוצות ולא מצאתי תשובה למשהו שתהיתי לגביו... שמתי לב שבכל הספרים של הארי פוטר (ואפשר לראות את זה גם בסרטים..) הרעים הם שמאליים והטובים - ימניים, בספר גם כל הזמן כתוב במפורש מתי מישהו אוחז ביד שמאל בשרביט ומתי בימין, וכל מיני כאלה, כמו גם "יד השרביט" היא יד ימין באופן כללי. האם יש לזה סיבה מיוחדת או שזה סתם יצא ככה? אם למישהו יש מושג, אשמח לתשובה :) לילה טוב!

The T Shirt

New member
כמעט ולא מוזכר על ימניים/שמאליים

דבר ראשון - תתעלמי מכל מה שאת רואה בסרטים. דבר שני - בספר אין כמעט איזכורים על יד ימינית/שמאלית, כך שאני לא חושב שיש לזה משמעות מסויימת. בכל מקרה, ברוכה הבאה
אני תומר, בן 16.5 מחולון. אשפוז נעים!

אני שמאלית ואני לא רעה!

או שכן?
חחח סתם!
אני בנאדם טוב! ברוכה הבאה!!!
! ירדן בת עוד מעט 16 מירושלים השתלבות מעולה

אני שמאלית ואני לא רעה!

או שכן?
חחח סתם!
אני בנאדם טוב! ברוכה הבאה!!!
! ירדן בת עוד מעט 16 מירושלים השתלבות מעולה

יובי14

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

יובל, עוד מעט בת 15.. ובקשר לשאלה, אני לא חושבת שיש לזה משמעות.. לפי דעתי הזכירו את יד השרביט רק כדי לדעת איזה שרביט להביא לו..

DearPrudence

New member
ברוכה הבאה:]../images/Emo41.gif

אני ענבר, בת כמעט 16 מפ"ת. בקשר לשאלה- כמו שכבר ענו לך, אין לזה משמעות כי זה הוזכר בסרטים ולא בספרים

wolfyy

New member
תודה על התשובות :) אבל -

זה כן מוזכר בספרים לפעמים.. לכן שאלתי :) ציינתי שזה גם מופיע בסרטים, אבל לא רק. ואני גם שמאלית!

ZoHaRoT

New member
ברוכה הבאה!

אני זוהר בת עוד מעט 14 (כן, לא אפסיק להזכיר את זה) ובקשר לשאלה שלך אין לי מושג...

uw213

New member
ברוכה הבאה

ואני גם שמאלי, אל תפגעי בהם! (בעצם, זה כיף להיות רשע...
)

Gummy Bears

New member
אאל"ט,

החזקת השרביט לא נקבעת לפי ידות, כלומר היד החזקה שבה בד"כ גם כותבים? אני חושבת שלהגיד שכל ה"טובים" מחזיקים בימין וה"רעים" בשמאל זה קצת גורף מדיי, כי ידות היא תכונה מולדת, אאל"ט. מובן שאפשר להתאמן הרבה מאוד עם היד החזקה ואז היא תתפתח יותר, אבל ברמת העיקרון, אתה נולד עם היד החזקה שלך, שהיא גם היד שיצא לה כתב מדויק יותר ותנועות שרביט טובות יותר. שיעור חשוב לחיים: לסרטים.של.ה"פ.לא.מאמינים.D: (אם זה כתוב, אוהוהו, זה כבר משהו אחר
). (או שאני סתם מבלשטת וזה מקרי
).

Gummy Bears

New member
יחי הטיפשות! ../images/Emo47.gif

המשפט הראשון התמקמץ' כולו, אז רק לשם ההבהרה: אני *כן* חושבת שההחזקה נקבעת לפי ידות.

למעלה